Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Teraz, julekstep napisał(a): no czyli w chrześcijaństwie 'jak się wyspowiadasz to można zabijać' spoko! Jednak jakieś zwarcie btw, to wspaniały z Ciebie obrońca banowanych, a jak masz na dicordzie trochę władzy, to pokazałeś, jak obchodzić się z ludźmi, którzy mają inne poglądy (zmienić nick, którym się posługują na obraźliwy). Więc nie kreuj się na osobę popierająca wolność słowa, bo mając władzy, co pierd muchy i tak ja wykorzystałeś w niewłaściwy sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 19 minut temu, Pablo81 napisał(a): O czym Ty piszesz? No k**** napisałeś: Wejdźmy w to Kto w tej analogii jest KK, co jest grzechem, co spowiedzią? Julek próbuje we fluberowanie. Czy da radę? Wstąpienie do PiS to spowiedź tak? Zadośćuczynienie bliźniemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Teraz, fluber napisał(a): Zadośćuczynienie bliźniemu Wstąpienie do PiSu to zadośćuczynienie bliźniemu. Jaki to stopień fanatyzmu? Jakiś konkretny, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wstąpienie do PiSu to zadośćuczynienie bliźniemu. Jaki to stopień fanatyzmu? Jakiś konkretny, nie? Morawiecki zarabiał chore pieniądze u Niemców i u Tuska. Na szczęście zrobił rachunek sumienia i zaczął żałować, postanowił poprawę i zerwał ze starym życiem. Teraz zadośćuczynić bliźnim rozdając pieniądze zamiast samemu je zarabiając. Niczym Robin Hood albo Janosik. Proste fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Teraz, fluber napisał(a): Morawiecki zarabiał chore pieniądze u Niemców i u Tuska. Na szczęście zrobił rachunek sumienia i zaczął żałować, postanowił poprawę i zerwał ze starym życiem. Teraz zadośćuczynić bliźnim rozdając pieniądze zamiast samemu je zarabiając. Niczym Robin Hood albo Janosik. Proste fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Morawiecki zarabiał chore pieniądze u Niemców na stażu zarabiał chore pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): na stażu zarabiał chore pieniądze? No przecież napisałem że pracował dla platformy, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): btw, to wspaniały z Ciebie obrońca banowanych, a jak masz na dicordzie trochę władzy, to pokazałeś, jak obchodzić się z ludźmi, którzy mają inne poglądy (zmienić nick, którym się posługują na obraźliwy). Więc nie kreuj się na osobę popierająca wolność słowa, bo mając władzy, co pierd muchy i tak ja wykorzystałeś w niewłaściwy sposób. Teraz, fluber napisał(a): No przecież napisałem że pracował dla platformy, nie? a no to tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 przecież platforma to zwykłe folksdojcze, awansowali na szwabów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): przecież platforma to zwykłe folksdojcze, awansowali na szwabów? fluber jest chrześcijaninem, więc chce być dla nich miły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 37 minut temu, Koelner napisał(a): przecież platforma to zwykłe folksdojcze, awansowali na szwabów? A zawsze mnie ciekawiło. Skąd nick? Nick z umlautem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A zawsze mnie ciekawiło. Skąd nick? Nick z umlautem Freie Stadt Danzig! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Teraz, Koelner napisał(a): Freie Stadt Danzig! Jesteś z Kolonii? Może to nazwisko, bo grał kiedyś koleś o takim w jakiejś niższej lidze we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jesteś z Kolonii? Może to nazwisko, bo grał kiedyś koleś o takim w jakiejś niższej lidze we Wrocławiu? jak jeszcze w zamierzchłych czasach była wydawana Gazeta basket to jak logowałem się na forum na biurku leżała ta gazetka ze śp Adamem Wójcikiem i miał reklamę Koelner na koszulce. no i to jest historia tego swetra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Mnie zawsze zastanawiało, czy @julekstep wzięło się, bo może gra fajnie w kosza i wali zajebiste step backi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Mnie zawsze zastanawiało, czy @julekstep wzięło się, bo może gra fajnie w kosza i wali zajebiste step backi. jestem stepujacym bratem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Mnie zawsze zastanawiało, czy @julekstep wzięło się, bo może gra fajnie w kosza i wali zajebiste step backi. Eurostepy lepsze jak Manu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 6 godzin temu, Pablo81 napisał(a): O matko. Nie chce mi się brać udziału we fluberowaniu. Nara. Już pomijając libido w podeszłym wieku, to 70-15 ni c***a nie równa się 70. Ja już w takich bzdurach i sfabrykowanych faktach nie będę bral udziału. No ale mając 18-25 lat to chyba robi to częściej niż raz na tydzień ? Wiesz czym jest średnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) 21 minut temu, Sebastian napisał(a): No ale mając 18-25 lat to chyba robi to częściej niż raz na tydzień ? Wiesz czym jest średnia ? Na razie nie. Ale doczyta Edytowane 26 Września 2023 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 20 minut temu, Sebastian napisał(a): No ale mając 18-25 lat to chyba robi to częściej niż raz na tydzień ? Wiesz czym jest średnia ? przecież @fluber pisał że młodzi się teraz nie ruchaja tylko walą konia, miał nawet statystykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi