julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, mayor napisał(a): Serio nie wierzysz? Cały czas myślałem że jesteś głęboko wierzący.,To jak się w Twojej głowie zagnieździły te wszystkie foliarskie teorie spiskowe ? Spytal kolo z ekipy przygotowujacej sie na okolicznosc wsadzenia do wiezienia przez PiS xD Edytowane 27 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 17 minut temu, julekstep napisał(a): Spytal kolo z ekipy przygotowujacej sie na okolicznosc wsadzenia do wiezienia przez PiS xD Serio ? Myślisz że brałem na poważnie straszenie tajną policją polityczną przez Starego Dzbana, albo sądami przez tego drugiego pisiora ? , I jeszcze spakowałem niezbędnik, żeby być gotowym na okoliczność wsadzenia do więzienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 3 minuty temu, mayor napisał(a): Serio ? Myślisz że brałem na poważnie straszenie tajną policją polityczną przez Starego Dzbana, albo sądami przez tego drugiego pisiora ? , I jeszcze spakowałem niezbędnik, żeby być gotowym na okoliczność wsadzenia do więzienia Szlugi Kup dużo szlugow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Szlugi Kup dużo szlugow Szlugi mam zapasy z Namu i Albanii. , Czaju muszę dokupić z dziesięć szelestów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Teraz, mayor napisał(a): Szlugi mam zapasy z Namu i Albanii. , Czaju muszę dokupić z dziesięć szelestów I pamiętaj Do celi grypsujących Wchodzisz, lepa na łeb największego zakapiora i masz spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 33 minuty temu, josephnba napisał(a): Wchodzisz, lepa na łeb największego zakapiora i masz spokój Jakbym trafił na Kamińskiego i Pejsika pod celą, to od razu berłem po łbach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 2 godziny temu, mayor napisał(a): Serio ? Myślisz że brałem na poważnie straszenie tajną policją polityczną przez Starego Dzbana, albo sądami przez tego drugiego pisiora ? , I jeszcze spakowałem niezbędnik, żeby być gotowym na okoliczność wsadzenia do więzienia W dniu 19.12.2023 o 10:47, ely3 napisał(a): na pewno nie pisaniem ,że zabił własne dziecko z powodu pijaństwa czy zaniedbań... Więc jesteście na tym samym niskim obrzydliwym poziomie... I powiem wam więcej jeśli jeszcze raz zobaczę ,że któryś z Was sugeruje coś w tym stylu to dostajecie bana pernamentnego. Bo może w Twojej głowie nazwanie kogoś śmieciem jest spoko ale nie raczej nie I powiem więcej jak mieliśmy w dwójkę bana na 3 miesiąca to poziom dyskusji o polityce poszedł znacząco w górę. @mayor Ciebie też dotyczy to ostrzeżenie. Mam serdecznie dość tego jak obrzucacie się wyzwiska błotem i ogólnie prawie każdy Wasz wpis pokazuje jak niską kulturę reprezentujecie . Wasz wybór. Konsekwencje są Wam znane Koniec Kropka jak mówi moja córka Ciekawe czy Ely3 dotrzyma słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 7 minut temu, RappaR napisał(a): Ciekawe czy Ely3 dotrzyma słowa Nie widzę podstaw do reakcji Dzban? Pisior? No proszę cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Nie widzę podstaw do reakcji Dzban? Pisior? No proszę cię Ely3 dał ostatnie ostrzeżenie nam nawet nie jak w jakikolwiek sposób obraziłem @mayor, tylko stwierdziłem, że się boi ze strachu przed moją reakcją powtórzyć swoje słowa, co nie jest obraźliwe, tylko jest stwierdzeniem faktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Dajcie już spokój jeden z drugim. Zaczynacie centymetr po centymetrze przekraczać granice badając cierpliwość moderow/adminow/forumowej policji. A potem będzie płacz: "ja tylko przecież napisałem @%@%#" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 1 minutę temu, Szabla napisał(a): Dajcie już spokój jeden z drugim. Zaczynacie centymetr po centymetrze przekraczać granice badając cierpliwość moderow/adminow/forumowej policji. A potem będzie płacz: "ja tylko przecież napisałem @%@%#" Nic nie pisałem do neigo. Ely3 powiedział, że za każdy następny post zaczepiający będzie banował. Mayor kolejny raz mnie zaczepia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 20 minut temu, RappaR napisał(a): Ciekawe czy Ely3 dotrzyma słowa Żałosny jesteś wklejając ten cytat za każdym razem. Mam nadzieję, że @ely3 widzi, że robisz to pełną premedytacją śmiejąc mu się w twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Teraz, jack napisał(a): Żałosny jesteś wklejając ten cytat za każdym razem. Mam nadzieję, że @ely3 widzi, że robisz to pełną premedytacją śmiejąc mu się w twarz. Nie zaczepiałem od tamtej pory Mayora ani razu. W żaden, ale to w żaden sposób. To właśnie Mayor śmieje się w twarz @ely3 pokazując, że jego słowo nic nie znaczy. Ja się w żadne pysków nie wdawałem, po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 @RappaR daj spokój... Swoją drogą nie wiem gdzie @mayor mieszka jak widzi wszystkich, wszędzie i zawsze na gazie, naprawde smutna okolica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Nic nie pisałem do neigo. Ely3 powiedział, że za każdy następny post zaczepiający będzie banował. Mayor kolejny raz mnie zaczepia Maaaamusiuuuuu on mnie przezywa! Buuuuuuuu 46 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @RappaR daj spokój... Swoją drogą nie wiem gdzie @mayor mieszka jak widzi wszystkich, wszędzie i zawsze na gazie, naprawde smutna okolica. Sosnowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 @josephnba będzie ustawa o związkach partnerskich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 44 minuty temu, fluber napisał(a): @josephnba będzie ustawa o związkach partnerskich:) A piszesz to do mnie bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 4 minuty temu, josephnba napisał(a): A piszesz to do mnie bo? Bo pamiętam jaki masz stosunek do adopcji w związkach partnerskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 12 minut temu, fluber napisał(a): Bo pamiętam jaki masz stosunek do adopcji w związkach partnerskich Od związków do adopcji daleka droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 23 minuty temu, josephnba napisał(a): A piszesz to do mnie bo? nie wyczułeś okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi