starYfaN Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 54 minuty temu, fluber napisał(a): Nowy minister finansów w rządzie Tuska - Andrzej Domański: nowy rząd zamrozi ceny prąd i gazu Józek narzekał na niskie ceny prądu, to się teraz mocno wk...wi. Donald jak zawsze robi w ch....a nieswoich i swoich też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 3 minuty temu, starYfaN napisał(a): Józek narzekał na niskie ceny prądu, to się teraz mocno wk...wi. Donald jak zawsze robi w ch....a nieswoich i swoich też Myślę że on ma więcej zapowiedzi, które się @josephnba spodobają Nie ma żadnego odejścia od świadczeń typu 800 plus, 13. i 14. emerytury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 7 minut temu, fluber napisał(a): Myślę że on ma więcej zapowiedzi, które się @josephnba spodobają Nie ma żadnego odejścia od świadczeń typu 800 plus, 13. i 14. emerytury Tak, ale teraz "nie odchodzi" PO, więc to nie rozrzutność, populizm i rozdawnictwo, tylko pragmatyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 36 minut temu, fluber napisał(a): W 2022 całe życie nosisz długie włosy, a w 2023 regularnie co 3 lata scinasz włosy na peruki . Czekam co się wydarzy w 2024 Tak miszczu łapania za słówka, jedno drugiego nie wyklucza .,Z jednego ścięcia nie wystarczy na perukę potrzeba około 3 i Ciebie kogut za siurka po poniemieckim podwórku ciągnął jak ja pierwszy raz obcinałem włosy na donację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): W 2022 całe życie nosisz długie włosy, a w 2023 regularnie co 3 lata scinasz włosy na peruki . Czekam co się wydarzy w 2024 Zastanow się nad tym, co napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-fabryka-trolli-pomogla-lukaszowi-mejzie-w-kampanii-wykorzystano-nawet-zdjecia-chorej-na-raka-6960582173239936a Nie ma bardziej odrazajaceh postaci w polityce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-fabryka-trolli-pomogla-lukaszowi-mejzie-w-kampanii-wykorzystano-nawet-zdjecia-chorej-na-raka-6960582173239936a Nie ma bardziej odrazajaceh postaci w polityce. Dziwię się jak ktoś mógł na niego głosować lub wywieszać jego banery na swoich posiadłościach (pełno tego w Lubuskiem). Nie chodzi przynależność partyjną, ale to coś to zwykła ludzka k**** i szmata. Jest tak przechlany, że wygląda o 20 lat starzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Dziwię się jak ktoś mógł na niego głosować lub wywieszać jego banery na swoich posiadłościach (pełno tego w Lubuskiem). Nie chodzi przynależność partyjną, ale to coś to zwykła ludzka k**** i szmata. Jest tak przechlany, że wygląda o 20 lat starzej. 10 162 ludzi na niego zagłosowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 4 minuty temu, jack napisał(a): 10 162 ludzi na niego zagłosowało Albo byli nieświadomi, co to za menda, albo porwało ich wyborcze hasło z banerow: "Pogonimy Tuska". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Zastanow się nad tym, co napisałeś Ja nie jestem zaskoczony, że nie rozumiesz różnicy między " całe życie noszę długie włosy" a "za każdym razem jak moje włosy staną się długie, to je obcinam". Ale nie chcę kontynuować wątku nowojorskiego farmazoniarza, bo częstotliwość pojawiania się chłopięcych siurków w jego ostatnich wypowiedziach powoduje, że wolałbym się trzymać z daleka od takiego zboka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): chłopięcych siurków ale jesteś zacofany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ale jesteś zacofany! a co może dziewczęcych? Chodziło o rapparowego siurka (chyba wolałby by napisać SIUUUUUUURA) więc raczej chłopięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-wlodzimierz-karpinski-z-celi-do-brukseli-a-teraz-zagadka,nId,7136238 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): a co może dziewczęcych? jako wyborca lewicy wstydziłbyś się pisać takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): jako wyborca lewicy wstydziłbyś się pisać takie rzeczy Przypominam, że piszesz o Rapparze i jego SIUUUUUUURZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 18 minut temu, fluber napisał(a): Ja nie jestem zaskoczony, że nie rozumiesz różnicy między " całe życie noszę długie włosy" a "za każdym razem jak moje włosy staną się długie, to je obcinam". Ale nie chcę kontynuować wątku nowojorskiego farmazoniarza, bo częstotliwość pojawiania się chłopięcych siurków w jego ostatnich wypowiedziach powoduje, że wolałbym się trzymać z daleka od takiego zboka. Przecież mayor napisał, że co trzy lata ścina włosy. Może je skracać ze 100cm długości do 65 i dalej będzie miał długie No daj spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Dziwię się jak ktoś mógł na niego głosować lub wywieszać jego banery na swoich posiadłościach (pełno tego w Lubuskiem). Nie chodzi przynależność partyjną, ale to coś to zwykła ludzka k**** i szmata. Jest tak przechlany, że wygląda o 20 lat starzej. Powiesić na płocie może każdy, nawet bez twojej zgody i jest to nielegalne. Ty zdjąć tego nie możesz, bo cię oskarżyć mogą o niszczenie. Ja mieszkam w takim miejscu że baner byłby bardzo dobrze widoczny, póki co mam spokój, ale jeżeli ktokolwiek powiesiłby u mnie to zostaje chyba mi tylko zakrycie go jakaś plandeka. Tak samo jak sporo tych bilbordów wisiało nielegalnie w pasie drogowym, w szczególności na balustradach w okolicach skrzyżowań (bo stoisz i możesz się na nim skupić) zasłaniając jednocześnie pieszych przechodzących przez jezdnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 3 godziny temu, mayor napisał(a): Dzięki za przypomnienie o włosach., Co trzy lata obcinam i wysyłam do fundacji w Warszawie Cytat Ja obcinam swoje co 3 lata jak urosną do około 20"-50 cm potem pakuje i wysyłam do fundacji "Locks of Love" ,która robi peruki dla osób walczących z nowotworami. @Pablo81 naprawdę nie chce mi się drążyć tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): @Pablo81 naprawdę nie chce mi się drążyć tematu. 35 cm wystarczy, żeby wysłać więc jeśli zapuści do 50 cm to mu jeszcze 15 cm zostanie. 15 cm do całkiem długie włosy. Cieszę się, że mogłem pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): 35 cm wystarczy, żeby wysłać więc jeśli zapuści do 50 cm to mu jeszcze 15 cm zostanie. 15 cm do całkiem długie włosy. Cieszę się, że mogłem pomóc. Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi