mayor Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 1 godzinę temu, fluber napisał(a): ( oczywiście jest oprócz tego całą grupa normalsow) Z ciekawości zapytam do jakiej grupy zaliczasz takich, którzy się chwalą wielkością przyrodzenia ? Do normalsów - czy do poyebalsów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): To, że znam się na wszystkim nie oznacza, że nie posiadam także swoich specjalizacji. Trudno powiedzieć bo z twoich wpisów łatwiej mi odczytać co twoja specjalizacja na pewno nie jest a co gorsza tez o czym nie masz bladego pojęcia. Martwi mnie tylko ze nie przeszkadza Ci zabierać w tych tematach głos. Ale kim ja jestem aby zakazywać Tobie takiego fikołka intelektualnego. Ja nie wcinam się w rozmowy na wiele tematów bo nie znam się całkowicie. Boks nfl czy gramatyka języka chińskiego. Możliwe ze jesteś dużo bardziej uniwersalny i jednocześnie specjalizujesz się na kosmicznym poziomie w wielu dziedzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 2 minuty temu, mayor napisał(a): Z ciekawości zapytam do jakiej grupy zaliczasz takich, którzy się chwalą wielkością przyrodzenia ? Do normalsów - czy do poyebalsów ? Kolega wymyka się tradycyjnym podziałom. 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Trudno powiedzieć bo z twoich wpisów łatwiej mi odczytać co twoja specjalizacja na pewno nie jest a co gorsza tez o czym nie masz bladego pojęcia. Martwi mnie tylko ze nie przeszkadza Ci zabierać w tych tematach głos. Ale kim ja jestem aby zakazywać Tobie takiego fikołka intelektualnego. Ja nie wcinam się w rozmowy na wiele tematów bo nie znam się całkowicie. Boks nfl czy gramatyka języka chińskiego. Możliwe ze jesteś dużo bardziej uniwersalny i jednocześnie specjalizujesz się na kosmicznym poziomie w wielu dziedzinach. Wystarczającym, żeby sobie pogadać na niszowym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 A to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 9 minut temu, mayor napisał(a): Z ciekawości zapytam do jakiej grupy zaliczasz takich, którzy się chwalą wielkością przyrodzenia ? Do normalsów - czy do poyebalsów ? Proste, do bigmalsów. Jest jeszcze grupa, która opisuje własne doświadczenia seksualne po menopauzie i wykazuje specyficzne zainteresowania bardziej wstydliwym końcem układu pokarmowego (prawie połowa postów). Hm, za mało literek i plusów w tych lgbt+_adcb, za ch....ja się na tym nie wyznaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): Kolega wymyka się tradycyjnym podziałom. 20 minut temu, fluber napisał(a): znam się na wszystkim To słabo się znasz na wszystkim, gdyż ten przypadek jest w oczywisty sposób niezaprzeczalny., Oprócz wielkiego przyrodzenia, chwali się zarobkami ponad 100 tysięcy na miesiąc, wydawaniem kasy bez umiaru , super autem, podbojami erotycznymi dookoła świata, ponadprzeciętnym intelektem ,no i był dwa razy na wieczorku kawalerskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 3 minuty temu, mayor napisał(a): no i był dwa razy na wieczorku kawalerskim Napisał, że dwa razy był zaproszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 czyli, ze rappar jest podologiem?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) 9 minut temu, joe dumars napisał(a): czyli, ze rappar jest podologiem?!... A mayor jego niezadowolonym pacjentem I zagadka ich 'przyjazni' rozwiazana! Edytowane 6 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): A mayor jego niezadowolonym pacjentem I zagadka ich 'przyjazni' rozwiazana! Amerykanie opisywali kiedyś, że grzybica stóp była prawdziwą plagą wśród imigrantów z Europy Środkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): To, że znam się na wszystkim nie oznacza, że nie posiadam także swoich specjalizacji. Głosowałeś na 3d, więc "wrodzoną skromnością" będziesz się musiał koniecznie podzielić z koalicjantem, murowanym faworytem do ROTY Ps. (doceniam autoironię ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 10 godzin temu, fluber napisał(a): Nic, po prostu Morawiecki dostanie misję tworzenia rządu. Mówiłem że wiem wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Duda to pizda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 5 minut temu, Koelner napisał(a): Duda to pizda gdyz?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 c***owo sytuacja, nie podoba mi się to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Amerykanie opisywali kiedyś, że grzybica stóp była prawdziwą plagą wśród imigrantów z Europy Środkowej Podobno sikanie pomaga. Na stopy a nie ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 17 minut temu, ignazz napisał(a): Podobno sikanie pomaga. Na stopy a nie ogólnie Podobno , tylko trzeba mieć dużego jak doktorek Ron promilek Jeremy, bo krótszym się sika na kolana , nie na stopy .,No i potem lasek nic nie boli i nie chodzą z rozstawionymi nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Sikanie,stopy,pizdy i Ron Jeremy - ten wątek zmierza w złą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) I Pan Prezydent Andrzej Duda znowu w "wolnych, demokratycznych" mediach stał się znowu Andrzejem Dudą. 19 minut temu, fluber napisał(a): Sikanie,stopy,pizdy i Ron Jeremy - ten wątek zmierza w złą stronę Vice konto - powiązania z hinduskimi hakerami January - psycho i forumowy włamywacz RappaR - kolumbijski lovelas na antydepresentach Ely3 - forumowy strateg i analityk, fan czarno-czerwonego kploru Darkonza - ostatni żyjący dinozaur z KPP Vasquez =mayor Szabla - chaRRakter Julek - cipka, przerzut i piesek RappaRa i flubera, śmieszny jak polskie kabarety Joseph - stary Sebix z Białołęki w złą stronę???? Nie. Nigdy Edytowane 6 Listopada 2023 przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): Mówiłem że wiem wszystko? Postawiłeś na to hajs? Bo widzialem w STSie mozna bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi