mayor Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 9 godzin temu, elwariato napisał(a): bidulek tak chałturzyc zeby zwiazac koniec z końcem Jeszcze jak Nowogrodzka przestanie płacić Jarkowe za trollowanie to dopiero będzie bida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 7 godzin temu, Koelner napisał(a): Trzeba było się uczyć. Ciągle to robię;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 13 godzin temu, josephnba napisał(a): Klnę tylko myśląc o takich przegrywach jak ty Przegrywem według ciebie jestem bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 31 minut temu, fluber napisał(a): Ciągle to robię;) Super ! Tak 3maj.,Tylko z matmy się podciąg, bo ostatnio się ośmieszyłeś., Może jakieś korepetycje, ale musisz zmienić nauczyciela bo Zenek Martyniuk jest cienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1 minutę temu, mayor napisał(a): Super ! Tak 3maj.,Tylko z matmy się podciąg Ok, już lecę robić podciąg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 27 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Przegrywem według ciebie jestem bo? Bo założyłeś masę kont na forum, na którym każdy tobą pogardza Masz poglądy debila spod sklepu I rozum ameby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 34 minuty temu, josephnba napisał(a): Bo założyłeś masę kont na forum, na którym każdy tobą pogardza Masz poglądy debila spod sklepu I rozum ameby Dziękuje za opinię. Pozdrów personel medyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 44 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Dziękuje za opinię. Pozdrów personel medyczny Spoko, dziś akurat jestem w rocie medycznej więc możliwe że kogoś spotkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Plemionka skaczą sobie do gardeł a tymczasem https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-krakow-jak-autostrada-bez-e-rejestracji-nie-wjedziesz-do-mia,nId,7136268#google_vignette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Plemionka skaczą sobie do gardeł a tymczasem https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-krakow-jak-autostrada-bez-e-rejestracji-nie-wjedziesz-do-mia,nId,7136268#google_vignette Ojej, koniec świata do Krakowa będzie można wjechać: autem benzynowym spełniającym normę euro 1 (wyprodukowanym od 1992), autem wysokoprężnym spełniającym normę euro 2 (wyprodukowanym od 1996 roku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ojej, koniec świata do Krakowa będzie można wjechać: autem benzynowym spełniającym normę euro 1 (wyprodukowanym od 1992), autem wysokoprężnym spełniającym normę euro 2 (wyprodukowanym od 1996 roku). No wiesz, mi zdarzyło się parę razy być na zjeździe klasycznych samochodów, co prawda w małym Będzinie, ale przy tego typu prawie w całym kraju nie będę miał gdzie obejrzeć na żywo pięknych samochodów z przełomu lat 60/70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): No wiesz, mi zdarzyło się parę razy być na zjeździe klasycznych samochodów, co prawda w małym Będzinie, ale przy tego typu prawie w całym kraju nie będę miał gdzie obejrzeć na żywo pięknych samochodów z przełomu lat 60/70. Zabytkowe są wyłączone z tego ograniczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Zabytkowe są wyłączone z tego ograniczenia Jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 25 minut temu, fluber napisał(a): Ojej, koniec świata do Krakowa będzie można wjechać: autem benzynowym spełniającym normę euro 1 (wyprodukowanym od 1992), autem wysokoprężnym spełniającym normę euro 2 (wyprodukowanym od 1996 roku). Ja zacznę popierać takie ograniczenia po zakazie lotów prywatnych odrzutowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ja zacznę popierać takie ograniczenia po zakazie lotów prywatnych odrzutowców Po Krakowie chyba nie mogą latać prywatne odrzutowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 19 minut temu, fluber napisał(a): Po Krakowie chyba nie mogą latać prywatne odrzutowce Ale w okolicy już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 https://x.com/michalchojnice2/status/1723244690500153569?s=20 kiedyś to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Pan Żoliborza albo się kompletnie odkleił albo celowo skręca max w prawo żeby wchłonąć wyborców Konfy Jego wypowiedź z wczoraj to jakiś bełkot, choć już oficjalnie idzie na noże z UE. Dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 46 minut temu, josephnba napisał(a): Pan Żoliborza albo się kompletnie odkleił albo celowo skręca max w prawo żeby wchłonąć wyborców Konfy Jego wypowiedź z wczoraj to jakiś bełkot, choć już oficjalnie idzie na noże z UE. Dla mnie bomba A wiesz może przypadkiem, jakie zmiany są planowane w nowelizacji traktatów unijnych? Bo możemy trafić w większe gówno, niż ten nasz swojski, januszowy, postsowiecki kogiel mogiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Jego wypowiedź z wczoraj to jakiś bełkot, choć już oficjalnie idzie na noże z UE. Dla mnie bomba Wiesz, UE w tej chwili robi rewolucje w traktatach. Według najnowszej propozycji zamiast jednogłosnosci wystarczy poparcie krajów reprezentujących ponad połowę unii. Czyli w praktyce Niemcy, Francja, Włochy i Hiszpania będą mogły w czwórkę narzucić pozostałym 23 krajom unii co tylko będą chcieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi