fluber Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 6 minut temu, Sewer napisał(a): Krystyna w agonii W jakiej agonii? Ona tak on a daily basis;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Ja pierdziele, ona się dostała znowu do sejmu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 28 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja pierdziele, ona się dostała znowu do sejmu ? Spokojnie, nie będzie jej. W poprzedniej zresztą też jej nie było. Umościła się w TK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 3 godziny temu, jack napisał(a): Zaśmiecili wątek polityczny Hitlerami jakby o Korwinie pisali Pisali też o Zandbergu i Charzastym bo wspominali ZSRR.. 6 godzin temu, Koelner napisał(a): Baranów - Centrum Warszawy 47 km, Lotnisko w Stambule - Centrum Stambułu 41 km, Lotnisko de Gaulle - Centrum Paryża 30 km Odległość nie ma tu żadnego znaczenia - zwłaszcza, że ma to też być cargo. Tu ważniejsza jest dalsza komunikacja. Dlatego lokalizacja koło Strykowa aż się prosi. Tam po prostu poza lotniskiem jest wszystko inne. W Baranowie poza tym, że nie ma lotniska nie ma też niczego innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja pierdziele, ona się dostała znowu do sejmu ? Całe szczęście Jarek schował ja w TK ale jestem w 100% przekonany że gdyby startowała, miałaby mandat Może już czas np do tworek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 32 minuty temu, josephnba napisał(a): Całe szczęście Jarek schował ja w TK ale jestem w 100% przekonany że gdyby startowała, miałaby mandat Może już czas np do tworek? Zasadniczo to to jest bardzo inteligentna babka i poza tą okołopolityczną twórczością wypowiada się całkiem normalnie. To zwyczajny teatr na potrzeby partii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 1 minutę temu, Sebastian napisał(a): Zasadniczo to to jest bardzo inteligentna babka i poza tą okołopolityczną twórczością wypowiada się całkiem normalnie. To zwyczajny teatr na potrzeby partii. Nie obrażajmy teatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 14 minut temu, Sebastian napisał(a): Zasadniczo to to jest bardzo inteligentna babka i poza tą okołopolityczną twórczością wypowiada się całkiem normalnie. To zwyczajny teatr na potrzeby partii. A gdzie te wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 44 minuty temu, RappaR napisał(a): A gdzie te wypowiedzi Nawet na Twitterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 46 minut temu, RappaR napisał(a): A gdzie te wypowiedzi Znajomi co mieli z nia zajecia jak jeszcze uczyla b.dobrze ja wspominaja (i to tez zaangazowane 'antypisy') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) Godzinę temu, julekstep napisał(a): Znajomi co mieli z nia zajecia jak jeszcze uczyla b.dobrze ja wspominaja (i to tez zaangazowane 'antypisy') To że wykładowcą była świetnym to i ja słyszałem Można być inteligentnym debilem jak widać 2 godziny temu, Sebastian napisał(a): Zasadniczo to to jest bardzo inteligentna babka i poza tą okołopolityczną twórczością wypowiada się całkiem normalnie. To zwyczajny teatr na potrzeby partii. Szczerze to mnie nie przekonuje robienie z siebie k**** dla kilku uśmiechów prezesa Babka szkodzi Polsce, szkodzi szkolnictwu i teraz jeszcze szkodzi konstytucji Edytowane 25 Października 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Godzinę temu, josephnba napisał(a): To że wykładowcą była świetnym to i ja słyszałem Można być inteligentnym debilem jak widać Szczerze to mnie nie przekonuje robienie z siebie k**** dla kilku uśmiechów prezesa Babka szkodzi Polsce, szkodzi szkolnictwu i teraz jeszcze szkodzi konstytucji ty nic poprostu nie rozumiesz, jak dziala polityka itd ta cała otoczka jest realizowana na potrzeby jakiegos konkretnego celu i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 https://wbdata.pl/wybory-2023-mapy/ To jakby ktoś sobie chciał sprawidzć czy 3 D cokolwiek zawdzięcza PSlowi albo gdzie Po musi pracować by osiagnąc lepszy wynik samorządowy itp Plus które sejmiki najpewniej będą dla opozycji a gdzie Pis utrzyma władzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 50 minut temu, ely3 napisał(a): https://wbdata.pl/wybory-2023-mapy/ To jakby ktoś sobie chciał sprawidzć czy 3 D cokolwiek zawdzięcza PSlowi albo gdzie Po musi pracować by osiagnąc lepszy wynik samorządowy itp Plus które sejmiki najpewniej będą dla opozycji a gdzie Pis utrzyma władzę @Koelner kaszubi głosują na Konfe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): @Koelner kaszubi głosują na Konfe z tego co patrzę to rejon Sierakowic czyli kolebka kaszubskiego smallbiznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 7 minut temu, Koelner napisał(a): z tego co patrzę to rejon Sierakowic czyli kolebka kaszubskiego smallbiznesu No tak. Kaszubi nie dość, że biznesy kręcą to jeszcze do kościoła chodzą. Pod Konfę jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 41 minut temu, jack napisał(a): No tak. Kaszubi nie dość, że biznesy kręcą to jeszcze do kościoła chodzą. Pod Konfę jak znalazł. Odjebutaj się od Kaszubów Zajebiści ludzie, gościnni, uprzejmi, tylko mówią jakoś tak nie po polsku Jak robiłem samotnie Szwajcarię kaszubską na rowerze to spałem w niejednej stodole u nich i zawsze zapraszali na posiłek i proponowali prysznic Złego słowa nie dam o nich powiedzieć 55 minut temu, jack napisał(a): @Koelner kaszubi głosują na Konfe Białołęka też głosuje na Konfę i co? Mam się wyprowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 27 minut temu, josephnba napisał(a): Odjebutaj się od Kaszubów Zajebiści ludzie, gościnni, uprzejmi, tylko mówią jakoś tak nie po polsku Jak robiłem samotnie Szwajcarię kaszubską na rowerze to spałem w niejednej stodole u nich i zawsze zapraszali na posiłek i proponowali prysznic Złego słowa nie dam o nich powiedzieć to se ich weź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 32 minuty temu, josephnba napisał(a): Odjebutaj się od Kaszubów Zajebiści ludzie, gościnni, uprzejmi, tylko mówią jakoś tak nie po polsku Jak robiłem samotnie Szwajcarię kaszubską na rowerze to spałem w niejednej stodole u nich i zawsze zapraszali na posiłek i proponowali prysznic Złego słowa nie dam o nich powiedzieć Podniebienia mają czôrne i korki w trójmieście robią. A jeśli chodzi o wakacje w Polsce to Kaszuby najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 36 minut temu, jack napisał(a): Podniebienia mają czôrne i korki w trójmieście robią. A jeśli chodzi o wakacje w Polsce to Kaszuby najlepsze Jakieś konkretne miejsce możesz polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi