Koelner Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Zjednoczona opozycja w 2 okręgach nie zebrała 2 tysięcy podpisów i nie zarejestrowała kandydatów w wyborach do Senatu. PiS to z 40% będzie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 20 minut temu, fluber napisał(a): Zjednoczona opozycja w 2 okręgach nie zebrała 2 tysięcy podpisów i nie zarejestrowała kandydatów w wyborach do Senatu. A co to jest zjednoczona opozycja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 12 minut temu, josephnba napisał(a): A co to jest zjednoczona opozycja? Ko, lewica i trzecia droga Do sejmu idą osobno, ale do Senatu razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ko, lewica i trzecia droga Do sejmu idą osobno, ale do Senatu razem (rotfl) what kind of sorcery is that? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 https://wiadomosci.wp.pl/konwencja-programowa-koalicji-obywatelskiej-6939650353638016a Ma ktoś linka do całości że 100 konkretów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 13 godzin temu, Koelner napisał(a): to w PiS-ie są jakieś fajne dupeczki? No w świętokrzyskim są fajne i chętne (jedna w czarnej, druga w żółtej kiecce) ,wystarczy im trochę podlać .,Dlatego Jarek przeniósł się na kielecczyznę, bo liczy na to że wreszcie zakisi ogóra , a jak mu się nie podniesie to chociaż wymaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 4 minuty temu, Reikai napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/konwencja-programowa-koalicji-obywatelskiej-6939650353638016a Ma ktoś linka do całości że 100 konkretów? PM wrzucił w temat obok ( sondaż polityczny), ale tam jest wypisanych tylko 52. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 11 minut temu, mayor napisał(a): No w świętokrzyskim są fajne i chętne (jedna w czarnej, druga w żółtej kiecce) ,wystarczy im trochę podlać .,Dlatego Jarek przeniósł się na kielecczyznę, bo liczy na to że wreszcie zakisi ogóra , a jak mu się nie podniesie to chociaż wymaca Niesamowity poziom poniżania kobiet, strasznie prymitywny seksizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 11 minut temu, fluber napisał(a): PM wrzucił w temat obok ( sondaż polityczny), ale tam jest wypisanych tylko 52. Uzupełniają na bieżąco, w momencie jak wrzucałem linka było 35 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/100-konkretow-tuska-na-100-dni-jedna-obietnica-wywolala-euforie-lista/km8387m Łap @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Zjednoczona opozycja w 2 okręgach nie zebrała 2 tysięcy podpisów i nie zarejestrowała kandydatów w wyborach do Senatu. Które to okręgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 4 minuty temu, DRK napisał(a): Które to okręgi? 46 i 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): PM wrzucił w temat obok ( sondaż polityczny), ale tam jest wypisanych tylko 52. I to właśnie jest kijowe że mamy dwa polityczne wątki Które teoretycznie miały być inne a się kopiują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 4 minuty temu, josephnba napisał(a): I to właśnie jest kijowe że mamy dwa polityczne wątki Które teoretycznie miały być inne a się kopiują Kijowe i właśnie miałem poruszyć jest to, że obecnie to forum żyje tylko polityką i konfliktem, jedyny drugi chociaż ledwo żywy temat to piłka nożna, która także jest głównie źródłem negatywnych emocji w Polsce. Aktywność na forum jest ogromna, ale ogranicza się w sumie do bańki negatywnych emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 2 godziny temu, P_M napisał(a): Uzupełniają na bieżąco, w momencie jak wrzucałem linka było 35 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/100-konkretow-tuska-na-100-dni-jedna-obietnica-wywolala-euforie-lista/km8387m Łap @Reikai In vitro bardzo spoko pomysł i już był więc wierzę że byłoby w stanie to przywrócić Znieczulenie przy porodzie jest chyba bezpłatne, nie pamiętam żebym za to dopłacał rok temu Przywrócenie 116 111 lub czegoś podobnego to przymus system rezerwacji wizyt (SMS, e-mail) do lekarza to trochę pusty postulat bo już się podobne rzeczy wdrażają, a seniorów i tak nikt nie odwiedzie od ustawiania się w kolejkę o piątej rano bon na profilaktykę i leczenie stomatologiczne dla dzieci i młodzieży fajny pomysł, lepiej w taki sposób wydawać 800patus Podwyzki dla nauczycieli kolejny mus! Tak samo jak wyjebane hitu Reszty nie doczytam bo mnie żona z kibla zgania 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Kijowe i właśnie miałem poruszyć jest to, że obecnie to forum żyje tylko polityką i konfliktem, jedyny drugi chociaż ledwo żywy temat to piłka nożna, która także jest głównie źródłem negatywnych emocji w Polsce. Aktywność na forum jest ogromna, ale ogranicza się w sumie do bańki negatywnych emocji. A o czym pisać jak w NBA nic się nie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 7 minut temu, josephnba napisał(a): A o czym pisać jak w NBA nic się nie dzieje? Historia, literatura, kinematografia, trening, podróże, komiks. A dyskusja ogranicza się do tematów, gdzie nie chodzi o wymianę informacji, tylko konflikt. Jedyny żywszy temat to była co najwyżej religia z identycznym założeniem dojechania komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 50 minut temu, RappaR napisał(a): Kijowe i właśnie miałem poruszyć jest to, że obecnie to forum żyje tylko polityką i konfliktem, jedyny drugi chociaż ledwo żywy temat to piłka nożna, która także jest głównie źródłem negatywnych emocji w Polsce. Mogę zamknąć w sumie ten sąsiedni wątek, albo połączyć z tym, jak wolisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): Mogę zamknąć w sumie ten sąsiedni wątek, albo połączyć z tym, jak wolisz. Zostawiłem ankietę do wyborów to po wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 59 minut temu, RappaR napisał(a): Aktywność na forum jest ogromna, ale ogranicza się w sumie do bańki negatywnych emocji. No właśnie @RappaR. Rozkręć trochę te forum i zarzuć jakiś opowiastkę z zza granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 4 godziny temu, P_M napisał(a): Uzupełniają na bieżąco, w momencie jak wrzucałem linka było 35 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/100-konkretow-tuska-na-100-dni-jedna-obietnica-wywolala-euforie-lista/km8387m Łap @Reikai https://100konkretow.pl/wszystkie-konkrety/ tu jest calosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): https://100konkretow.pl/wszystkie-konkrety/ tu jest calosc. Z tego co widziałem na onecie też jest całość z podziałem na kategorię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi