Sebastian Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) Jeszcze tylko darmowa Izera dla każdego i będzie komplet. https://twitter.com/SuwerenaPL/status/1708766453166428286?s=20 Edytowane 3 Października 2023 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 4 minuty temu, Sebastian napisał(a): Jeszcze tylko darmowa Izera dla każdego i będzie komplet. https://twitter.com/SuwerenaPL/status/1708766453166428286?s=20 Akurat to ma jeszcze jakiś sens. Będziesz mógł zatrudniać żywe imadła z prawem jazdy. Będą bardziej mobilni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Teraz, fluber napisał(a): Akurat to ma jeszcze jakiś sens. Będziesz mógł zatrudniać żywe imadła z prawem jazdy. Będą bardziej mobilni Mogliby wprowadzić kurs na prawo jazdy za jedną z lekcji religii w LO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 przecież zrobienie prawa jazdy w szkole za free to lepszy skill niż uczenie się z książek tych zbędnych pierdol na religii czy po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 5 godzin temu, fluber napisał(a): Akurat to ma jeszcze jakiś sens. Będziesz mógł zatrudniać żywe imadła z prawem jazdy. Będą bardziej mobilni Ty naprawdę myślisz że brak prawa jazdy przeszkadza takiemu w dojeżdżaniu autem ? Fluber jesteś jeszcze bardzo, bardzo młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 No weź się tato Bo nie odmienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 6 minut temu, Sewer napisał(a): No weź się tato Bo nie odmienisz Osobiście uważam takie pytania za głupie. Jeśli na stopniu zapraszania kogoś do radia zamierzamy weryfikować tak podstawową wiedzę to już niech lepiej jutro spadnie ta kometa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 3 minuty temu, Sewer napisał(a): No weź się tato Bo nie odmienisz A jaki kontekst. Bo wiesz, jestem w stanie nie wiem, wymienić wszystkie kraje Unii Europejskiej, ale jakbym był politykiem i zadano mi takie pytanie od czapy, to też uważam, że nie po to wychodzę na wizję, do wywiadu, by być odpytywany z kwestii z podstawówki. Tym bardziej, że w podobny sposób działała matura to bzdura - pytając o bzdury wystarczającą ilość razy wystarczającą ilość ludzi w końcu każdego złapiesz na przejęzyczeniu albo zapomnieniu jakieś głupoty i masz od razu materiał do wałkowania. Więc o ile jestem w stanie wyobrazić sobie zasadne takie pytanie, to wrzucanie takiego zmanipulowanego filmiku jest słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Ta "dziennikarka" jest totalnym bambuclem nie warta nawet kilobajta danych do odsluchiwania zadawanych przez nią pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ta "dziennikarka" jest totalnym bambuclem nie warta nawet kilobajta danych do odsluchiwania zadawanych przez nią pytań. Akurat to są pytania od widzów - ale uwaga - wyselekcjonowane przez kierownika audycji. I to dopiero jest dla mnie szok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) 31 minut temu, RappaR napisał(a): A jaki kontekst. Bo wiesz, jestem w stanie nie wiem, wymienić wszystkie kraje Unii Europejskiej, ale jakbym był politykiem i zadano mi takie pytanie od czapy, to też uważam, że nie po to wychodzę na wizję, do wywiadu, by być odpytywany z kwestii z podstawówki. Tym bardziej, że w podobny sposób działała matura to bzdura - pytając o bzdury wystarczającą ilość razy wystarczającą ilość ludzi w końcu każdego złapiesz na przejęzyczeniu albo zapomnieniu jakieś głupoty i masz od razu materiał do wałkowania. Więc o ile jestem w stanie wyobrazić sobie zasadne takie pytanie, to wrzucanie takiego zmanipulowanego filmiku jest słabe Zgadzam się z Wami że ta kobieta i to radio to dno ale na prawdę czy to pytanie od widza jest gorsze od tego jakie bagno mamy w tej kampanii? Czy jest to najgłupsza rzecz jaką słyszeliśmy? Gdyby wiedziała to by wymieniła i tyle a jeśli wiedziała a mimo to postąpiła jak postąpiła to tym bardziej jeszcze dzisiaj powinna opuścić politykę bo się do tego nie nadaje ale rozumiem możecie mieć inne zdanie. Edytowane 3 Października 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 35 minut temu, Sebastian napisał(a): Akurat to są pytania od widzów - ale uwaga - wyselekcjonowane przez kierownika audycji. I to dopiero jest dla mnie szok. Z drugiej strony, kierownik audycji chce, żeby poniosło się to jak najdalej... trafiło nawet na nasze forum, więc... zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 16 minut temu, Sewer napisał(a): Zgadzam się z Wami że ta kobieta i to radio to dno ale na prawdę czy to pytanie od widza jest gorsze od tego jakie bagno mamy w tej kampanii? Czy jest to najgłupsza rzecz jaką słyszeliśmy? Gdyby wiedziała to by wymieniła i tyle a jeśli wiedziała a mimo to postąpiła jak postąpiła to tym bardziej jeszcze dzisiaj powinna opuścić politykę bo się do tego nie nadaje ale rozumiem możecie mieć inne zdanie. Niechęć odpowiedzi na infantylne pytania nie oznacza niewiedzy. Nie jestem za lewicą i jej bronią, to chyba powinno Ci powiedzieć dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 21 minut temu, Sewer napisał(a): Zgadzam się z Wami że ta kobieta i to radio to dno ale na prawdę czy to pytanie od widza jest gorsze od tego jakie bagno mamy w tej kampanii? Czy jest to najgłupsza rzecz jaką słyszeliśmy? Gdyby wiedziała to by wymieniła i tyle a jeśli wiedziała a mimo to postąpiła jak postąpiła to tym bardziej jeszcze dzisiaj powinna opuścić politykę bo się do tego nie nadaje ale rozumiem możecie mieć inne zdanie. Uważam, że to nie są pytania jakie powinniśmy zadawać politykom. Czy naprawdę nie mamy poważniejszych problemów ? Bo mi się wydaje, że mamy mnóstwo a przez ostatnie 16 lat zmarnowaliśmy mnóstwo czasu. Uważam, że takie pytania w kierunku polityków są słabe bo po pierwsze mają na celu tylko ich poniżenie a po drugie nie wnoszą nic do tematów takich jak - ceny energii, zapaść urodzeń a w związku z tym konieczna szybka reforma emerytalna i podniesienie wieku emerytalnego, zadłużanie kraju na projekty związane z wojskiem, zadłużanie kraju na projekty związane z energetyką, koszt transformacji energetycznej którą musimy przeprowadzić, nowe podatki i nowy styl życia na który zgodziliśmy się ratyfikując FF55 i dodatkowo ratyfikując umowę o KPO. To są problemy - a nie kurde z kim graniczymy. 11 minut temu, P_M napisał(a): Z drugiej strony, kierownik audycji chce, żeby poniosło się to jak najdalej... trafiło nawet na nasze forum, więc... zadziałało. O tych youtuberach co to się okazali pedofilami też jest głośno, mówią o nich wszędzie. Czy to jednak aby na pewno sukces ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 3 minuty temu, Sebastian napisał(a): O tych youtuberach co to się okazali pedofilami też jest głośno, mówią o nich wszędzie. Czy to jednak aby na pewno sukces ? Ich pedofilskie działania nie były podyktowane temu celowi, a selekcja pytań w radiu tak. Czy naprawdę jest konieczność wytłumaczenia jak nietrafiona to była analogia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 58 minut temu, P_M napisał(a): Ich pedofilskie działania nie były podyktowane temu celowi, a selekcja pytań w radiu tak. Czy naprawdę jest konieczność wytłumaczenia jak nietrafiona to była analogia? Owszem, ale ich głupie działania pozwoliły im zdobyć publiczność i zainteresowanie tych dzieci wobec których później podejmowali pedofilskie działania. Kto wie, może popularność zdobyli na dobieraniu odpowiednich tematów czyli selekcji ? W obu przypadkach mamy promocję totalnej głupoty. I nie - dla normalnych ludzi ma znaczenie czy mówi się o nich źle czy dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Niechęć odpowiedzi na infantylne pytania nie oznacza niewiedzy. Nie jestem za lewicą i jej bronią, to chyba powinno Ci powiedzieć dość. Zgadzam się że infantylne ale to że nie chciała albo nie umiała odpowiedzieć jednak wyglądało słabo dla większości ludzi którzy teraz szydzą i to powinna przewidzieć (o ile faktycznie umiała by odpowiedzieć co nie jest dla mnie takie pewne) bo nie zdarza się już pierwszy raz podobna sytuacja, tak to ja widzę po prostu. @Sebastian Jasne że takie pytania jakie przytoczyłeś powinniśmy zadawać ale poziom naszej debaty publicznej jest tragiczny.Opozycja przez 8 lat nie potrafi sklecić nic sensownego programowo a media dają to co chce większość społeczeństwa czyli bezprzedmiotową nawalankę. Edytowane 3 Października 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 nie ma złych pytań tylko są złe odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 59 minut temu, Koelner napisał(a): nie ma złych pytań tylko są złe odpowiedzi Dokładnie. Wiadomo, że mój ban w 100% niezasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 W dniu 3.10.2023 o 01:11, RappaR napisał(a): Dobra, znalazłem na kogo głosować Ostatnio na stronie gov znalazłem gościa który nazywa się cyt. "Cyps albo Zyps" i startuję chyba z listy przedsiębiorców lub bezpartyjnych w Kielcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi