Koelner Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Godzinę temu, DRK napisał(a): On nawet poprawnie pisać nie umie. Będzie pasował. Widać poziom się nie zmieni I jeśli ktoś naiwnie wierzył że się zmieni to jest tępym ch*jem jak to mawiał bohater galaktyki Kurvix Fajnie że wreszcie Kamiński pójdzie siedzieć Przestępca na jednym z najważniejszych stanowisk to obraz pięknie opisujący rządy PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Obejrzałem pierwszy materiał programu informacyjnego, dalej nie dałem rady Zrobili szambo tylko teraz w drugą stronę tylko za 3 miliardy a nie 2. Będzie wesoło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) 23 minuty temu, fluber napisał(a): Obejrzałem pierwszy materiał programu informacyjnego, dalej nie dałem rady Zrobili szambo tylko teraz w drugą stronę tylko za 3 miliardy a nie 2. Będzie wesoło:) hahaha! nowe standardy! wtedy: "my dobre wy nie" <-> dzisiaj: "my dobre wy beee" to samo szambo opluwajace ~50% Polakow (tylko teraz z drugiej polowki), za przymuszony abonament z drugiej strony taka sama obrzydliwosc i oblezenie twierdzy: Edytowane 21 Grudnia 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Obejrzałem pierwszy materiał programu informacyjnego, dalej nie dałem rady Zrobili szambo tylko teraz w drugą stronę tylko za 3 miliardy a nie 2. Będzie wesoło:) A wyobraź sobie, że w tym pierwszym wydaniu musieli się mocni hamować z propagandą. To teraz sobie wyobraź co będzie za pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Obejrzałem pierwszy materiał programu informacyjnego, dalej nie dałem rady To szkoda, bo dalej było tylko lepiej. Wypowiedzi obu stron, nawet lekka krytyka rządu wobec najwyższego w historii deficytu, podkreślenie, że część programów to zasługa PiS, wyważeni eksperci, bez nadmiernego oceniania. Mi osobiście się podobało, oczywiście technicznie słabo, widać, że robili to w wielkim pośpiechu. Ja daję im kredyt zaufania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 1 minutę temu, Tecu napisał(a): To szkoda, bo dalej było tylko lepiej. Wypowiedzi obu stron, nawet lekka krytyka rządu wobec najwyższego w historii deficytu, podkreślenie, że część programów to zasługa PiS, wyważeni eksperci, bez nadmiernego oceniania. Mi osobiście się podobało, oczywiście technicznie słabo, widać, że robili to w wielkim pośpiechu. Ja daję im kredyt zaufania. Było o 3 miliardach na TVP albo o akceptacji na relokacje uchodźców tak z ciekawości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Zrobili szambo tylko teraz w drugą stronę tylko za 3 miliardy a nie 2. Będzie wesoło:) https://www.money.pl/gospodarka/zagadkowa-deklaracja-ministra-finansow-pieniadze-na-tvp-sa-wstrzymane-6976209951390688a.html Może jednak zbyt pospiesznie oceniłeś. Druga sprawa, że to już dawno nie były dwa a trzy miliardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 2 minuty temu, Tecu napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/zagadkowa-deklaracja-ministra-finansow-pieniadze-na-tvp-sa-wstrzymane-6976209951390688a.html Może jednak zbyt pospiesznie oceniłeś. Druga sprawa, że to już dawno nie były dwa a trzy miliardy. Przecież oni dopiero co przegłosowali te autopoprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 o, k****...dawno rownie c***owej czolowki nie widzialem. beznadziejna oprawa graficzna (gazeta wyborcza vibe)... ...kodomici maja, czego chciali. szkoda jeno, ze ze szkoda dla debaty publicznej. tusk vision network przy wiertniczej, tusk vision network bis przy woronicza. polski juz nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Jak w nowych wiadomościach nie pojawiło się z 10 razy nazwisko „Kaczyński” to nawet nie mają startu do poprzedniej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 43 minuty temu, Tecu napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/zagadkowa-deklaracja-ministra-finansow-pieniadze-na-tvp-sa-wstrzymane-6976209951390688a.html Może jednak zbyt pospiesznie oceniłeś. A może naszły ich wątpliwości czy przejęcie zakończy się sukcesem 38 minut temu, joe dumars napisał(a): o, k****...dawno rownie c***owej czolowki nie widzialem. beznadziejna oprawa graficzna (gazeta wyborcza vibe) Czołówka większy badziew niż forma Pistons. Może to dlatego, że nowi nie przechwycili jeszcze całego sprzętu i działają trochę po partyzancku. Też momentalnie miałem skojarzenie tego ,a jakże, czerwonego kwadratu z gazeto Michnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 dla przypomnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 3 godziny temu, fluber napisał(a): Było o 3 miliardach na TVP albo o akceptacji na relokacje uchodźców tak z ciekawości? Relokacji uchodźców? Rozwiniesz? 3 godziny temu, joe dumars napisał(a): o, k****...dawno rownie c***owej czolowki nie widzialem. beznadziejna oprawa graficzna (gazeta wyborcza vibe)... ...kodomici maja, czego chciali. szkoda jeno, ze ze szkoda dla debaty publicznej. tusk vision network przy wiertniczej, tusk vision network bis przy woronicza. polski juz nie ma... Prawdziwych Pistons też nie ma Rozpierdala ja mnie teksty o końcu Polski stąd ten przytyk o Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 6 minut temu, josephnba napisał(a): Relokacji uchodźców? Rozwiniesz? Prawdziwych Pistons też nie ma Rozpierdala ja mnie teksty o końcu Polski stąd ten przytyk o Pistons komus tak nieswiadomemu jak ty nic nie przeszkadzi zachowac dobrego samopoczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 2 minuty temu, joe dumars napisał(a): komus tak nieswiadomemu jak ty nic nie przeszkadzi zachowac dobrego samopoczucia... Ok ale jakieś konkrety? Czy na "koniec Polski" skończyła się twoja wypowiedź? Ja jako "nieświadomy" wciąż mówię po polsku, płacę polskimi złotówkami, pracuję w polskiej firmie, płacę w Polsce podatki polskim władzom. Telewizji nie oglądam więc nie robi mi różnicy czy Danka krzyczy jebać Tuska czy może Janda jebać Kaczyńskiego Obie i obaj siebie warci, jednym i drugim nie dałbym nawet kibla pod opiekę Więc pojawiam pytanie o koniec Polski i czekam Ciekawe czy prędzej sklecisz jakieś sensowne zdanie czy pistons wygrają mecz O taka rada, zmień sobie nicka Dumars był jedynym którego inni kibice szanowali Do ciebie bardziej pasuje Laimbeer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 @josephnba zobacz sobie drugą część odnośnie pakietu migracyjnego obacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 12 minut temu, josephnba napisał(a): Ok ale jakieś konkrety? Czy na "koniec Polski" skończyła się twoja wypowiedź? Ja jako "nieświadomy" wciąż mówię po polsku, płacę polskimi złotówkami, pracuję w polskiej firmie, płacę w Polsce podatki polskim władzom. Telewizji nie oglądam więc nie robi mi różnicy czy Danka krzyczy jebać Tuska czy może Janda jebać Kaczyńskiego Obie i obaj siebie warci, jednym i drugim nie dałbym nawet kibla pod opiekę Więc pojawiam pytanie o koniec Polski i czekam Ciekawe czy prędzej sklecisz jakieś sensowne zdanie czy pistons wygrają mecz O taka rada, zmień sobie nicka Dumars był jedynym którego inni kibice szanowali Do ciebie bardziej pasuje Laimbeer nie sklece. czekaj na zwyciestwo pistons... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 9 minut temu, P_M napisał(a): @josephnba zobacz sobie drugą część odnośnie pakietu migracyjnego obacz Czyli Pan proPiS mówi Eu przyjęła jakiś tam projekt o relokacji Słowa w tym nie ma o udziale polskich władz w tychże rozmowach i kto (jeśli ktokolwiek z Polski) się pod tym podpisał Przymus niby jest ale jako że bierze Ukraińców to już niekoniecznie No i te piękne obrazki jak się Tusk wita z europosłami Zabrakło fur dojczland w tej wypowiedzi Zalewskiej z PiSu I najważniejsze i jedyne warte uwagi w tym materialne "delikatnie" zmanipulowanym Te ustalenia to wstęp do procesu legislacyjnego i trzeba ustalić akty prawne Czyli w tej chwili się k**** nic nie dzieje a tu już burza w szklance wody Które tu już ustalenia od początku kryzysu migracyjnego? 1 minutę temu, joe dumars napisał(a): nie sklece. czekaj na zwyciestwo pistons... Standard Krzyk szczerbatego Mi zwycięstwo pistons do niczego nie jest potrzebne, więc nie będę czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 25 minut temu, josephnba napisał(a): Mi zwycięstwo pistons do niczego nie jest potrzebne, więc nie będę czekał podobnie, jak mi dyskusja na jakikolwiek temat z toba. pozdro!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi