StroSHow Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 (edytowane) Marzy mi się Donald Tusk który idzie do odpowiedniego urzędu i formalnie zmienia sobie nazwisko na Kaczyński ....Albo rozwód, ślub i nowa partnerka o nazwisku Kaczyński i przejęcie jej nazwiska. Edytowane 9 Października 2023 przez StroSHow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 To, że można typować wyniki wyborów to normalka i właśnie chciałem z ciekawości zerknąć jak to chwilowo się kształtuje ale dzisiaj poszli nawet dalej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 35 minut temu, vero1897 napisał(a): To, że można typować wyniki wyborów to normalka i właśnie chciałem z ciekawości zerknąć jak to chwilowo się kształtuje ale dzisiaj poszli nawet dalej: Anie jednego zakładu w kwestiach merytorycznych - to chyba dobrze podsumowuje tą kampanię i kandydatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Ale tu jest duzo pewniaczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): Ale tu jest duzo pewniaczkow Jakich np ? Ja bym zaznaczył , ze padnie Webber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 5 minut temu, LAF napisał(a): Jakich np ? Ja bym zaznaczył , ze padnie Webber My jako jedyna partia na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 3 godziny temu, Sebastian napisał(a): Debata się jeszcze nie odbyła więc na razie nie można mówić o wygranych czy przegranych. Każdy wystawił tego kogo chciał - nie zawsze trzeba wystawiać lidera bo bycie liderem nie oznacza bycia najlepszym mówcą. Niby tak ,ale przynajmniej dwie główne partie powinny być reprezentowane przez liderów, którzy podejmują decyzje .,A Morawiecki jest co najwyżej pionkiem, marionetką, nawet nie jestem pewien czy jest numerem dwa w całej hierarchii PiS , prawdopodobnie wielu ma tam lepsze notowania u wodza i większe wpływy na decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 8 minut temu, mayor napisał(a): Niby tak ,ale przynajmniej dwie główne partie powinny być reprezentowane przez liderów, którzy podejmują decyzje .,A Morawiecki jest co najwyżej pionkiem, marionetką, nawet nie jestem pewien czy jest numerem dwa w całej hierarchii PiS , prawdopodobnie wielu ma tam lepsze notowania u wodza i większe wpływy na decyzje Przestań. Zmiana kursu od czasu dojścia do władzy Morawieckiego jest widoczna, Kaczyński tego nie wymyślił. Ja - w czasie kiedy premierem była Szydło nawet popierałem jej działania - bo miały charakter umiarkowany. Przejęcie teki premiera przez Morawieckiego zapoczątkowało degrengoladę, totalny chaos i mącenie wody w celu ugrania jak najwięcej dla kolesi. Co by nie mówić o Kaczyńskim to takie działania nie są w jego charakterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Jprd Rachoń przerwał Tuskowi już przy powitaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Blondynka do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Donald zna rozkład jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Morawiecki jak wyjechał z bandą rudego... Ale fatalnie przemawia, nerwy go zjadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 13 minut temu, Koelner napisał(a): Blondynka do zrobienia Wielgus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Sprytne. Dwa razy zapodają pytania z mocną tezą informacyjno-propagandową. Osoby ogladające tylko TVN mogły tej wersji jeszcze nie słyszeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 2 minuty temu, DRK napisał(a): Sprytne. Dwa razy zapodają pytania z mocną tezą informacyjno-propagandową. Osoby ogladające tylko TVN mogły tej wersji jeszcze nie słyszeć. O ile nie zasną w trakcie czytania pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): O ile nie zasną w trakcie czytania pytania Fakt. Pytanie chyba dłuższe niż czas na odpowiedź. Ale chyba o to właśnie chodziło, aby spróbować dotrzeć z przekazem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 No masz @fluber Joanna rozwiąże problemy mieszkaniowe budując 300 mieszkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 4 minuty temu, Sebastian napisał(a): No masz @fluber Joanna rozwiąże problemy mieszkaniowe budując 300 mieszkań Nikt nie podniesie wieku emerytalnego, fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Ale wyjątkowo fatalny jest tutaj Morawiecki. Potrafi tylko "Tusk, Platforma, Tusk, Platforma". Napięty jest dzisiaj jak ta przysłowiowa plandeka na żuku. Gorsze od jego odpowiedzi i mowy ciała są tylko zadawane przez Rachonia pytania z tezą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Zmierzyłem. Pytanie informacyjno-propagandowe o obronność zadawane przez 57 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi