julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Twoja polega na tym, że nie ważne, co się mówi, ale kto mówi Jestem w stanie ją zrozumieć, ale nie zaakceptować bardzo zabawne że akurat Ty to piszesz xDDD Edytowane 12 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): bardzo zabawne że akurat Ty to piszesz xDDD Ciebie dużo rzeczy śmieszy Jak to .... Ogolnie rezcz biorąc zgadzasz się że Slawkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Ciebie dużo rzeczy śmieszy Jak to .... Ty mnie bardzo śmieszysz - true! 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ogolnie rezcz biorąc zgadzasz się że Slawkiem? ogólnie rzecz biorąc tak - co już pisałem w temacie obok (oba 'kraje' mają brudne ręce, Izrael historycznie ma więcej na sumieniu - zapewne przez to że ma większe możliwości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Ty mnie bardzo śmieszysz - true! ogólnie rzecz biorąc tak - co już pisałem w temacie obok (oba 'kraje' mają brudne ręce, Izrael historycznie ma więcej na sumieniu - zapewne przez to że ma większe możliwości) Robisz to samo, co fluber wczoraj. Chcąc mnie ośmieszyć przyrównał mnie do Sławka, zakładając, że nie ma rację. Bo to Mentzen. Obydwu nas przekonał Mentzen. Flubera nie. Ale z automatu wolisz wziąć stronę flubera, mimo, że w tym przypadku macie różne zdanie. Nie chodzi o to, co się mówi, a kto mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Robisz to samo, co fluber wczoraj. Chcąc mnie ośmieszyć przyrównał mnie do Sławka, zakładając, że nie ma rację. Bo to Mentzen. Obydwu nas przekonał Mentzen. Flubera nie. Ale z automatu wolisz wziąć stronę flubera, mimo, że w tym przypadku macie różne zdanie. Nie chodzi o to, co się mówi, a kto mówi. - O czym Ty piszesz? - Gdzie ja biore 'strone flubera'? - mnie nie 'przekonal' Mentzen bo wczoraj mialem takie samo zdanie jak teraz - z tego ze w sporze X i Y fluber nie popiera X nie wynika w zaden sposob ze popiera Y - to jest podstawa logiki xD - na tym forum jestes ostatnia osoba do pouczania innych w temacie 'oddzielania userow od tresci' lol - o czym Ty piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): - O czym Ty piszesz? - Gdzie ja biore 'strone flubera'? - mnie nie 'przekonal' Mentzen bo wczoraj mialem takie samo zdanie jak teraz - z tego ze w sporze X i Y fluber nie popiera X nie wynika w zaden sposob ze popiera Y - to jest podstawa logiki xD - na tym forum jestes ostatnia osoba do pouczania innych w temacie 'oddzielania userow od tresci' lol - o czym Ty piszesz? Nie napisał, że Kraśko, go nie przekonał, a że Sławomir go nie przekonał. Stąd wniosek, że bliżej mu do Kraski. 29 minut temu, josephnba napisał(a): Linkę te "resortowe dzieci komuny" Każdego praktycznie można pod to podkleic Wszakże jakby nie było rodzic każdego z nas robił karierę w PRL https://www.salon24.pl/u/stopplatformie/388096,dziecko-komuny-szefem-wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Nie napisał, że Kraśko, go nie przekonał, a że Sławomir go nie przekonał. Stąd wniosek, że bliżej mu do Kraski. I sie na mnie teraz gniewasz za to ze nie propsuje Twoich nielogicznych wnioskow? Juz nie mowiac o tym ze z tego co widze to to 'przekonanie' odnosilo sie do 'przekonal do glosowania na konfederacje' a nie 'przekonal do swojej wizji nt. konfliktu w Strefie Gazy' lol Lecz sie xD Edytowane 12 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 37 minut temu, josephnba napisał(a): Każdego praktycznie można pod to podkleic Wszakże jakby nie było rodzic każdego z nas robił karierę w PRL moze w twoim swiecie. moj ojciec nigdy nie nalezal do partii, choc nie raz proponowano mu przystapienie do 'aktywu'. robienie z siebie k**** za komuny naprawde nie bylo obowiazkowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Godzinę temu, jack napisał(a): Kraśko wyglądał jakby był zaskoczony i mu się nagle skończyły pytania, gdy Mentzen powiedział, że nie będzie się opowiadał za żadną ze stron bo obie są zbrodnicze. Trochę to dziwne, gdyż Boska w Kawie na ławę wygłosił dokładnie takie same stanowisko. Kraśko zaczął chyba improwizować i wyszedł na strasznego barana. TVN ze względu na amerykańskich właścicieli jest mocno pro Izraelski i chyba tak mocno się na to stanowisko zafiksowali, że zapomnieli o jakimkolwiek innym punkcie widzenia. Może nie za dużo oglądam Mentzena ale zwykle jest luźny lub chociaż opanowany a wczoraj od początku był wkurwiony na maksa. Bez kamer to by Kreśce w łeb wylutował już za ten materiał wprowadzający do rozmowy. Ale on był wkurwiony i powiedział za co - za to, że w Faktach wspomnieli o wiecach i spotkaniach każdej partii oprócz Konfederacji. Nie oglądałem całości - tylko fragment o wypowiedzi na temat jakiegoś "rejestru gejów" i Mentzen właśnie w tym fragmencie o tym wspomniał. Później przeszli na Izrael i wyłączyłem bo było to żenujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 7 minut temu, Sebastian napisał(a): Ale on był wkurwiony i powiedział za co - za to, że w Faktach wspomnieli o wiecach i spotkaniach każdej partii oprócz Konfederacji. Nie oglądałem całości - tylko fragment o wypowiedzi na temat jakiegoś "rejestru gejów" i Mentzen właśnie w tym fragmencie o tym wspomniał. Później przeszli na Izrael i wyłączyłem bo było to żenujące. Wkurwił się o to, że w Faktach nie mówili o ich spotkaniach, jakiś czas temu nie tak mówili o jego bracie i jeszcze przed wywiadem puścili materiał mocno jadący po Konfederacji. Kraśko kompromitacja Edytowane 12 Października 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 27 minut temu, julekstep napisał(a): I sie na mnie teraz gniewasz za to ze nie propsuje Twoich nielogicznych wnioskow? Juz nie mowiac o tym ze z tego co widze to to 'przekonanie' odnosilo sie do 'przekonal do glosowania na konfederacje' a nie 'przekonal do swojej wizji nt. konfliktu w Strefie Gazy' lol Lecz sie xD Byc może jesteś mało inteligentny, być może nieudolnie bawisz się we fluberowanie Jakim cudem "przekonał" miało się odnosić do głosowania na konfederację, kiedy ja nigdy nie stwierdziłem, że na nią zagłosuje, wyrażałem za to zdanie nt. konfliktu w strefie Gazy zbliżone do Sławka. Stąd poronienie mnie do Mentzena. Nie wiem co jest z tobą? Mam nadzieję, że się nie zezłościsz i dzieci nie oberwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 30 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jakim cudem "przekonał" miało się odnosić do głosowania na konfederację Takim ze bylo odpowiedzia na to pytanie lol 14 godzin temu, starYfaN napisał(a): Przekonaj juzka i flubera do głosowania na konfederację To nie jest trudne! 31 minut temu, Pablo81 napisał(a): Mam nadzieję, że się nie zezłościsz i dzieci nie oberwą Twoje? Moga oberwac jak jakis muzulmanski kolega 'wyrazi gniew'. Pilnuj ich tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Takim ze bylo odpowiedzia na to pytanie lol To nie jest trudne! Twoje? Moga oberwac jak jakis muzulmanski kolega 'wyrazi gniew'. Pilnuj ich tam! Zacytuj, gdzie napisałem, że mam muzułmańskich kolegów? Pisanie "LOL", "xD" itp. przynosi ci ulgę? Jesteś dzięki temu młodszy? Taki to trochę infantylne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Zacytuj, gdzie napisałem, że mam muzułmańskich kolegów? Przeciez nie pisalem o Twoich kolegach xD Godzinę temu, joe dumars napisał(a): moze w twoim swiecie. moj ojciec nigdy nie nalezal do partii, choc nie raz proponowano mu przystapienie do 'aktywu'. robienie z siebie k**** za komuny naprawde nie bylo obowiazkowe... Mam wrazenie ze jozek tu jako 'robienie kariery' mial na mysli jakakolwiek prace zarobkowa w PRL (co ofc nie ma zbytniego sensu w kontekscie tzw dzieci resortowych ) Edytowane 12 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 9 minut temu, julekstep napisał(a): Przeciez nie pisalem o Twoich kolegach xD Ojp To czyich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Ojp To czyich? Domysl sie z kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Linkę te "resortowe dzieci komuny" Każdego praktycznie można pod to podkleic Wszakże jakby nie było rodzic każdego z nas robił karierę w PRL Tym razem trochę za bardzo generalizujesz. Nie wszyscy, powiedziałbym nawet ,że większość nie zapisała się do partii, nie służyła systemowi, nie została TW. Większość nie zeszmaciła się dla kasy, przywilejów i kariery. I nie. Nie każdego można podkleić pod ,,resortowe dziecię". Chyba że liczysz tak, że jak ktoś pracował w PRL to jest już ,,resorciakiem komuny". Ale to błędne uproszczenie. Przecież nie powiemy, że jesli ktoś pracował w GG za okupacji to z urzędu staje się nazistowskim pachołkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 17 minut temu, DRK napisał(a): Tym razem trochę za bardzo generalizujesz. Nie wszyscy, powiedziałbym nawet ,że większość nie zapisała się do partii, nie służyła systemowi, nie została TW. Większość nie zeszmaciła się dla kasy, przywilejów i kariery. I nie. Nie każdego można podkleić pod ,,resortowe dziecię". Chyba że liczysz tak, że jak ktoś pracował w PRL to jest już ,,resorciakiem komuny". Ale to błędne uproszczenie. Przecież nie powiemy, że jesli ktoś pracował w GG za okupacji to z urzędu staje się nazistowskim pachołkiem. Nie rozumiecie Chodzi mi o to że c***owo obciążać potomstwo za to czy ktoś był w partii czy nie Mi to wisi kto był kim w PRL. Jest masa ludzi których rodzice w taki czy inny sposób slużyli systemowi Jeśli dziecko jest szmatą to na własny rachunek a nie dlatego że tata malował trawę na zielono BTW Mój ojciec @joe dumars też nigdy w partii nie był, jego brat był I wyobraź sobie że jego dzieci nie robią kariery w mediach czy resortach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Nie rozumiecie Chodzi mi o to że c***owo obciążać potomstwo za to czy ktoś był w partii czy nie nie, nie 'c***owo'. w sytuacji, gdy potomstwo jest odpowiednio pozycjonowane (przynalezy do kasty wlascicieli polki z konfiturami), wraz z przywilejami, dzwiga 'brzemie' rodzicow. jesli budujesz kariere na krzywdzie innych, ew., jesli sluzby maja nad toba parasol ochronny, to mamy tu do czynienia z chora sytuacja. przypominam laskawie, ze komunizm sie w polsce nie skonczyl! komunizm sie jedynie przepotwarzyl. wciaz te same 'gangi' (klany rodzinne) rozdaja karty w naszym nieszczesliwym kraju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 1 minutę temu, joe dumars napisał(a): nie, nie 'c***owo'. w sytuacji, gdy potomstwo jest odpowiednio pozycjonowane (przynalezy do kasty wlascicieli polki z konfiturami), wraz z przywilejami, dzwiga 'brzemie' rodzicow. jesli budujesz kariere na krzywdzie innych, ew., jesli sluzby maja nad toba parasol ochronny, to mamy tu do czynienia z chora sytuacja. przypominam laskawie, ze komunizm sie w polsce nie skonczyl! komunizm sie jedynie przepotwarzyl. wciaz te same 'gangi' (klany rodzinne) rozdaja karty w naszym nieszczesliwym kraju... Wow Co ty nie powiesz Mamy 2023 rok a karty w polityce rozdają wciąż te same osoby Tak można wszystko tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi