julekstep Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 45 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): I Pan Prezydent Andrzej Duda znowu w "wolnych, demokratycznych" mediach stał się znowu Andrzejem Dudą. Vice konto - powiązania z hinduskimi hakerami January - psycho i forumowy włamywacz RappaR - kolumbijski lovelas na antydepresentach Ely3 - forumowy strateg i analityk, fan czarno-czerwonego kploru Darkonza - ostatni żyjący dinozaur z KPP Vasquez =mayor Szabla - chaRRakter Julek - cipka, przerzut i piesek RappaRa i flubera, śmieszny jak polskie kabarety Joseph - stary Sebix z Białołęki w złą stronę???? Nie. Nigdy na szczęście w tym całym syfie jest jeszcze on: Deltuś - Wspaniały user-alfa i prawdziwie wolny człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 1 godzinę temu, joe dumars napisał(a): gdyz?... gdyż jest pezdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): I Pan Prezydent Andrzej Duda znowu w "wolnych, demokratycznych" mediach stał się znowu Andrzejem Dudą. Vice konto - powiązania z hinduskimi hakerami January - psycho i forumowy włamywacz RappaR - kolumbijski lovelas na antydepresentach Ely3 - forumowy strateg i analityk, fan czarno-czerwonego kploru Darkonza - ostatni żyjący dinozaur z KPP Vasquez =mayor Szabla - chaRRakter Julek - cipka, przerzut i piesek RappaRa i flubera, śmieszny jak polskie kabarety Joseph - stary Sebix z Białołęki w złą stronę???? Nie. Nigdy Deltus Zgrzybiały przegryw, któremu nie wyszło ma emigracji więc wrócił na swoją kupę łajna i obrzuca gównem wszystko co kojarzy mu się z zachodem, jednocześnie skrycie marząc, że ktoś z tego zachodu jeszcze go zaprosi Nie zaprosi Andrzej jednak ugiął się przez starszym panem z Żoliborza W obliczu ostatnich rewelacji choćby z ministerstwa aktywów państwowych oznacza to ostatni duży skok na kasę w wykonaniu aparatczyków z PiSu poukrywanych w różnych spółkach i fundacjach W trzy miesiące da się sporo nakrasc Podstawowe pytanie to po co Duda to zrobił Przecież rząd nie przejdzie nawet wotum Chyba że są dogadani z debilami od tiktoka i Pawlakiem Edytowane 6 Listopada 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Godzinę temu, julekstep napisał(a): na szczęście w tym całym syfie jest jeszcze on: Deltuś - Wspaniały user-alfa i prawdziwie wolny człowiek Nie, Deltuś to sigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 9 minut temu, the_secret napisał(a): Nie, Deltuś to sigma chyba ten z matplanety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Jak to Morawiecki? Gazeta Michnika pisała, że Tusk będzie https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,30372491,gw-relacjonuje-spotkanie-mariusza-kaminskiego-z-szefami-sluzb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 3 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): I Pan Prezydent Andrzej Duda znowu w "wolnych, demokratycznych" mediach stał się znowu Andrzejem Dudą. Vice konto - powiązania z hinduskimi hakerami January - psycho i forumowy włamywacz RappaR - kolumbijski lovelas na antydepresentach Ely3 - forumowy strateg i analityk, fan czarno-czerwonego kploru Darkonza - ostatni żyjący dinozaur z KPP Vasquez =mayor Szabla - chaRRakter Julek - cipka, przerzut i piesek RappaRa i flubera, śmieszny jak polskie kabarety Joseph - stary Sebix z Białołęki w złą stronę???? Nie. Nigdy No i Delta. Forumowy błazen w foliowej czapce. Jednak chyba zmierza w zła stronęten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Nie wiem czemu się tak bardzo dziwicie, że PiS dostał szansę powołania rządu jako pierwsi skoro de facto wygrali te wybory. Druga sprawa dla opozycji fiasko PiS-u jest bardzo na rękę. Przy okazji proponuję zapoznać się jak wyłaniany jest rząd, bo chyba nie wszyscy wiedzą: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Trzy-kroki-prowadzace-do-powstania-rzadu-7755483.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 5 godzin temu, elwariato napisał(a): gdyż jest pezdą od razu widac, ze jestes 'twardzielem'. takich ludzi nam potrzeba. przyszlosc naszego malego wielkiego imperium widze wspaniala!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 c***, nie będzie cpk bo Tuskowi bliżej na lotnisko w Gdańsku https://x.com/bogdan607/status/1721613680670855173?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): c***, nie będzie cpk bo Tuskowi bliżej na lotnisko w Gdańsku https://x.com/bogdan607/status/1721613680670855173?s=20 Marszalkiem seniorem Duda mianował Sawickiego. To dopiero próby, czy już jesteście po słowie z PSL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Marszalkiem seniorem Duda mianował Sawickiego. To dopiero próby, czy już jesteście po słowie z PSL? Marszałkiem seniorem zwykle zostaje wybrany najbardziej doświadczony parlamentarzysta - Sawicki jest w sejmie od 30 lat, nie ma w tym nic dziwnego. Teraz morawiecki będzie musiał udawać że tworzy rząd, udawać że ma ministrow, ośmieszy się w głosowaniu nad wotum zaufania, a Duda wzmocni swoją pozycję kosztem morawieckiego. Potem sejm wybierze Tuska a Duda przyjmie od niego ślubowanie i PiS przejdzie do opozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Marszałkiem seniorem zwykle zostaje wybrany najbardziej doświadczony parlamentarzysta - Sawicki jest w sejmie od 30 lat, nie ma w tym nic dziwnego. Teraz morawiecki będzie musiał udawać że tworzy rząd, udawać że ma ministrow, ośmieszy się w głosowaniu nad wotum zaufania, a Duda wzmocni swoją pozycję kosztem morawieckiego. Potem sejm wybierze Tuska a Duda przyjmie od niego ślubowanie i PiS przejdzie do opozycji Ale jak już to tylko w PSL nadzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 11 godzin temu, starYfaN napisał(a): Jest jeszcze grupa, która opisuje własne doświadczenia seksualne po menopauzie i wykazuje specyficzne zainteresowania bardziej wstydliwym końcem układu pokarmowego (prawie połowa postów). Chyba miałeś na uwadze ten wpis , ale muszę Cię rozczarować to nie ja jestem autorem:" Bylem w San Andres w takim pływającym barze po środku morza na płyciźnie, samemu. Nie miałem co robić, kupiłem butelkę rumu i siedziałem czytając e-nba. Podeszli do mnie jacys Kolumbijczycy pytając czy jest problem. Powiedziałem że po prostu jestem sam i tyle. Zaprosili mnie, nie mówili po angielsku, mój hiszpański słaby, ale translator i alkohol pomogli. Wkrotce przy naszym stoliku bawiliśmy się wszyscy - jeden z Kolumbijczyków mial urodziny, obok parka z Brazylii, jeden z Portoryko prawnik na stałe mieszkający we Florydzie z 20 lat młodszą żoną i parka Chilijek. I tak chlalismy. W pewnym momencie jedna z nich zaprosiła mnie popływać. Poszła już trzecia flaszka 0,7. I tak za barem w morzu uprawialiśmy seks. Myślałem, że nikt nie patrzy. Jak wróciliśmy wszyscy zaczęli mi bic brawo, wszyscy patrzyli. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że byłem pijany i jestem kurwą" koniec cytatu., A o potrzebach kobiet podczas menopauzy nie pisałem w pierwszej osobie, dlatego domysły o tym że opisałem swoje doświadczenia są chybione., Jeżeli chodzi o ból dupy to proszę przestań się mazać -chłopaki nie płaczą, zresztą głowa do góry Duda dał wam jeszcze trochę czasu możecie dalej marzyć o trzystutysięcznej armii, pięciuset HIMARSach, największym lotnisku , centralnej fabryce supersamochodów ,największych portach i wielkiej kupie w portkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale jak już to tylko w PSL nadzieja. Przecież nawet cały PSL by nie wystarczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Przecież nawet cały PSL by nie wystarczył Przytakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 15 godzin temu, fluber napisał(a): Nie rozumiem o co chodzi z tą pizdowatoscia bo akurat w 2023 lewica przegoniła konfederację ( overall oczywiście)w grupie wiekowej 18-29 ( w 2019 to konfederacja miała w tej grupie więcej głosów od lewicy) Poza tym znacznie więcej młodych mężczyzn zagłosowało na lewicę niż 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Przecież nawet cały PSL by nie wystarczył Dokupić można kilka mandatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 4 minuty temu, jack napisał(a): Nie rozumiesz co napisałem ?konfederacja w 2019 w grupie wiekowej 18-29 miała ponad 20 procent głosów, teraz ma 16. Więc ponawiam pytanie co masz na myśli: 20 godzin temu, jack napisał(a): ze względu na zwiększającą się pizdowatość młodych mężczyzn. 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Dokupić można kilka mandatów. A ilu posłów antypisu się sprzeda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) 22 minuty temu, jack napisał(a): A jak oceniasz męskość typa, który wchodzi na niszowe forum po to, by prawie połowę userow wyzwać od pizdowatych. Oczywiście anonimowo Edytowane 7 Listopada 2023 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi