julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, Koelner napisał(a): A o co chodzi? o to samo co zawsze czyli nic konkretnego ale bądź człowiekiem i napisz ciepłe słowo koledze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): o to samo co zawsze czyli nic konkretnego ale bądź człowiekiem i napisz ciepłe słowo koledze! jesień jest więc na trzeźwo nie da rady pisać coś miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Bo to nie jest kwestia którą można mnie przekonać do głosowania na kogokolwiek. No... nie zgodzę się. Gdyby przyszedł ktoś kto by powiedział, że uczciwie byłoby wymordować przedstawicieli jednej lub drugiej strony, to myślę, że to by Cię przekonało do tego aby na niego na pewno nie głosować Tak wiem - ekstremum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 29 minut temu, Sebastian napisał(a): No... nie zgodzę się. Gdyby przyszedł ktoś kto by powiedział, że uczciwie byłoby wymordować przedstawicieli jednej lub drugiej strony, to myślę, że to by Cię przekonało do tego aby na niego na pewno nie głosować Tak wiem - ekstremum. No w ten sposób też by mnie nie przekonał do tego żebym na tę osobę głosował, więc nie rozumiem z czym się nie zgadzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Kochana @LAF pierdol te lewice i jedź głosować w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 11 minut temu, Koelner napisał(a): Kochana @LAF pierdol te lewice i jedź głosować w Krakowie No ta z Lewicy taka bardziej naturalna i z mojego regionu wyborczego. Lepszej nie było z tego co patrzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): No ta z Lewicy taka bardziej naturalna i z mojego regionu wyborczego. Lepszej nie było z tego co patrzyłem. A będzie cycki pokazywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, Koelner napisał(a): A będzie cycki pokazywać? Chyba nie , ma męża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): Chyba nie , ma męża To już wiesz który wybór lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 5 godzin temu, Koelner napisał(a): To już wiesz który wybór lepszy ta juz pokazala i teraz pierdzieli o jakichś wartosciach konserwatywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Jest pierwsza wrzutka przed deadline: https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/9321368,tvp-info-przedstawilo-nagranie-prezesa-nik-i-adwokata-marka-chmaja-ro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 37 minut temu, DRK napisał(a): Jest pierwsza wrzutka przed deadline: https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/9321368,tvp-info-przedstawilo-nagranie-prezesa-nik-i-adwokata-marka-chmaja-ro.html To kim są krety Banasia? Siarkowska, młody Banaś, na 90% Wipler i pewnie Tyszka. Konfederacja nigdy nie odpowiedziała po co wzięła tych spadochroniarzy. Co zyskali? Czemu ludzie, którzy budowali konfederacje zostali odsunięci, a postawiono na stare, odsunięte karty PiSu? Banaś potwierdził to co było widoczne od dawna, Konfederacja nie jest tym tworem co 4 lata temu. Szkoda tylko Brauna. Swoją drogą teksty Banasia "powiedz szefowi" to brzmi jak mafijne rozgrywki. I kto jest szefem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 13 godzin temu, Koelner napisał(a): A będzie cycki pokazywać? Już nie będzie. Przypomniała sobie, że matka wychowała ją w duchu konserwatywnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 2 godziny temu, DRK napisał(a): Jest pierwsza wrzutka przed deadline: https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/9321368,tvp-info-przedstawilo-nagranie-prezesa-nik-i-adwokata-marka-chmaja-ro.html Gruba sprawa. No ale faktycznie Mentzen mówił prawdę kiedy opowiadał że nie będzie koalicji z pisem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 19 minut temu, fluber napisał(a): Gruba sprawa. Na pewno ciekawa. Ależ ci niezależni dziennikarze mają szczęście. Taśmy (raczej pliki) co najmniej z września. Zapewne wczoraj ,,dotarli" do fascynujących nagrań i dziś mieli ostatni dzień, aby przed ciszą wyborczą ukazać intrygę ludowi. Ale liczyłem, że może coś lepszego jeszcze wrzucą. Np jakieś nagranie z polskiego lasu gdzie ponure indywidua, którym przewodzi bliżej niezidentyfikowany ryży herszt (zbieżność przypadkowa) skrycie rozładowują z HDSa elementy rakiety i pozorują jej upadek. To byłoby mistrzostwo kreatywności. 26 minut temu, fluber napisał(a): No ale faktycznie Mentzen mówił prawdę kiedy opowiadał że nie będzie koalicji z pisem;) On ostatnio mówił, że nie będzie w koalicji z Kaczyńskim . Subtelna różnica, która zostawia mu małą furtkę. Pytanie czy jest możliwy pucz w Right and Justice jeśli wynik 15 października będzie daleki od oczekiwań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 44 minuty temu, fluber napisał(a): Gruba sprawa. PIS czeka do ostatniej chwili przed ciszą wyborczą by odpalić bombę z która dowodzi, że mianowany przez nich prezes NIK nie jest już ich prostytutką ale PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 4 minuty temu, jack napisał(a): PIS czeka do ostatniej chwili przed ciszą wyborczą by odpalić bombę z która dowodzi, że mianowany przez nich prezes NIK nie jest już ich prostytutką ale PO. Dziennikarze śledczy TVP info to rzeczywiście wiarygodne źródło .,Podobnie jak Marian Banaś , który mnie kojarzy się z postacią Franka Pentangeli z The Godfather 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 1 minutę temu, mayor napisał(a): Dziennikarze śledczy TVP info to rzeczywiście wiarygodne źródło .,Podobnie jak Marian Banaś , który mnie kojarzy się z postacią Franka Pentangeli z The Godfather 2 Pal licho kto to wrzuca, jest nagranie przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Pal licho kto to wrzuca, jest nagranie przecież A co jest na tym nagraniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 (edytowane) 4 minuty temu, starYfaN napisał(a): A co jest na tym nagraniu? Chyba najciekawsze, że prezes NIK informuje prawnika Tuska, że NIK będzie wrzucała przed wyborami raporty korzystne dla PO bo niekorzystne dla PIS (tzw. prezenty). Edytowane 13 Października 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi