RappaR Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Wedle info z bazarków obecnie liderem w sondażu jest partia z najwyższą liczbą głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Wedle info z bazarków obecnie liderem w sondażu jest partia z najwyższą liczbą głosów Na razie to te informacje są różne i mają na celu tylko zmobilizować wyborców dwóch największych partii. Obrzydliwe to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, Sebastian napisał(a): Na razie to te informacje są różne i mają na celu tylko zmobilizować wyborców dwóch największych partii. Obrzydliwe to jest. Mobilizacja i tak jest duża. Dane o frekwencji praktycznie wszędzie pokazują wzrosty https://x.com/MarcinPalade/status/1713524987808637329?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Mobilizacja i tak jest duża. Dane o frekwencji praktycznie wszędzie pokazują wzrosty https://x.com/MarcinPalade/status/1713524987808637329?s=20 Oczywiście, ale podawanie "wyników" o tej porze ma celu tylko i wyłącznie skłonienie wahających się do zagłosowania na dwa największe ugrupowania. To działanie socjotechniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 24 minuty temu, P_M napisał(a): To pisowski troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Opłaca się mieszkać na krótkiej ulicy! W budynku 4 obwody. Wszędzie kolejki jakie pamiętam z dawnych lat a u mnie z marszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 12 minut temu, Krzemo napisał(a): To pisowski troll Raczej napędza frekwencję PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Pytali was o to czy chcecie kartę referendalną? Nie rozumiem tego niby zamieszania bo u mnie koleś przygotował pełen zestaw a dopiero jak powiedziałem że nie chcę karty do pytań dla debili odłożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 7 minut temu, josephnba napisał(a): Pytali was o to czy chcecie kartę referendalną? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 7 minut temu, josephnba napisał(a): Pytali was o to czy chcecie kartę referendalną? Nie rozumiem tego niby zamieszania bo u mnie koleś przygotował pełen zestaw a dopiero jak powiedziałem że nie chcę karty do pytań dla debili odłożył Mnie nie pytali. A to czy wziąłem czy nie to po 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, Krzemo napisał(a): Nie. A w sieci burza że ktoś pyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 3 minuty temu, Sebastian napisał(a): A to czy wziąłem czy nie to po 21 Forum e-nba moze nie wytrzymac tego napiecia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Forum e-nba moze nie wytrzymac tego napiecia! Ja już puściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 te robienie fotek przy urnach to jakaś żenada. ludzi totalnie już pojebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 11 minut temu, josephnba napisał(a): A w sieci burza że ktoś pyta Sakiewicz już 4 razy pieluchę zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): te robienie fotek przy urnach to jakaś żenada. ludzi totalnie już pojebało U mnie tez byly takie fraglesy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 To który zaciąg łosi na czele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Teraz, starYfaN napisał(a): To który zaciąg łosi na czele? Wiadomo, że PiS. Pytanie jak się ilość mandatów rozłoży. Przecież KO, Lewica i Trzecia Droga to tak po prawdzie jeden zespół. Poszli tylko po rozum do głowy i się podzielili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi