Koelner Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 10 minut temu, fluber napisał(a): Przecież przyjęcie uchodźców to dla mnie same korzyści. Ja nie mieszkam w dużym mieście, tylko tam pracuje, więc problem dzielnic do których nie można wejść mnie nie dotyczy, a ktoś musi budować drogi, którymi będę się przemieszczał, czy robić i dowozić jedzonko na wynos, które kupuję. jak żonka pojedzie na zakupy do miasta i skończy się gangbangiem od ciapatych to szybko zmienisz zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 10 minut temu, Koelner napisał(a): jak żonka pojedzie na zakupy do miasta i skończy się gangbangiem od ciapatych to szybko zmienisz zdanie Dlatego ja robię zakupy, żonka bezpiecznie zamknięta w piwnicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 44 minuty temu, Sewer napisał(a): Dla mnie posłowie mogą nic nie życzyć, jest mi to wszystko jedno bo tak jak pisałem samemu mi daleko do kościoła a i do bycia katolikiem też nie blisko. Jeśli chciała złożyć życzenia to niech to zrobi poprawnie a jeśli nie to niech nie robi tego wcale imo. Nie mam zamiaru życzyć nikomu udanej hanuki ani ramadanu ale gdybym z jakiegoś powodu to zrobił np. swojemu znajomemu to zrobiłbym to tak jak należy z szacunku do niego. CO jest niepoprawnego w "zdrowych pogodnych i wesołych świąt"? 34 minuty temu, fluber napisał(a): Przecież przyjęcie uchodźców to dla mnie same korzyści. Ja nie mieszkam w dużym mieście, tylko tam pracuje, więc problem dzielnic do których nie można wejść mnie nie dotyczy, a ktoś musi budować drogi, którymi będę się przemieszczał, czy robić i dowozić jedzonko na wynos, które kupuję. No i z samarytanina ponownie wyszedł egoista Nie gubisz w tych swoich osobowościach? 13 minut temu, fluber napisał(a): Dlatego ja robię zakupy, żonka bezpiecznie zamknięta w piwnicy:) Chociaż od czasu do czasu przewietrzyć trzeba, bo grzyb zabija mnóstwo osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 9 minut temu, josephnba napisał(a): Chociaż od czasu do czasu przewietrzyć trzeba, bo grzyb zabija mnóstwo osób Albo katana scena z Pulp Fiction inspiruje ludzi nawet na wsiach i wystarczyło tylko TVP przełączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Pisowcom nawet pegasus niepotrzebny. Siły Demokratyczne same się podkładają. https://expressbydgoski.pl/tak-przejmuja-media-publiczne-wyciekly-rozmowy-chodzi-o-grupe-wejscie-to-pachnie-stanem-wojennym/ar/c1-18188049 Nie wyciągnęli żadnych wniosków po Sowie. Przedtem paplali, teraz obnoszą się z włączonym komunikatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 3 godziny temu, josephnba napisał(a): A jeśli ty nie wierzysz w Judaizm to masz obowiązek życzyć udanej hanuki? Nie, ale jeśli bym składał żydowi życzenia, to bym nie ukrywał tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 2 godziny temu, josephnba napisał(a): CO jest niepoprawnego w "zdrowych pogodnych i wesołych świąt"? Nie udawaj naiwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 48 minut temu, RappaR napisał(a): Nie, ale jeśli bym składał żydowi życzenia, to bym nie ukrywał tego Czyli jeśli ona składa życzenia Polakom a nie tylko polskim Katolikom, to według Ciebie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Nikt tak nie podzielil Polakow I nie narobil takiej szkody w umyslach starszych ludzi. Najwiekszy grzech pisu zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Nikt tak nie podzielil Polakow I nie narobil takiej szkody w umyslach starszych ludzi. Najwiekszy grzech pisu zdecydowanie. z utylitarnego punktu widzenia wiekszy grzech to narobienie szkody w umyslach mlodszych ludzi W sumie nawet na tym filmiku widac ktora strona jest agresywniejsza hihi I w sumie nie wiem czy jest bardziej odklejona teza ze strony antypisu niz 'PiS podzielil polakow' Edytowane 24 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 27 minut temu, jack napisał(a): Czyli jeśli ona składa życzenia Polakom a nie tylko polskim Katolikom, to według Ciebie jest ok. Znaczy no, polskim katolikom nie składam życzeń z okazji żydowskich świąt. A Ty, komu składasz życzenia w takich sytuacjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 13 godzin temu, jack napisał(a): Od dawna, a może od zawsze, dla większości chodzi o to by pobyć z rodziną, obdarować się prezentami, obejrzeć Kevina, najeść się, wyspać. Mikołaj z coca-coli > Jezusek A może o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): A może o to chodzi? Serio? Nawet w Wigilie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): Nikt tak nie podzielil Polakow I nie narobil takiej szkody w umyslach starszych ludzi. Najwiekszy grzech pisu zdecydowanie. A kto narobił młodym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 hahaha ten znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Swoją drogą kocham przyglądać jak wszyscy dochodzą samodzielnie do tego samego wniosku jaki ustalił przekaz Chociaż wolałbym to oglądać z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): A kto narobił młodym? Marks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): w sumie nie wiem czy jest bardziej odklejona teza ze strony antypisu niz 'PiS podzielil polakow' ja mam wrażenie, że tak tak jest od dawna, na pewno nie jest tak, że coś się nasiliło bardziej, mniej więcej od Smoleńska napierdala się nie kończy i trochę jeszcze potrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja mam wrażenie, że tak tak jest od dawna, na pewno nie jest tak, że coś się nasiliło bardziej, mniej więcej od Smoleńska napierdala się nie kończy i trochę jeszcze potrwa Przeciez 'zabierz babci dowod' i 'moherowe berety' byly przed Smolenskiem Juz nie mowiac o tym podstawianiu swirow pod krzyz po Smolensku - rozumiem ze to bylo robione w celu wzmacniania jednosci narodowej? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi