julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ty weź przeczytaj na jaki post odpowiadałem;) Najlepsze ze nawet jak bys tu pisal o kwestii SG to Pabla wniosek (ze podoba ci sie Krasko) jest bledny xD Ten babol smieszy mnie jeszcze bardziej niz ten wlasciwy! Chyba wiem kto dzis na discordzie bedzie mial nicka Tarski! Edytowane 12 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): A weź określ jakie jest twoje stanowisko nt. sytuacji w strefie Gazy. Jestem ciekaw. Dlaczego zmieniasz temat?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): A jakie zdanie bylo zacytowane w poscie flubera? XD Przypadkiem nie 'przekonaj x i y do glosowania na konfederacje'? No wypowiedzią o strefie Gazy nie przekonał Takie to trudne? Neo wyciągnij wtyczkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): No wypowiedzią o strefie Gazy nie przekonał Takie to trudne? Neo wyciągnij wtyczkę! aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, fluber napisał(a): Dlaczego zmieniasz temat?:) Bo po wypowiedzi Sławka nr. Gazy powiedziałeś, że cię nie przekonał. Nie bądź sobą i napisz, co uwazasz, a nie czego nie uważasz. 2 minuty temu, julekstep napisał(a): aha Dobra. Zmień mi już nicka na discordzie, bo jeszcze twoje dzieciaki oberwą, jak już wstaniesz od kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Już cała trójka jest Jak zawsze. Lepiej poświęć ten czas partnerowi @jack @mayor @Koelner @Reikai Chodzcie napisac cieple slowo pablitowi pls (mozecie napisac na mnie brzydko przy okazjj!) Ostatnio jak na discordzie nikt go nie poparl to byla histeria, zapobiegnijmy powtorce tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Bo po wypowiedzi Sławka nr. Gazy powiedziałeś, że cię nie przekonał. Nie bądź sobą i napisz, co uwazasz, a nie czego nie uważasz. Moje stanowisko jest takie, że nie mam stanowiska w tej sprawie. Mam karierę, życie prywatne i nie mam czasu śledzić tej sprawy w tej chwili na tyle by być w stanie zająć stanowisko. Brakuje mi też wiedzy z historii stosunków izraelsko-palestynskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @jack @mayor @Koelner @Reikai Chodzcie napisac cieple slowo pablitowi pls (mozecie napisac na mnie brzydko przy okazjj!) Ostatnio jak na discordzie nikt go nie poparl to byla histeria, zapobiegnijmy powtorce tutaj! Każdy by chciał, żebyś nieodwracalnie zmieniał mu nicki na forum wg własnego uznania 1 minutę temu, fluber napisał(a): Moje stanowisko jest takie, że nie mam stanowiska w tej sprawie. Mam karierę, życie prywatne i nie mam czasu śledzić tej sprawy w tej chwili na tyle by być w stanie zająć stanowisko. Brakuje mi też wiedzy z historii stosunków izraelsko-palestynskich. Dlaczego Mentzen nie przekonał cię swoim wystąpieniem u Kraski nt. Gazy na głosowanie na Konferencję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Każdy by chciał, żebyś nieodwracalnie zmieniał mu nicki na forum wg własnego uznania Nie Tylko Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Dlaczego Mentzen nie przekonał cię swoim wystąpieniem u Kraski nt. Gazy na głosowanie na Konferencję? Bo to nie jest kwestia którą można mnie przekonać do głosowania na kogokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Nie Tylko Tobie Ale to świadczy o tobie, a nie o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Ale to świadczy o tobie, a nie o mnie Nie o Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Bo to nie jest kwestia którą można mnie przekonać do głosowania na kogokolwiek. To trochę strata czasu ten post, skoro nie miał szans przekonać. Qui tacet, consentire videtur. 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Nie o Tobie Dobra, bo to jałowe już. Rób co uważasz - w końcu masz 2cm władzy w życiu. Na discordzie Wpisz to do CV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): To trochę strata czasu ten post, skoro nie miał szans przekonać. Qui tacet, consentire videtur. Myślę że w końcowym rozrachunku wcale nie był strata czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 30 minut temu, Pablo81 napisał(a): Lepiej poświęć ten czas partnerowi Powtórzę się. Wyrosłem z wieku, że nazwanie kogoś gejem uważam za obraźliwe Swoją drogą, czy znowu piszesz na forum pod wpływem alkoholu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Powtórzę się. Wyrosłem z wieku, że nazwanie kogoś gejem uważam za obraźliwe Swoją drogą, czy znowu piszesz na forum pod wpływem alkoholu? Ale ja cię nie chcę obrazić. Idę twoim tokiem rozumowania. I jeżeli pytasz, czy piję herbatkę z prądem, to nie, nie piję. Mam nagrzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ale ja cię nie chcę obrazić. Idę twoim tokiem rozumowania. Idziesz swoim tokiem myślenia 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): I jeżeli pytasz, czy piję herbatkę z prądem, to nie, nie piję. Mam nagrzane. W końcu dzień przerwy! Good for you! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 W stanach mowi sie, ze ktos zyje u kogos w glowie rent free. Takie skojarzenie jak nadrabiam ostatnie 2 dni "dyskusji" tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 9 minut temu, Reikai napisał(a): W stanach mowi sie, ze ktos zyje u kogos w glowie rent free. Takie skojarzenie jak nadrabiam ostatnie 2 dni "dyskusji" tu Próbowałeś przez jakiś czas pisać w politycznym i wiesz jak jest Fluber fluberuje, Julek zaraz Tobie wytknie bez związku z tematem, że "u Was w Anglii..." Ogólnie nie polecam Edytowane 12 Października 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Godzinę temu, julekstep napisał(a): @jack @mayor @Koelner @Reikai Chodzcie napisac cieple slowo pablitowi pls (mozecie napisac na mnie brzydko przy okazjj!) Ostatnio jak na discordzie nikt go nie poparl to byla histeria, zapobiegnijmy powtorce tutaj! A o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi