jack Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 2 minuty temu, Sewer napisał(a): Jakieś konkretne miejsce możesz polecić? Dla mnie ideał to: https://slowhop.com/pl/miejsca/1335-ostoja-wyrowno.html? Klimat. Miejsce na odludziu. Widok na jezioro. W jeziorze ryby. Blisko do Dziemian do sklepu. Blisko do Kościerzyny. Bardzo blisko do Lipusza i spływu Wdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 jak przez 25 minut mówić i nie powiedzieć nic konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Godzinę temu, P_M napisał(a): jak przez 25 minut mówić i nie powiedzieć nic konkretnego. Już mu się po wyborach udało powiedzieć, że chce jak najszybszej likwidacji gotówki. Pozdrawiam serdecznie wszystkich głosujących na 3D, kłaniam się nisko i polecam dobrowolne zgłoszenie się do psychiatry bo jesteście pierdolnięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 15 minut temu, Sebastian napisał(a): Już mu się po wyborach udało powiedzieć, że chce jak najszybszej likwidacji gotówki. On to powiedział już na długo przed wyborami po czym się z tego wycofał, bo spadły mu przez to sondaże :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 18 minut temu, P_M napisał(a): On to powiedział już na długo przed wyborami po czym się z tego wycofał, bo spadły mu przez to sondaże :)) Powtórzył po. Zdania o głosujących nie zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Godzinę temu, Sebastian napisał(a): Już mu się po wyborach udało powiedzieć, że chce jak najszybszej likwidacji gotówki. Pozdrawiam serdecznie wszystkich głosujących na 3D, kłaniam się nisko i polecam dobrowolne zgłoszenie się do psychiatry bo jesteście pierdolnięci. Napisał wyborca konfederacji Ja,pi****le, debile wyzywają innych od pierdolnietych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 8 minut temu, josephnba napisał(a): Napisał wyborca konfederacji Ja,pi****le, debile wyzywają innych od pierdolnietych Bardzo możliwe. Nie zmienia to jednak mojego zdania. Na PiS i PO głosuję interesowni zwolennicy złodziejstwa. Na Lewicę totalne pizdy, które zasługuję na zamniękcie w Tworkach a na 3D ludzie, którzy nie potrafią dodać 2 do 2. Bo widzisz - różnica polega na tym, że ja widzę i rzygam na światopogląd Korwina, ale patrzę na znaczące NIE które Konfederacja mówi w sprawach realnie istotnych dla kraju. A Ty patrzysz na cudowną światopoglądową zgodność i poprawność i nie zauważasz, że ktoś chce Cię wydymać publicznie kijem bejsbolowym. Dla mnie róznica jest jasna, ale wiem, ze Ty nie jesteś w stanie jej dostrzec. W każdym razie - tydzień po wyborach - wszystko to co przed czym Konfa ostrzegała zaczyna się spełniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 A myślę sobie zajrzę sobie na forum do najbardziej elektryzujących tematów... Ludzi dzielę na posiadających zdolności rozwijania percepcji i zrozumienia czym jest Konfederacja po czasie młodzieńczej fascynacji i tych drugich. Pozdrowienia Sebastian, jeszcze nie jest za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 matko dobrze ze jednak na lewice nie zaglosowalem tylko ewentualnie na ta 3noge, z dwojga zlego lepiej byc debilem niz pezdą słowem Sebastianie urocza twa naiwność, w mysl ktorej konfa rozni sie faktycznie czyms od reszty politycznego establishmentu 4 godziny temu, P_M napisał(a): jak przez 25 minut mówić i nie powiedzieć nic konkretnego. znaczy sie ze hujownia ma naturalne predyspozycje na politykiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 obrażać ludzi tylko dlatego że Samuela nie mogła startować z każdego okręgu jest bardzo nieeleganckie i chamskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 8 godzin temu, Sebastian napisał(a): Już mu się po wyborach udało powiedzieć, że chce jak najszybszej likwidacji gotówki. Oburzenie biznesmena polubił lekarz Coś jeszcze kontrowersyjnego poza tym, że chce ukrócić płacenie pod stołem i łapówkarstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 23 minuty temu, jack napisał(a): Oburzenie biznesmena polubił lekarz Coś jeszcze kontrowersyjnego poza tym, że chce ukrócić płacenie pod stołem i łapówkarstwo? Usługi bankowe nie są darmowe, nie wszędzie jest odpowiedni zasięg aby użyć karty i nie zdarzyło Ci się że ktoś próbował użyć Twojej karty i bank ja zablokował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): Usługi bankowe nie są darmowe, nie wszędzie jest odpowiedni zasięg aby użyć karty i nie zdarzyło Ci się że ktoś próbował użyć Twojej karty i bank ja zablokował? Przecież wiesz, że oburzenie nie wynika z problemów technicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 20 minut temu, jack napisał(a): Oburzenie biznesmena polubił lekarz Coś jeszcze kontrowersyjnego poza tym, że chce ukrócić płacenie pod stołem i łapówkarstwo? Myślałem, że nie ma nikogo tak bardzo odklejonego, by popierać wycofanie gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Przecież wiesz, że oburzenie nie wynika z problemów technicznych Przedstawiam argumenty przeciwko likwidacji gotówki. Zresztą jak chcesz zlikwidować gotówkę w kraju w którym 4 miliony osób nie myje zębów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Zresztą jak chcesz zlikwidować gotówkę w kraju w którym 4 miliony osób nie myje zębów? Żebyś się nie zdziwił, że to właśnie oni płacą zegarkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 I tak już żyjemy w Big Brotherze więc to tak naprawdę pierdoła. Mnie bardziej zasmuciło, że polski Janusz biznesu ma dojrzałość emocjonalną na poziomie nastoletniego mizogina popierającego zlepek przygłupów tworzących te ugrupowanie. Wyniki wyborów wśród młodych z podziałem na mężczyzn i kobiet potwierdza tylko tezy @fluber że nie ma wspólnego języka i komunikacji pomiędzy obiema płciami. Mizogini kontra feministki, pięknie nam się to ukształtowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Myślałem, że nie ma nikogo tak bardzo odklejonego, by popierać wycofanie gotówki Spokojnie doktorze, łiskaczy nie wycofują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 7 godzin temu, Sebastian napisał(a): Bardzo możliwe. Nie zmienia to jednak mojego zdania. Na PiS i PO głosuję interesowni zwolennicy złodziejstwa. Na Lewicę totalne pizdy, które zasługuję na zamniękcie w Tworkach a na 3D ludzie, którzy nie potrafią dodać 2 do 2. Bo widzisz - różnica polega na tym, że ja widzę i rzygam na światopogląd Korwina, ale patrzę na znaczące NIE które Konfederacja mówi w sprawach realnie istotnych dla kraju. A Ty patrzysz na cudowną światopoglądową zgodność i poprawność i nie zauważasz, że ktoś chce Cię wydymać publicznie kijem bejsbolowym. Dla mnie róznica jest jasna, ale wiem, ze Ty nie jesteś w stanie jej dostrzec. W każdym razie - tydzień po wyborach - wszystko to co przed czym Konfa ostrzegała zaczyna się spełniać. Ty patrzysz na swoje interesy i możliwość legalnego okradania państwa i pracowników Jak każdy dorobkiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi