RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 51 minut temu, jack napisał(a): Nie kościół tylko takich "wiernych" jak ty, którzy mówią innym co mają robić i czego nie mogą. Jakoś z twoich wypowiedzi nie widać nauk JP2. Bardziej mnie bawią Tacy "antyrasiści" jak Ty co za słowo na "cz" chcą palić na stosie i nie widzą problemu z chanukowymi świecami w sejmie(i jakoś potrafią to nazwać świecami chanukowymi, a nie żydowskimi czy semicki), ale już polaczek na co dzień używają, a Wesołych Świąt Bożego Narodzenia przez gardło przejść nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 58 minut temu, jack napisał(a): Słyszałeś o czymś takim jak kodeks pracy? Na ten moment wszyscy płacą na Kościół i wszyscy mają wolne wybrane święta. Jak katolicy będą płacić większe podatki to powinni mieć prawo do większej liczby dni wolnych. Wiadomo jaki jest aktualny stan prawny, ale lewica chce go zmienić. Biorąc pod uwagę Twoje oburzenie rozumiem, że katolicy mają płacić na kościół a nie Ty, ale kościelne święta Ty masz mieć wolne?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): Na ten moment wszyscy płacą na Kościół i wszyscy mają wolne wybrane święta. Ładny trolling, joseph się złapał 10 minut temu, fluber napisał(a): Jak katolicy będą płacić większe podatki to powinni mieć prawo do większej liczby dni wolnych. Katolicy mają utrzymywać swoich terapeutów i ich nieślubne dzieci. Nie ma to nic wspólnego ilością godzin pracy. 12 minut temu, fluber napisał(a): Biorąc pod uwagę Twoje oburzenie rozumiem, że katolicy mają płacić na kościół a nie Ty, ale kościelne święta Ty masz mieć wolne?;) Ależ ja nie mam problemu by moja działka szła np. na WOŚP zamiast na kler. 26 minut temu, RappaR napisał(a): Bardziej mnie bawią Tacy "antyrasiści" jak Ty co za słowo na "cz" chcą palić na stosie Dopowiadasz sobie. Od narzucania innym co mogą a co nie z tego co widzę w tym wątku jesteś ty, joseph i Pawłowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): Słyszałeś o czymś takim jak kodeks pracy? Zawsze możesz się zgłosić na jakiś wolontariat albo inną formę pracy żeby tylko nie leżeć w tym znienawidzonym kościelnym okresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Ależ ja nie mam problemu by moja działka szła np. na WOŚP zamiast na kler. A ja nie mam nic przeciwko żebyś miał wolne podczas finału WOŚP zamiast Bożego Narodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Dopowiadasz sobie. Od narzucania innym co mogą a co nie z tego co widzę w tym wątku jesteś ty, joseph i Pawłowicz. Co ja narzucam? A no tak, zapomniałem o różnych stopniach nabycia umiejętności czytania ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 3 minuty temu, jack napisał(a): Ależ ja nie mam problemu by moja działka szła np. na WOŚP zamiast na kler. Możesz przenieść na WOŚP ale przy okazji pracować 24-27.12 i w Wielkanoc Jedno nie wyklucza drugiego I uprzejmie proszę nie stawiać mnie w tym samym zdaniu co Pawłowicz Ja Ciebie Jack ze Stalinem nie stawiam na równi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 2 godziny temu, jack napisał(a): Ależ ja nie mam problemu by moja działka szła np. na WOŚP zamiast na kler. Przeto zwie sie ateista czyli poszukujacy (nowych bogow) 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Ja Ciebie Jack ze Stalinem nie stawiam na równi Napisz po prostu ze tesknisz za darkonza xD Jack (czyli 'postepowy lewicowiec') to kiepski substytut darkiego ('og lewicowca') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): Przeto zwie sie ateista czyli poszukujacy (nowych bogow) @jack świętuje 6 października:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 4 godziny temu, josephnba napisał(a): Wypijam dziennie od 3 do 4 litrów wody Dziękuję że dbasz o moje nawodnienie A wódę też walisz w święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 29 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): A wódę też walisz w święta? wóda czyni cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): A wódę też walisz w święta? Tak i potem jadę z całą rodziną A2 150kmh Wejdź proszę na środkowy pas, żeby nam pomachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 A może zróbmy inaczej. Żadne święta kościelne niech nie będą wolnymi od pracy. Jeżeli chcesz obchodzić te święta to sobie weź urlop. Zobaczymy wtedy ilu jest nas prawdziwych wierzących a ilu będzie szkoda poświęcić kilka dni urlopu by święta obchodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 1 minutę temu, kolader napisał(a): A może zróbmy inaczej. Żadne święta kościelne niech nie będą wolnymi od pracy. Jeżeli chcesz obchodzić te święta to sobie weź urlop. Zobaczymy wtedy ilu jest nas prawdziwych wierzących a ilu będzie szkoda poświęcić kilka dni urlopu by święta obchodzić. Czy tylko koscielne? Zróbmy tak też z państwowymi. Zobaczymy wtedy ilu jest prawdziwych Polaków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 4 godziny temu, josephnba napisał(a): I uprzejmie proszę nie stawiać mnie w tym samym zdaniu co Pawłowicz Zjedz lepiej sałatkę 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Co ja narzucam? A no tak, zapomniałem o różnych stopniach nabycia umiejętności czytania ze zrozumieniem A to ja już nie poradzę, że sam nie rozumiesz bredni, które wypisujesz. 1 godzinę temu, fluber napisał(a): @jack świętuje 6 października:) Światowy Dzień Mózgowego Porażenia Dziecięcego. Mało wyszukany dowcip jak na żarliwego katolika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 6 minut temu, jack napisał(a): Światowy Dzień Mózgowego Porażenia Dziecięcego. Mało wyszukany dowcip jak na żarliwego katolika. Przecież chodziło mi o Twój odpowiednik Bożego Narodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Przecież chodziło mi o Twój odpowiednik Bożego Narodzenia;) No to Ci nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): No to Ci nie wyszło Znalazłem 20 września Czasami się tak zachowujesz to proszę bardzo Nie dziękuj, robię to z dobroci serca. Jako katolik nie oczekuję podziękowań Godzinę temu, jack napisał(a): Zjedz lepiej sałatkę Już nawet łyżeczki nie zmieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 6 godzin temu, fluber napisał(a): Jak katolicy będą płacić większe podatki to powinni mieć prawo do większej liczby dni wolnych. Są święta, mam chwilę wolnego to się włączę - czy wszyscy którzy płacą większe podatki mają mieć większe przywileje czy tylko wyznawcy religijni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Godzinę temu, blackmagic napisał(a): Są święta, mam chwilę wolnego to się włączę - czy wszyscy którzy płacą większe podatki mają mieć większe przywileje czy tylko wyznawcy religijni? Czytałeś że zrozumieniem to co było napisane? Bo twoje pytanie znacznie rozszerza temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi