julekstep Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): Przypominam, że piszesz o Rapparze i jego SIUUUUUUURZE Mozesz wyhamowac z tym misgenderowaniem? To kulturalne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 7 godzin temu, fluber napisał(a): Myślę że on ma więcej zapowiedzi, które się @josephnba spodobają Nie ma żadnego odejścia od świadczeń typu 800 plus, 13. i 14. emerytury Sorry ale co mnie obchodzi Donald Tusk? 7 godzin temu, starYfaN napisał(a): Tak, ale teraz "nie odchodzi" PO, więc to nie rozrzutność, populizm i rozdawnictwo, tylko pragmatyzm Jebnij się czymś twardym w głowę to może ci przejdzie wkładanie słów w cudze usta Tak jak nie popieram skrętu KO w socjalną stronę, tak samo nie popieram skrętu w lewo z aborcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 24 minuty temu, josephnba napisał(a): Sorry ale co mnie obchodzi Donald Tusk? To nie Tusk tylko nowy prawdopodobny minister finansów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 @jack zaczynam coraz bardziej lubić te Twoją lewicę. To chyba nawet ja jestem mniej radykalny w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): @jack zaczynam coraz bardziej lubić te Twoją lewicę. To chyba nawet ja jestem mniej radykalny w tej kwestii Oswajają Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 8.11.2023 o 17:55, jack napisał(a): Oswajają Was A Ty już się oswoiles?;) Edytowane 23 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/klotnia-o-miejsca-w-sejmie-kaczynski-usiadzie-blisko-tuska/m3yy318 -Psze Pani, ja nie chcę siedzieć obok Wacka! -Idź stąd, to moje miejsce! -Byłem pierwszy, zaklepałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 W dniu 1.11.2021 o 11:38, Koelner napisał(a): w sumie to nie wiem co to Incel Sorry, musiałem https://x.com/lporiginalg/status/1722008307676643446?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 29 minut temu, fluber napisał(a): Sorry, musiałem https://x.com/lporiginalg/status/1722008307676643446?s=20 Ta kobieta jasno pokazuje jak wyglądają osoby wyzywające w necie innych od inceli i pizdowatych jak @jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 11 minut temu, RappaR napisał(a): Ta kobieta jasno pokazuje jak wyglądają osoby wyzywające w necie innych od inceli i pizdowatych jak @jack Jeśli ma ci to w czymś pomóc to możesz uznać, że jestem grubą babą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Jeśli ma ci to w czymś pomóc to możesz uznać, że jestem grubą babą A na filmiku jest Twoim zdaniem gruba baba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 51 minut temu, jack napisał(a): Jeśli ma ci to w czymś pomóc to możesz uznać, że jestem grubą babą Ależ ja nie chciałem jej obrazić. Ja wręcz powiem, że tak wygląda kobieta w Twoim guście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Jebnij się czymś twardym w głowę to może ci przejdzie wkładanie słów w cudze usta Tak jak nie popieram skrętu KO w socjalną stronę, tak samo nie popieram skrętu w lewo z aborcją Nie wiem, co przyjąłeś do ust, ale cytowany wpis, był raczej ogólny Nie skorzystam też z terapii, którą z takim przekonaniem polecasz W dniu 2.11.2023 o 15:02, josephnba napisał(a): https://businessinsider.com.pl/poradnik-finansowy/wiemy-jakich-podwyzek-cen-pradu-chca-koncerny/xk8e06b Ładnie PiS wjebal koalicję na minę, oczywiście podwyzki nie powinny być aż tak radykalne ale odczujemy to mocno W dniu 2.11.2023 o 16:55, josephnba napisał(a): No oburzam się, że cwaniaczki chcieli sobie kupić głosy tanią benzyną i energią i widać wielu dało się nabrać No. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 3 godziny temu, fluber napisał(a): Sorry, musiałem https://x.com/lporiginalg/status/1722008307676643446?s=20 nie wrzucaj takich rzeczy, inni mogą mieć różne gusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Godzinę temu, starYfaN napisał(a): Nie wiem, co przyjąłeś do ust, ale cytowany wpis, był raczej ogólny Nie skorzystam też z terapii, którą z takim przekonaniem polecasz No. No i co? Napisałem gdzieś że podobne zabiegi innych partii mi się podobają, albo że je propsuję? Znajdź mi taki wpis Jeśli nie to się jednak jebnij 2 godziny temu, fluber napisał(a): A na filmiku jest Twoim zdaniem gruba baba? Jest To całe body shaming i reszta debilizmów to zwykle ściemy Tak jestem dumny że mam brzydki ryj, kochajcie mnie za to, bo jestem odważny i świadomy (piszę teraz o sobie) Nie k****, wolałbym wyglądać jak brat pitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 PiS to jednak leszcze są. Jednego Platformiarza wsadzili, a i ten im za granicę uciekł. https://www.rp.pl/polityka/art39377131-euromandat-uczyni-wolnym-wlodzimierza-karpinskiego Nisko poprzeczka dla PO zawieszona. Wsadzą dwóch pisowców i z czystym sumieniem można powiedzieć, że są skuteczniejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 17 godzin temu, fluber napisał(a): Ale nie chcę kontynuować wątku nowojorskiego farmazoniarza, bo częstotliwość pojawiania się chłopięcych siurków w jego ostatnich wypowiedziach powoduje, że wolałbym się trzymać z daleka od takiego zboka. Zboków i farmazoniarzy poszukaj sobie proszę w tym swoim forumowym Towarzystwie Wzajemnej Adoracji, ode mnie się odp***dol .,Jak Ci się nie chce to mogę pomóc kilkoma cytatami Cytuję - Mam dużego i mam problem z dojściem. Jest to problem, bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami ,. I tak za barem w morzu uprawialiśmy seks.Myślałem, że nikt nie patrzy. Jak wróciliśmy wszyscy zaczęli mi bic brawo, wszyscy patrzyli.byłem pijany i jestem kurwą Nie miałem co robić, kupiłem butelkę rumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 12 godzin temu, fluber napisał(a): A na filmiku jest Twoim zdaniem gruba baba? Fakt, nie opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): Fakt, nie opinia Fakt jest taki że jest to osoba ciałopozytywna. "Gruba baba" to stygmatyzowanie i mowa nienawiści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał(a): Fakt jest taki że jest to osoba ciałopozytywna. "Gruba baba" to stygmatyzowanie i mowa nienawiści I misgendering! Straszny ciemnogrod wsrod tych wyborcow lewicy. Edytowane 9 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi