ignazz Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 A pokazali u tamtej pani twarz? Bo zbliżenie na ramie może zmylić? I mam obawy ze nie wte stronę co myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 11 godzin temu, josephnba napisał(a): No i co? Napisałem gdzieś że podobne zabiegi innych partii mi się podobają, albo że je propsuję? Znajdź mi taki wpis Jeśli nie to się jednak jebnij Czemu tak niegrzecznie? Jak Donald robi teraz to samo, to kogo "wjebał" na MINĘ? Samego siebie, czy pamięta ile trwała koalicja partii 7+, czyli "je...ć Janka Olszewskiego" i podkłada minę następcom ? W dniu 2.11.2023 o 15:02, josephnba napisał(a): https://businessinsider.com.pl/poradnik-finansowy/wiemy-jakich-podwyzek-cen-pradu-chca-koncerny/xk8e06b Ładnie PiS wjebal koalicję na minę, oczywiście podwyzki nie powinny być aż tak radykalne ale odczujemy to mocno W dniu 2.11.2023 o 16:55, josephnba napisał(a): No oburzam się, że cwaniaczki chcieli sobie kupić głosy tanią benzyną i energią i widać wielu dało się nabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 50 minut temu, fluber napisał(a): Fakt jest taki że jest to osoba ciałopozytywna. "Gruba baba" to stygmatyzowanie i mowa nienawiści Tia .,A pisanie o kimś "farmazoniarz i zbok" to mowa zakłamanej katolickiej miłości., Bóg zapłać za dobre słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Nie wspominając o tym ze mocniejsza obraza poszła w stronę kogoś z kim kolega ma kontakt poprzez forum a z tamta panią poza tym filmikiem nic wspólnego. Rzucenie obelgi w stronę kogoś z nas z forum gdzie dyskutujemy o różnych sprawach niezależnie od poglądów jest ciut gorsze moim zdaniem niż rzucenie tekstu dojakiegos filmiku. Możliwe ze tamta pani cierpi jakaś na nieuleczalna chorobę i stad masa ciała ale równie dobrze może to być skrajne nie dbanie o siebie. A to już niedbalstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 12 minut temu, ignazz napisał(a): Możliwe ze tamta pani cierpi jakaś na nieuleczalna chorobę i stad masa ciała tzw. 'eating disorder' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 29 minut temu, ignazz napisał(a): Nie wspominając o tym ze mocniejsza obraza poszła w stronę kogoś z kim kolega ma kontakt poprzez forum a z tamta panią poza tym filmikiem nic wspólnego. Rzucenie obelgi w stronę kogoś z nas z forum gdzie dyskutujemy o różnych sprawach niezależnie od poglądów jest ciut gorsze moim zdaniem niż rzucenie tekstu dojakiegos filmiku. Możliwe ze tamta pani cierpi jakaś na nieuleczalna chorobę i stad masa ciała ale równie dobrze może to być skrajne nie dbanie o siebie. A to już niedbalstwo Kolega jest wyborca lewicy więc ja wytykam swoim postem hipokryzję a nie niekulturalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Kolega jest wyborca lewicy więc ja wytykam swoim postem hipokryzję a nie niekulturalnosc Wyborca lewicy nie może nazwać kogoś grubym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Wyborca lewicy nie może nazwać kogoś grubym? Wyborca partii która chce karać za mowę nienawiści nie powinien używać mowy nienawiści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Wyborca partii która chce karać za mowę nienawiści nie powinien używać mowy nienawiści Acha. A jak bym głosował na PO to mogę sobie podwyższyć kwotę wolną od podatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): Acha. A jak bym głosował na PO to mogę sobie podwyższyć kwotę wolną od podatku? Nie jesteś za dobry w analogie. Czy wyborca PiSu skrobiacy na boku na lewo swoją partnerkę jest hipokrytą czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 godzinę temu, starYfaN napisał(a): Czemu tak niegrzecznie? Jak Donald robi teraz to samo, to kogo "wjebał" na MINĘ? Samego siebie, czy pamięta ile trwała koalicja partii 7+, czyli "je...ć Janka Olszewskiego" i podkłada minę następcom ? W dniu 2.11.2023 o 15:02, josephnba napisał(a): https://businessinsider.com.pl/poradnik-finansowy/wiemy-jakich-podwyzek-cen-pradu-chca-koncerny/xk8e06b Ładnie PiS wjebal koalicję na minę, oczywiście podwyzki nie powinny być aż tak radykalne ale odczujemy to mocno W dniu 2.11.2023 o 16:55, josephnba napisał(a): No oburzam się, że cwaniaczki chcieli sobie kupić głosy tanią benzyną i energią i widać wielu dało się nabrać No i z czystym sumieniem mogę napisać że cwaniaczki z KO chcą sobie kupić przychylność gawiedzi tanim prądem i 800plus Pasuje czy mam ci to wydrukować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Nie jesteś za dobry w analogie. Czy wyborca PiSu skrobiacy na boku na lewo swoją partnerkę jest hipokrytą czy nie? Ojp Jakie uprzedmiotowienie kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Nie jesteś za dobry w analogie. Czy wyborca PiSu skrobiacy na boku na lewo swoją partnerkę jest hipokrytą czy nie? A wyborca PIS musi chodzić do kościoła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 17 minut temu, jack napisał(a): A wyborca PIS musi chodzić do kościoła? A czy ktos z PiS w jakimkolwiek momencie sugerowal ze trzeba to regulowac ustawowo? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): A czy ktos z PiS w jakimkolwiek momencie sugerowal ze trzeba to regulowac ustawowo? xD To jest w ogóle ciekawy koncept, że jeśli kiedykolwiek, ktokolwiek z jakiejś partii coś chciał regulować to każdy, kto jest wyborcom tej partii musi tego przestrzegać bo jeśli nie to jest hipokrytą. LOL Dziwne tam na prawicy macie postrzeganie świata polityki. Na lewicy jest taka babka co chciała zakazu jedzenia mięsa więc jak rozumiem jeśli jem mięso to jestem hipokrytą. Jak fluber zrobi zakupy w żabce w niedziele to też będzie hipokrytą? PIS zakazał handlu w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 19 minut temu, jack napisał(a): To jest w ogóle ciekawy koncept, że jeśli kiedykolwiek, ktokolwiek z jakiejś partii coś chciał regulować to każdy, kto jest wyborcom tej partii musi tego przestrzegać bo jeśli nie to jest hipokrytą. LOL Ale tu nie mowimy o czyms tam chlapnietym przez polityka z trzeciego tieru jakiejs partii Walka z 'mowa nienawisci' to jeden ze sztandarow wspolczesnej kawiorowej lewicy 25 minut temu, jack napisał(a): Dziwne tam na prawicy macie postrzeganie świata polityki. Jakiej tam prawicy? My tu wszyscy socjalisci przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Ojp Jakie uprzedmiotowienie kobiet Osób w ciąży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): Osób w ciąży Z czego wynika uprzedmiotowywanie osób w ciąży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): A czy ktos z PiS w jakimkolwiek momencie sugerowal ze trzeba to regulowac ustawowo? xD Ustawowo niby nie, ale PiS bardzo mocno rozróżnia Polaków opierając się na wierze. A raczej na Kościele co nie zawsze idzie w parze z wiarą patrząc choćby na mafię Rydzyka i to jak PiS robi mu dobrze na każdym kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Z czego wynika uprzedmiotowywanie osób w ciąży? Ty pisałeś o uprzedmiotowieniu przeciez a nie ja. Ja tylko zwróciłem uwagę że powinno się mówić o osobach w ciąży a nie kobietach Godzinę temu, julekstep napisał(a): Ale tu nie mowimy o czyms tam chlapnietym przez polityka z trzeciego tieru jakiejs partii Walka z 'mowa nienawisci' to jeden ze sztandarow wspolczesnej kawiorowej lewicy Jak już jesteśmy w temacie mowy nienawiści do odebranie immunitetu czterem europosłom za lajka na Twitterze powinno spowodować oprzytomnienie największych euroentuzjastów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi