Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, fluber napisał(a):

To, że znam się na wszystkim nie oznacza, że nie posiadam także swoich specjalizacji.

Trudno powiedzieć bo z twoich wpisów łatwiej mi odczytać co twoja specjalizacja na pewno nie jest a co gorsza tez o czym nie masz bladego pojęcia. Martwi mnie tylko ze nie przeszkadza Ci zabierać w tych tematach głos. Ale kim ja jestem aby zakazywać Tobie takiego fikołka intelektualnego. Ja nie wcinam się w rozmowy na wiele tematów bo nie znam się całkowicie. Boks nfl czy gramatyka języka chińskiego. Możliwe ze jesteś dużo bardziej uniwersalny i jednocześnie specjalizujesz się na kosmicznym poziomie w wielu dziedzinach. 

2 minuty temu, mayor napisał(a):

Z ciekawości zapytam do jakiej grupy zaliczasz takich, którzy się chwalą wielkością przyrodzenia ? Do normalsów - czy do poyebalsów ?

Kolega wymyka się tradycyjnym podziałom.

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Trudno powiedzieć bo z twoich wpisów łatwiej mi odczytać co twoja specjalizacja na pewno nie jest a co gorsza tez o czym nie masz bladego pojęcia. Martwi mnie tylko ze nie przeszkadza Ci zabierać w tych tematach głos. Ale kim ja jestem aby zakazywać Tobie takiego fikołka intelektualnego. Ja nie wcinam się w rozmowy na wiele tematów bo nie znam się całkowicie. Boks nfl czy gramatyka języka chińskiego. Możliwe ze jesteś dużo bardziej uniwersalny i jednocześnie specjalizujesz się na kosmicznym poziomie w wielu dziedzinach. 

Wystarczającym, żeby sobie pogadać na niszowym forum:)

9 minut temu, mayor napisał(a):

Z ciekawości zapytam do jakiej grupy zaliczasz takich, którzy się chwalą wielkością przyrodzenia ? Do normalsów - czy do poyebalsów ?

Proste, do bigmalsów.

Jest jeszcze grupa, która opisuje własne doświadczenia seksualne po menopauzie i wykazuje specyficzne zainteresowania bardziej wstydliwym końcem układu pokarmowego (prawie połowa postów). 

Hm, za mało literek i plusów w tych lgbt+_adcb, za ch....ja się na tym nie wyznaję :) 

8 minut temu, fluber napisał(a):

Kolega wymyka się tradycyjnym podziałom.

20 minut temu, fluber napisał(a):

znam się na wszystkim 

To słabo się znasz na wszystkim, gdyż ten przypadek jest w oczywisty sposób niezaprzeczalny., Oprócz wielkiego przyrodzenia, chwali się zarobkami ponad 100 tysięcy na miesiąc, wydawaniem kasy bez umiaru , super autem, podbojami erotycznymi dookoła świata, ponadprzeciętnym intelektem ,no i był dwa razy na wieczorku kawalerskim

Godzinę temu, fluber napisał(a):

To, że znam się na wszystkim nie oznacza, że nie posiadam także swoich specjalizacji.

Głosowałeś na 3d, więc "wrodzoną skromnością" będziesz się musiał koniecznie podzielić z koalicjantem, murowanym faworytem do ROTY :) 

Ps. (doceniam autoironię  :) ) 

17 minut temu, ignazz napisał(a):

Podobno sikanie pomaga. 

Na stopy a nie ogólnie 

Podobno , tylko trzeba mieć dużego jak doktorek Ron promilek Jeremy, bo krótszym się sika na kolana , nie na stopy .,No i potem lasek nic nie boli i nie chodzą z rozstawionymi nogami

I Pan Prezydent Andrzej Duda znowu w "wolnych, demokratycznych" mediach stał się znowu Andrzejem Dudą. 

19 minut temu, fluber napisał(a):

Sikanie,stopy,pizdy i Ron Jeremy - ten wątek zmierza w złą stronę 

Vice konto - powiązania z hinduskimi hakerami

January - psycho i forumowy włamywacz

RappaR - kolumbijski lovelas na antydepresentach

Ely3 - forumowy strateg i analityk, fan czarno-czerwonego kploru

Darkonza - ostatni żyjący dinozaur z KPP 

Vasquez =mayor 

Szabla - chaRRakter 

Julek - cipka, przerzut i piesek RappaRa i flubera, śmieszny jak polskie kabarety

Joseph - stary Sebix z Białołęki 

:) w złą stronę???? Nie. Nigdy 

Edytowane przez DLT_Braddock