fluber Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 https://zrzutka.pl/hj76v9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Edytowane 12 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Czyli jutro powstanie kolejny nowy-stary projekt Jeszcze Bardziej antysystemowej Konfederacji. Braun - JKM - Michalkiewicz Polska polityka jest taka przewidywalna, a przy nich Bosak i Mentzen wyjdą na tych mniej radykalnych i nastąpi lub nie to upragnione pukpuk do centrum Edytowane 12 Grudnia 2023 przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 W dniu 12.12.2023 o 21:24, DLT_Braddock napisał(a): Czyli jutro powstanie kolejny nowy-stary projekt Jeszcze Bardziej antysystemowej Konfederacji. Braun - JKM - Michalkiewicz Polska polityka jest taka przewidywalna, a przy nich Bosak i Mentzen wyjdą na tych mniej radykalnych i nastąpi lub nie to upragnione pukpuk do centrum Rozwiń W sumie spoko Nowa Nadzieja z liderami w postaci Bosaka i Mentzena może być dla wielu realną opcją centroprawicową bez wybuchowej mieszanki w postaci Braunow i Korwinow, może wtedy nawet podkraść wyborców z każdej stron, tak jak w tych wyborach zrobiła to trzecia droga. Jakby nie patrzeć przy obecnie lewicujących Pis i PO przyda się trochę urozmaicenia dyskursu politycznego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) A dzisiaj oglądając wystąpienie Bosaka w sejmie po Exposé pomyślałem że mają fajnie z Mentzenem. Mogą walić na lewo i prawo bo sami nie rządzili i nikt im nic nie może zarzucić, do tego całkiem sprawne mają te swoje wystąpienia. No mają swoj czas ewidentnie. Aż chciałoby się zobaczyć jak sobie poradzą w sytuacji podbramkowej a tu bum. Braun jeszcze lepszy od Korwina, którego wyrzucili. I jak reaguje Bosak na pytania dziennikarki po głosowaniu prezydium sejmu, w którym wstrzymał sie od głosu ws. kar dla Brauna? Bije rekord Bolta na 100 m https://x.com/wideowyborcza/status/1734630652773880189?s=46&t=HJxZ_UESrcn8aWm-RW7Taw Zaskakująco szybko dostałem odpowiedź. Edytowane 12 Grudnia 2023 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 W dniu 12.12.2023 o 20:16, fluber napisał(a): https://zrzutka.pl/hj76v9 Rozwiń Tylu chetnych ze serwer wywalilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 W dniu 12.12.2023 o 22:10, memento1984 napisał(a): Tylu chetnych ze serwer wywalilo Rozwiń Już zablokowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 12.12.2023 o 19:44, DLT_Braddock napisał(a): 10 letni Jaś chwalący się, że spuści wszystkim łomot. Komiczny jesteś Rozwiń Poczekaj jak to szło? Aha już pamiętam Spierdalaj https://postimg.cc/9rDdTj4v Czy tylko mi korcin doktora pani chi wo przypomina? Poseł obsługujący gaśnicę nigdy nie nauczył się tego robić – ocenia Przemysław Rembielak, wieloletni strażak, obecnie działający w Stowarzyszeniu Niezależnych Ekspertów Pożarnictwa. – Obejrzałem nagranie z Sejmu: ten moment, kiedy wylot z gaśnicy był kilkadziesiąt centymetrów od twarzy kobiety chroniącej świece. Ta pani mogła stracić wzrok – Gaśnica swoim działaniem jest w stanie coś przewrócić czy wymyć. To działanie mogło przewrócić świece – dodaje rozmówca Onetu. – A jeżeli tam w pobliżu było coś, co łatwo się zapala: syntetyczne ubranie na człowieku, spódnica, szal, mógł powstać pożar, czyli zagrożenie dla dużej liczby osób Znam człowieka, współpracowałem z nim szkoliłem się pod jego okiem chłop wie ci mówi Edytowane 12 Grudnia 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 W dniu 12.12.2023 o 22:40, josephnba napisał(a): Poczekaj jak to szło? Aha już pamiętam Spierdalaj https://postimg.cc/9rDdTj4v Czy tylko mi korcin doktora pani chi wo przypomina? Poseł obsługujący gaśnicę nigdy nie nauczył się tego robić – ocenia Przemysław Rembielak, wieloletni strażak, obecnie działający w Stowarzyszeniu Niezależnych Ekspertów Pożarnictwa. – Obejrzałem nagranie z Sejmu: ten moment, kiedy wylot z gaśnicy był kilkadziesiąt centymetrów od twarzy kobiety chroniącej świece. Ta pani mogła stracić wzrok – Gaśnica swoim działaniem jest w stanie coś przewrócić czy wymyć. To działanie mogło przewrócić świece – dodaje rozmówca Onetu. – A jeżeli tam w pobliżu było coś, co łatwo się zapala: syntetyczne ubranie na człowieku, spódnica, szal, mógł powstać pożar, czyli zagrożenie dla dużej liczby osób Znam człowieka, współpracowałem z nim szkoliłem się pod jego okiem chłop wie ci mówi Rozwiń ogolnie przypal, ale co oni moga mu zrobic? i dlaczego mieliby naciagac prawo (tak wyglada przynajmniej retoryka, zeby mu znalezc paragraf). jak wsiadam do samochodu to tez moge spowodowac sytuacje ktora zagrozi duzej ilosci osob, "gdyby cos tam gdzies bylo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 12.12.2023 o 23:05, memento1984 napisał(a): ogolnie przypal, ale co oni moga mu zrobic? i dlaczego mieliby naciagac prawo (tak wyglada przynajmniej retoryka, zeby mu znalezc paragraf). jak wsiadam do samochodu to tez moge spowodowac sytuacje ktora zagrozi duzej ilosci osob, "gdyby cos tam gdzies bylo". Rozwiń Całkiem realne jest zagrożenie uszkodzenia wzroku dlatego też napisane na instrukcji jest że strumień należy kierować od siebie w stronę ornia W Ameryce pewnie są obrazki dla niepiśmiennych próbujących wymusić odszkodowanie Jak wsiadasz do samolotu nie otwierasz drzwi bo ci gorąco a mógłbyś Braun też mógł tej babce poważnie uszkodzić wzrok bo ciśnienie z jakim gaśnica pracuje jest zajebiście wysokie Przyłóż sobie rękę do gasnicy samochodowej i sam sprawdź A to nie była mała gaśnica z małym nabojem Swoją drogą to nie kumam tego ataku na bosaka Udzielił głosu Braunowi jeszcze przed podjęciem decyzji przez Hołownie o wykluczeniu Ten drugi zresztą też pozwolił Grześkowi mówić więc wniosek lewicy jest wart tyle samo co posłanka ten wniosek zgłaszająca No i szacun dla Szymka Zastanawialiśmy sobie czy pokaże jaja kiedy będzie ostro i chłopak pokazał że wie jak i potrafi używać instrumentów Edytowane 12 Grudnia 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 MÓJ PREZYDENT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 W dniu 12.12.2023 o 23:47, julekstep napisał(a): MÓJ PREZYDENT Rozwiń Dobra, dobra ,.Lepiej powiedz gdzie się podział wasz kumpel Ważniak aka @starYfaN.,Przyznajcie się, został przekopany na spacerniaku i poleciał na harem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 W dniu 12.12.2023 o 22:40, josephnba napisał(a): Poczekaj jak to szło? Aha już pamiętam Spierdalaj Rozwiń Nie wynoś proszę brudów z własnego domu.... Panowie z tej grupy Chasydów organizujący te "uroczystość" w sejmie nie widnieją w rejestrze kościołów i związków wyznaniowych w Polsce. W dniu 12.12.2023 o 22:32, Sewer napisał(a): Już zablokowana Rozwiń Nie zablokowana tylko zakończona na prośbę Brauna po przekroczeniu 50k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 W dniu 13.12.2023 o 03:55, mayor napisał(a): Dobra, dobra ,.Lepiej powiedz gdzie się podział wasz kumpel Ważniak aka @starYfaN.,Przyznajcie się, został przekopany na spacerniaku i poleciał na harem ?? Rozwiń Mordko NASZ kumpel jesli juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 13.12.2023 o 06:49, julekstep napisał(a): Mordko NASZ kumpel jesli juz! Rozwiń Mnie do tego waszego pisiorskiego miksu nie mieszaj .Ja nie mam kumpli szpicli, którzy straszą psiarnią .,Jeśli już Edytowane 13 Grudnia 2023 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 W dniu 23.07.2023 o 14:22, mayor napisał(a): Zresztą dzieci i młodzież mają też ułatwiony dostęp do alkoholu , gdyż nigdy nie widziałem żeby sprzedawcy sprawdzali pełnoletniość kupującego, kiedyś jak zwróciłem ekspedientce uwagę to mnie wyśmiała Rozwiń Jak skończyła się ta historia? Donosem czy dalszym rozpijaniem dzieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 13.12.2023 o 07:01, mayor napisał(a): Mnie do tego waszego pisiorskiego miksu nie mieszaj .Ja nie mam kumpli szpicli, którzy straszą psiarnią .,Jeśli już Rozwiń Jestesmy jedna wielka e-enbiejowa rodzina BRACIE Ty, ja, SF, Rappar i reszta! Edytowane 13 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 13.12.2023 o 07:11, fluber napisał(a): Jak skończyła się ta historia? Donosem czy dalszym rozpijaniem dzieci? Rozwiń Solówka, major vs ekspedientka. Bez rękawic. Edytowane 13 Grudnia 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi