Koelner Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 13 minut temu, Kily napisał(a): @Koelner zerknij na swojego „kozaka” https://x.com/karolrabenda/status/1704058129938346023 zdarza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 39 minut temu, Kily napisał(a): @Koelner zerknij na swojego „kozaka” https://x.com/karolrabenda/status/1704058129938346023 No przecież cała beka z Mentzena jest, że nawet śmieszny Rysio go wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 38 minut temu, jack napisał(a): No przecież cała beka z Mentzena jest, że nawet śmieszny Rysio go wyjaśnił Dwa razy w tym raz z tłumem za plecami neokorwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 (edytowane) Ja pi****le, to wczorajsze kolko wzajemnej adoracji konfederatow o tym, ze przypal za kary cielesne dla kobiety to cos nowego, bo w islamie jest spoko ze mozna karac kobiete i inne takie kwiatki jak kobieta jako wlasnosc mezczyzna to jest definicja tej partii. Przy tym jakies aktywiszcze to niewinny mem. @LAF sluchaj dalej, ze im chodzi o podatki Edytowane 19 Września 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Dwa razy w tym raz z tłumem za plecami neokorwina Bardziej niż tłum pasuje tu raczej określenie stado b̶a̶r̶a̶n̶ó̶w̶. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 41 minut temu, Reikai napisał(a): Ja pi****le, to wczorajsze kolko wzajemnej adoracji konfederatow o tym, ze przypal za kary cielesne dla kobiety to cos nowego, bo w islamie jest spoko ze mozna karac kobiete i inne takie kwiatki jak kobieta jako wlasnosc mezczyzna to jest definicja tej partii. Przy tym jakies aktywiszcze to niewinny mem. A poza Korwinem to kto z konfederatów był tam w ogóle obecny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): A poza Korwinem to kto z konfederatów był tam w ogóle obecny? Z tego co czytałem konfederata jest twórcą tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Z tego co czytałem konfederata jest twórcą tego. No właśnie też tak przeczytałem w mediach i aż musiałem to sprawdzić. Okazuje się, że nie wiadomo na jakiej podstawie zakwalifikowano go do grupy konfederatów, bo ani nie jest członkiem partii, ani nie kandydował w żadnych wyborach. Co więcej, o ile założył nową fundację, to już wcześniej miał stowarzyszenie o tej samej nazwie ("Patriarchat"). Generalnie jakiś odklejony no name. Jedynie obecność Korwina na tej konwencji założycielskiej pozwala na połączenie tego z Konfederacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 22 minuty temu, matek napisał(a): Jakim debilem trzeba w ogóle być, by komuś portfel sprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Jakim debilem trzeba w ogóle być, by komuś portfel sprawdzać Powiedz mi, jakim trzeba być kretynem, żeby dać sobie sprawdzić portfel sam nie wiem, kto gorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 27 minut temu, matek napisał(a): mocne 8/10 w skali mayora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 15 minut temu, RappaR napisał(a): Jakim debilem trzeba w ogóle być, by komuś portfel sprawdzać Rappar przecież wiadomo, że on tego nie robi tylko wymyślił sobie na potrzeby dyskusji. Co nie oznacza, że to jest normalne - raczej oznacza, że facet dał się zwariować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 1 minutę temu, Sebastian napisał(a): Rappar przecież wiadomo, że on tego nie robi tylko wymyślił sobie na potrzeby dyskusji. Co nie oznacza, że to jest normalne - raczej oznacza, że facet dał się zwariować. Uznał, że wypada o czymś takim powiedzieć publicznie i są ludzie co temu przyklaskują, chore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 35 minut temu, RappaR napisał(a): Uznał, że wypada o czymś takim powiedzieć publicznie i są ludzie co temu przyklaskują, chore. Oczywiście, że chore, ale niestety taki mamy klimat - zasłużyliśmy na niego swoimi wyborami Na poprawę humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 (edytowane) 4 godziny temu, Sebastian napisał(a): To ludzie nie kraj. U nas każdy kto rozsądnie myślał w sprawie Ukrainy przez swoich nazywany był ruską onucą (oczywiście byli tacy, którym ten przydomek prawdziwie się należał) i co by się nie powiedziało to zaraz był atak. Dziś znów okazuje się, że Ci którzy mówili o tym, żeby nie zapominać, że Ukraińcy wcale nas tak mocno nie kochają - a wręcz przeciwnie w przededniu wojny byliśmy u progu wojny handlowej - mieli całkowitą rację a reszta wyszła na baranów. Co oczywiście nie zmieni tego, że nadal będą w takich sytuacjach bezmyślni i krótkowzroczni. O tym już Kochanowski pisał "Nową przypowieść Polak sobie kupi, że i przed i po szkodzie głupi". Nie mylił się nic a nic. A pamiętasz może, jaka towarzyszyła temu kampania medialna, nadawanie nr PESEL w super ekspresowym tempie itp. pis chciał sprytnie wykorzystać okazję i zamaskowac niż demograficzny. I jak to świadczy o ich kampanii informacyjnej, że Niemcy są sprzymierzeńcem Rosji, skoro obywatele Ukrainy dobrowolnie wola mieszkac tam, niż w Polsce? Edytowane 19 Września 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 3 godziny temu, matek napisał(a): Powiedz mi, jakim trzeba być kretynem, żeby dać sobie sprawdzić portfel sam nie wiem, kto gorszy. Jak idziesz do kogoś w odwiedziny i wieszasz kurtkę w przedpokoju to raczej nie chowasz portfela będąc przeświadczonym że gospodarz co rentgena nie strzeli po kieszeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 4 godziny temu, matek napisał(a): Mieli kartę Vitay, zatem rzekłem im - Spierdalaj.(wersja bez cenzury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Ja dodam smutna prawdę. Będzie jeszcze gorzej. Społeczeństwo nic nie zrobi, politycy będą coraz bardziej bezkarni i bezczelni i za jakiś czas te czasy będziemy wspominać jako oazę jako tako normalności. Strach się bac ale tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): A pamiętasz może, jaka towarzyszyła temu kampania medialna, nadawanie nr PESEL w super ekspresowym tempie itp. pis chciał sprytnie wykorzystać okazję i zamaskowac niż demograficzny. I jak to świadczy o ich kampanii informacyjnej, że Niemcy są sprzymierzeńcem Rosji, skoro obywatele Ukrainy dobrowolnie wola mieszkac tam, niż w Polsce? Nie kojarzę. Natomiast budowanie konfliktu PiS - PO jest specjalnością tych partii i warto abyśmy o tym pamiętali. Realne problemy leżą odłogiem - wielu rzeczy nie załatwiliśmy i nadal nie załatwiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi