fluber Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 26 minut temu, Koelner napisał(a): No w końcu chłop z PSLu pokazał jaja a nie te pedalscy politycy - Jest pan pseudopolitykiem - A pan jest pseudodziennikarzem - Jak pan może? Ja pana traktuję z szacunkiem. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): - Jest pan pseudopolitykiem - A pan jest pseudodziennikarzem - Jak pan może? Ja pana traktuję z szacunkiem. XD Akurat "ja pana traktuję z szacunkiem" powiedział prowadzący a nie polityk. Twój dialog sugeruję coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Akurat "ja pana traktuję z szacunkiem" powiedział prowadzący a nie polityk. Twój dialog sugeruję coś innego Sorry, ale jak doszedłeś do wniosku, że mój dialog sugeruje coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): Sorry, ale jak doszedłeś do wniosku, że mój dialog sugeruje coś innego? True! My bad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 11 godzin temu, ernie9005 napisał(a): Kryminalizacja bedzie rozszerzona na przyklad o wykorzystanie osoby pod wplywem alkoholu, ktora nie stawia oporu albo o wykorzystanie osoby spiacej, ktore nie stanowi podstepu. No nie, to już jest spenalizowane w art. 198 k.k. jako stan bezbronności (osoby w stanie upojenia alkoholowego, bo trudno wyobrazić sobie karanie tylko dlatego że ktoś jest pod wpływem alkoholu) i jest karalne. Imho chodzi o coś innego, tj o sytuację kiedy kobieta zgody nie wyraża, ale nie dochodzi do wymienionych znamion. Co jest bez sensu, bo o ile na przemoc czy podstęp obiektywne dowody znaleźć można, o tyle tutaj to będzie słowo przeciwko słowu. I ogromne pole do fałszywych oskarżeń, czy to z zemsty czy z innych powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Tak odnośnie równości płci https://www.instagram.com/reel/Ct4To6ngYbm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 ZNALAZŁEM! MAM KANDYDATA! łapcie https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid023smECXp6ZMVGBdKF7DtxNxp4vaJSbJDugFTs7T3uWDWLfxPUdoScy5rjZxtbcHDil&id=100091594035490 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 https://x.com/Platforma_org/status/1701270255169925607?s=20 Tego w 100 konkretach nie widziałem, a to gruba obietnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): https://x.com/Platforma_org/status/1701270255169925607?s=20 Tego w 100 konkretach nie widziałem, a to gruba obietnica No ma być powrót do ryczałtu wiec pewnie o to chodzi. Ja bym chciał zobaczyć zestawienie jak im się te obietnice spinają z budżetem ale pewnie wyszłoby coś w rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Myślicie że do wyborów będzie na stacjach paliw 5 z przodu?:) I czy w grudniu będzie 8 z przodu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Myślicie że do wyborów będzie na stacjach paliw 5 z przodu?:) I czy w grudniu będzie 8 z przodu?:) Pierwsza odpowiedź: Tak, przed wyborami tak trzeba Druga odpowiedź: Nie, bo wczesną wiosną mają być kolejne wybory samorządowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Myślicie że do wyborów będzie na stacjach paliw 5 z przodu?:) I czy w grudniu będzie 8 z przodu?:) Wszystko jest możliwe .,Tym bardziej że PiS stać na subsydiowanie paliw, bo mają i tak spore rezerwy z czasów kiedy sztucznie zawyżali ceny., Przed wyborami będzie więcej tego typu akcji. Na przykład laptopy-respiratory Cieszyńskiego nie trafiły do czwartoklasistów pierwszego ,ani czwartego września tak jak powinny, tylko dzieci dostaną prezent od wujka Kłameusza bezpośrednio przed wyborami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Myślicie że do wyborów będzie na stacjach paliw 5 z przodu?:) I czy w grudniu będzie 8 z przodu?:) Ktokolwiek bedzie rzadzil, czeka go sporo gimnastyki na pewno. Najnowszy sondaz. Cytat PiS zdobyłoby 187 mandatów. To złe wieści dla partii Jarosława Kaczyńskiego, bo w tej chwili ugrupowanie ma w swoim klubie parlamentarnym 227 posłów. Z takim wynikiem PiS nie miałoby szans na utworzenie samodzielnego rządu, bo większość bezwzględna to 231 głosów. Niewielką większość dawałaby dopiero koalicja z Konfederacją (49 mandatów). Taki rząd miałby 236 głosów w 460-osobowym Sejmie. W nowym Sejmie Koalicja Obywatelska mogłaby liczyć na 152 mandaty - wynika z sondażu. Obecnie ma 129 posłów. Trzecia Droga może mieć 36 posłów, a Lewica 35. W wypadku tych partii koalicja w celu przejęcia władzy jest niemal pewna. - Tylko w momencie, kiedy trzy partie opozycyjne wejdą do Sejmu, będziemy współrządzili i opozycja będzie rządziła - mówił w poniedziałek w Szczecinie jeden z liderów Lewicy Włodzimierz Czarzasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Myślicie że do wyborów będzie na stacjach paliw 5 z przodu?:) I czy w grudniu będzie 8 z przodu?:) 5 z przodu do wyborów obstawiałem od początku roku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Ktokolwiek bedzie rzadzil, czeka go sporo gimnastyki na pewno. Sporo nas będą kosztować posady dla krewnych i znajomych polityków konfederacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 2 godziny temu, mayor napisał(a): Wszystko jest możliwe .,Tym bardziej że PiS stać na subsydiowanie paliw, bo mają i tak spore rezerwy z czasów kiedy sztucznie zawyżali ceny., Przed wyborami będzie więcej tego typu akcji. Na przykład laptopy-respiratory Cieszyńskiego nie trafiły do czwartoklasistów pierwszego ,ani czwartego września tak jak powinny, tylko dzieci dostaną prezent od wujka Kłameusza bezpośrednio przed wyborami Tu akurat spierdolili dyrektorzy. U mnie w gminie tylko 2 szkoły nie dostały laptopów na początek roku - tylko tam gdzie dyrektorzy nie podpisali umow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 40 minut temu, jack napisał(a): Sporo nas będą kosztować posady dla krewnych i znajomych polityków konfederacji Spokojnie Przecież rzad wprowadził ustawę walczącą z nepotyzmem! Ja jestem spokojny Teraz, fluber napisał(a): Tu akurat spierdolili dyrektorzy. U mnie w gminie tylko 2 szkoły nie dostały laptopów na początek roku - tylko tam gdzie dyrektorzy nie podpisali umow. U mojego syna chyba też nie ma tych lapków. Wiedziałbym o tym chyba bo Antek właśnie zaczął czwartą klasę Może na jutrzejszym zebraniu coś będą o tym mówili to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 2 minuty temu, josephnba napisał(a): U mojego syna chyba też nie ma tych lapków. Wiedziałbym o tym chyba bo Antek właśnie zaczął czwartą klasę Może na jutrzejszym zebraniu coś będą o tym mówili to dam znać Sprawdź sobie tu czy już odesłali dokumenty: https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/zachecamy-szkoly-do-odsylania-podpisanych-umow--bez-nich-nie-mozemy-przekazac-laptopow-czwartoklasistom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Teraz, fluber napisał(a): Sprawdź sobie tu czy już odesłali dokumenty: https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/zachecamy-szkoly-do-odsylania-podpisanych-umow--bez-nich-nie-mozemy-przekazac-laptopow-czwartoklasistom Mi to wisi czy będą czy nie, bo syn sobie na komputer odłożył i po komunii kupił Ja mam służbowego, żona też, a Maria ma zabawkowego All set Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Teraz, josephnba napisał(a): Mi to wisi czy będą czy nie, bo syn sobie na komputer odłożył i po komunii kupił Ja mam służbowego, żona też, a Maria ma zabawkowego All set Czarnek nie lubi tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi