Kołczu33 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Z 11 posłów na 12 przewrócili słoik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 PiS i Lewica i 1 podkupiony poseł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, Kołczu33 napisał(a): Z 11 posłów na 12 przewrócili słoik. Mi z kalkulatora wychodzi że na 10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 10 minut temu, Reikai napisał(a): Oj pachnie mi tu kompromitacja konfederacji Jak zwykle glosni w internecie juz od czasow korwina, a rzeczywistosc ich wyjasnia. Wypierdola sie o ten stolik marzac o wdrapaniu sie na niego, a chcieli cos wywracac. XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał(a): Mi z kalkulatora wychodzi że na 10... Brawo brawo Polacy. Dziękujemy. конфедерация иди на хуй. Edytowane 15 Października 2023 przez Kołczu33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, LAF napisał(a): PiS i Lewica i 1 podkupiony poseł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 12 procent odmówiło odpowiedzi w exit poll - sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 No i nara Jaro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 16 minut temu, ignazz napisał(a): Uciekła Tobie rzeczywistość Ludzie z miasta budują domy lub uciekają do szeregowców na „wioskę” a to nie jest tak że do miasta przyjeżdżają 20+ ze wsi a z miasta uciekają 30/40+ na wieś/pod miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Frekwencja - WOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): XDDDD Frekwencja ich zniszczyła. Btw. PiS wygrywa 9 wybory z rzędu, dostając najwięcej głosów ever i może czuć się największym przegranym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, julekstep napisał(a): a to nie jest tak że do miasta przyjeżdżają 20+ ze wsi a z miasta uciekają 30/40+ na wieś/pod miasto? Tak jest tylko nam się starzeje społeczeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, julekstep napisał(a): a to nie jest tak że do miasta przyjeżdżają 20+ ze wsi a z miasta uciekają 30/40+ na wieś/pod miasto? Dokładnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): 12 procent odmówiło odpowiedzi w exit poll - sporo Nigdy w zyciu, gdzie bym nie glosowal nikt mnie nie pytal o wynik. Mam normalnie wrazenie ze to jest jak yeti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Ale te 13℅ trzeciej drogi to jakiś absurd xDD głosować na tak dziwny, niespójny twór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Nigdy w zyciu, gdzie bym nie glosowal nikt mnie nie pytal o wynik. Mam normalnie wrazenie ze to jest jak yeti. Ja nigdy nie gadałem z Mongołem Spisek, taki kraj nie może istniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ale te 13℅ trzeciej drogi to jakiś absurd xDD głosować na tak dziwny, niespójny twór. No ja na nich głosowałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): 12 procent odmówiło odpowiedzi w exit poll - sporo Czyli będzie jak w 1995 roku gdy ludzie szli spać z Wałęsą jako prezydentem, a obudzili się w poniedziałek z Kwaśniewskim. Pozmienia się do wtorku tak, że większość będzie na styku. Zapiszcie sobie te słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, fluber napisał(a): No ja na nich głosowałem:) Pozwól, że wyśmieję Hahhahahahhahahahhahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Czyli będzie jak w 1995 roku gdy ludzie szli spać z Wałęsą jako prezydentem, a obudzili się w poniedziałek z Kwaśniewskim. Pozmienia się do wtorku tak, że większość będzie na styku. Zapiszcie sobie te słowa Też podejrzewam że przy takiej ilości odmów PiS powinien skończyć ostatecznie wyżej, ale trochę za duża ta roznica. Okopress podaje 9 konfederacja, 207 PiS , 243 antypis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi