josephnba Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 @fluber @starYfaN wybieracie się 11.01 na Pisowski KOD? podobno zbierają ludzi do autokarów, śpieszcie się! swoją drogą to podoba mi się polityka pisu, KOD utopił kilka karier domorosłych polityków, przy okazji prawie utopił PO iNowoczesną licze na podobny scenariusz i tutaj, a jako ze elektorat kaczynskiego nie bardzo umi w internet to nie wróżę im sukcesu i (oby) przetrwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 10 minut temu, josephnba napisał(a): @fluber @starYfaN wybieracie się 11.01 na Pisowski KOD? podobno zbierają ludzi do autokarów, śpieszcie się! swoją drogą to podoba mi się polityka pisu, KOD utopił kilka karier domorosłych polityków, przy okazji prawie utopił PO iNowoczesną licze na podobny scenariusz i tutaj, a jako ze elektorat kaczynskiego nie bardzo umi w internet to nie wróżę im sukcesu i (oby) przetrwania Oczywiście, że jadę. Każdy przyzwoity człowiek powinien tam być i bronić TVP. A teolog już w szczególności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 nie jestem teologiem ale prawie mnie namówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 9 minut temu, Koelner napisał(a): nie jestem teologiem ale prawie mnie namówiłeś Będziemy wspólnie śpiewać kolędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Będziemy wspólnie śpiewać kolędy Nie wiem czy starczy sił 11 stycznia. Może być ciężko, bo PiS będzie w b2b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 27 minut temu, fluber napisał(a): Oczywiście, że jadę. Każdy przyzwoity człowiek powinien tam być i bronić TVP. A teolog już w szczególności Przyzwoici mają bronić nieprzyzwoitych przeciwko nieprzyzwoitym Jakie to romantyczne Fluber kodziarzem. Wiedziałem że mam jeszcze po co żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 5 minut temu, josephnba napisał(a): Przyzwoici mają bronić nieprzyzwoitych przeciwko nieprzyzwoitym Jakie to romantyczne Fluber kodziarzem. Wiedziałem że mam jeszcze po co żyć Jeżeli będziesz milczeć jak przyszli po rachonia i perreire, to kiedy przyjdą po Ciebie, nikt się nawet nie odezwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 57 minut temu, josephnba napisał(a): @fluber @starYfaN wybieracie się 11.01 na Pisowski KOD? Ważniak to będzie autobus prowadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 3 godziny temu, Reikai napisał(a): c*** ze Szpakowskim i powrotem Wospu. MACIEJ ORLOS WRACA Orłoś to ***** który zostawił swoją żonę po tym jak komplikacje po porodzie spowodowały u niej częściowy paraliż, liczyłem na to że już nie wróci z marginesu medialnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Oczywiście, że jadę. Każdy przyzwoity człowiek powinien tam być i bronić TVP. A teolog już w szczególności Miałeś okazję przy urnie wyborczej Porządny człowiek się nie sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 24 minuty temu, fluber napisał(a): Orłoś to ***** który zostawił swoją żonę po tym jak komplikacje po porodzie spowodowały u niej częściowy paraliż, liczyłem na to że już nie wróci z marginesu medialnego A to niech siodla konia Niektorzy ludzie nie powinni brac slubow. Pewnie jakies 85% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 5 godzin temu, fluber napisał(a): Będziemy wspólnie śpiewać kolędy łap ściągę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Miałeś okazję przy urnie wyborczej Porządny człowiek się nie sprzedaje Mój głos i tak nie miał żadnego znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 8 godzin temu, fluber napisał(a): Jeżeli będziesz milczeć jak przyszli po rachonia i perreire, to kiedy przyjdą po Ciebie, nikt się nawet nie odezwie... Leżę Narracja antyKODowa 8 lat temu a teraz to Kitkę już zapiscileslś? Zbiórkę na ciebie robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 https://www.o2.pl/informacje/kaczynski-dzwonil-do-niego-po-nocach-bo-nie-dzialal-mu-telewizor-rece-opadaja-6976603363372000a Ja jebie, chlop rzadzil krajem w srodku europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): https://www.o2.pl/informacje/kaczynski-dzwonil-do-niego-po-nocach-bo-nie-dzialal-mu-telewizor-rece-opadaja-6976603363372000a Ja jebie, chlop rzadzil krajem w srodku europy Atrakcyjnie dla silnych razem brzmi tytuł "bo nie działał mu telewizor" zamiast "bo nie było sygnału" Hehehe Kaczyński ma kota i nie ma prawa jazdy odcinek 3884. Rżyjcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 10 godzin temu, fluber napisał(a): Oczywiście, że jadę. Każdy przyzwoity człowiek powinien tam być i bronić TVP. A teolog już w szczególności Ja nie wiem jak to robisz, że tak łatwo niektóre osoby trollujesz, ale ta seria była piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Atrakcyjnie dla silnych razem brzmi tytuł "bo nie działał mu telewizor" zamiast "bo nie było sygnału" Hehehe Kaczyński ma kota i nie ma prawa jazdy odcinek 3884. Rżyjcie Chlop dzwonil do prezesa tvp bo nie dzialal mu TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 28 minut temu, Tecu napisał(a): Ja nie wiem jak to robisz, że tak łatwo niektóre osoby trollujesz, ale ta seria była piękna Wierzysz że to trolling? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 6 minut temu, josephnba napisał(a): Wierzysz że to trolling? Mnie zastanawia jak Ty uznales, ze to na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi