Reikai Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Hołownia ma wpisane w programie że ja i inni pracownicy na takich stanowiskach jak ja dostaną 50 procent podwyżki, przyznaj że to kusząca dla mnie obietnica:) Ale to dostaniesz elektroniczne euro, bo chcialby i euro i braku gotowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Ale to dostaniesz elektroniczne euro, bo chcialby i euro i braku gotowki Może być elektroniczne:) 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale z kolei Czarnek odstrasza uzdolnionych doktorantów marnymi pensjami, co pozwala Ci spokojnie pisać na forum za państwową kasę:) I masz tych wysoko postawionych znajomych z PiSie, więc pewnie nie zaryzykujesz:) Odkąd jestem w zarządzie związków nie muszę się już tym przejmować, więc wolę 50 procent podwyżki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Może być elektroniczne:) Ale serio myślisz, że schemat: 1. Głosuję na inną opcje niż PiS 2. Po kilku dniach wrzucam gafy tej opcji, aby pokazać, że nie ma alternatywy dla PiSu jest skuteczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ale serio myślisz, że schemat: 1. Głosuję na inną opcje niż PiS 2. Po kilku dniach wrzucam gafy tej opcji, aby pokazać, że nie ma alternatywy dla PiSu jest skuteczny? Przecież aktualnie ( przed wyborami) to ko jest główną konkurencja dla 3 drogi, a nie PiS. A skoro zależy mi żeby antypis głosował na trzecią drogę zamiast na ko to wrzucam gafy ko. Logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 (edytowane) 6 minut temu, fluber napisał(a): Przecież aktualnie ( przed wyborami) to ko jest główną konkurencja dla 3 drogi, a nie PiS. A skoro zależy mi żeby antypis głosował na trzecią drogę zamiast na ko to wrzucam gafy ko. Logiczne Ja wiem, że nie zagłosujesz na Trzecią Drogę, Ty wiesz, więc skończmy może temat:) Jak pisałeś wczesniej, że zagłosujesz na Holownie ludzie też to kwestionowali, po czym zacząłeś wrzutki Anty-Holownia (oprócz anty-KO oczywiście), pokazując, że nie ma innej opcji niż PiS. U normalnych ludzi to jest kłamstwo, a u Ciebie to piętrzące się relatywizowanie, gra słowem, obracanie kota ogonem, które w Twoim mniemaniu mają świadczyć o Twojej wyższości. Jak idziesz do spowiedzi, to pewnie grzechów nie masz, bo wszystko sobie wyflaberujesz w głowie:) Edytowane 21 Września 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 to jest eksperyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 11 minut temu, Koelner napisał(a): to jest eksperyment Oczywiście. Są już pierwsze efekty 23 minuty temu, Pablo81 napisał(a): pokazując, że nie ma innej opcji niż PiS. 31 minut temu, Pablo81 napisał(a): U normalnych ludzi to jest kłamstwo, a u Ciebie to piętrzące się relatywizowanie, gra słowem, obracanie kota ogonem, które w Twoim mniemaniu mają świadczyć o Twojej wyższości. Jak idziesz do spowiedzi, to pewnie grzechów nie masz, bo wszystko sobie wyflaberujesz w głowie:) Jakie wy sobie historię dorabiacie do moich wrzutek, to jest niesamowite. I to niby ja nie mam życia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 23 minuty temu, fluber napisał(a): Jakie wy sobie historię dorabiacie do moich wrzutek, to jest niesamowite. I to niby ja nie mam życia:) legendy tak mają a bycie legendą tego forum wzbudza zainteresowanie tak jak dla Kaczyńskiego kobieta z wąsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): legendy tak mają a bycie legendą tego forum wzbudza zainteresowanie tak jak dla Kaczyńskiego kobieta z wąsem Jakie forum, taka legenda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 37 minut temu, fluber napisał(a): Jakie forum, taka legenda:) Elitarne forum, elitarna legenda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Jestem ciekaw czy będzie debata Donald vs Sławek To było by prawdziwe starcie tytanów politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Jestem ciekaw czy będzie debata Donald vs Sławek To było by prawdziwe starcie tytanów politycznych xD Ok, teraz juz wiadomo ze trollujesz przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 31 minut temu, LAF napisał(a): Jestem ciekaw czy będzie debata Donald vs Sławek To było by prawdziwe starcie tytanów politycznych w zwiazku z sytuacja na swiecie ja bym zrobil debate Biden - Putin - Wipler! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 20 minut temu, julekstep napisał(a): w zwiazku z sytuacja na swiecie ja bym zrobil debate Biden - Putin - Wipler! Ciekawy pomysł, ale nie wiem czy Przemek znajdzie czas dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 4 godziny temu, fluber napisał(a): https://x.com/Platforma_org/status/1704503177096151400?s=20 Szczęść Boże! Nie wiedziałem że "szczęść Boże" zarezerwowali tylko co z PiSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 13 minut temu, josephnba napisał(a): Nie wiedziałem że "szczęść Boże" zarezerwowali tylko co z PiSu Szczęść Boże to chyba zarezerwował Grzegorz Braun Nie wiem czy lepiej słuchać Donalda czy uczyć się gramatyki z Niemca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 31 minut temu, josephnba napisał(a): Nie wiedziałem że "szczęść Boże" zarezerwowali tylko co z PiSu Fluber zapisał Boga do PiSu.,W rzeczywistości Szczynść Boże to je ślonski pozdrowiyni, jak grubiorz włazi do szoli to sciongo hełm i pado Szczynść Boże .Niezależnie od tego czy górnik jest wierzący, czy nie zawsze używa tego pozdrowienia .,Podobnie jest w kopalniach niemieckich i czeskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Ja tylko napisałem Szczęść Boże i przeszedłem do roli obserwatora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 2 godziny temu, Koelner napisał(a): Szczęść Boże to chyba zarezerwował Grzegorz Braun Nie wiem czy lepiej słuchać Donalda czy uczyć się gramatyki z Niemca Mogl ich nauczyc fur Deutschland xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 https://x.com/Platforma_org/status/1704840680315445449?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi