Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 To jest niesamowite ja łatwo ludzie dają się urobić na te polityczne igrzyska. Z tymi tabletkami jest tak jak w przypadku spopularyzowanego chodzenia do apteki po maryśkę. PiS o tym głośno nie mówi, bo nie na ten elektorat gra, ale dba o to, żeby dostęp był, co by nie zrazić za bardzo pozostałych. Ale wychodzą cali na biało zwolennicy "demokratycznej opozycji", którzy łykają jak pelikany przekaz swoich idoli o tym, że "wszystkiego chcą zakazać". Niektórzy z nich to pewnie na poważnie mają tego rodzaju wątpliwości co ta pani z GW: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Kotki są fajne, w przeciwieństwie do Twoich kłamstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, jack napisał(a): lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): Niektórzy z nich to pewnie na poważnie mają tego rodzaju wątpliwości co ta pani z GW: Obawiam się, że niektórzy nawet nie mają wątpliwości;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 27 minut temu, fluber napisał(a): Jeśli symbolem wszystkich wolności obywatelskich jest tabletka dzień po to jesteśmy najbardziej wolni ever. no to co one pierdolą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 A tak szczerze to dostęp do tabletki "po" w Polsce jest tak naprawdę za łatwy, bo spotykam kobiety, które stosują to jako środek antykoncepcyjny. Znaczy może nie tyle za łatwy, co używanie tego jest za powszechne i dochodzi za często do nadużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 6 minut temu, Kily napisał(a): To jest niesamowite ja łatwo ludzie dają się urobić na te polityczne igrzyska. Z tymi tabletkami jest tak jak w przypadku spopularyzowanego chodzenia do apteki po maryśkę. PiS o tym głośno nie mówi, bo nie na ten elektorat gra, ale dba o to, żeby dostęp był, co by nie zrazić za bardzo pozostałych. Ale wychodzą cali na biało zwolennicy "demokratycznej opozycji", którzy łykają jak pelikany przekaz swoich idoli o tym, że "wszystkiego chcą zakazać". Masz informację od żony, dziewczyny jak wygląda pójście do lekarza pierwszego kontaktu z prośbą o zapisanie tabletki dzień po? Czy tak sobie piszesz na podstawie memów? To, że @fluber czy @RappaR takich informacji z pierwszej ręki nie mogą mieć to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, jack napisał(a): Masz informację od żony, dziewczyny jak wygląda pójście do lekarza pierwszego kontaktu z prośbą o zapisanie tabletki dzień po? Czy tak sobie piszesz na podstawie memów? To, że @fluber czy @RappaR takich informacji z pierwszej ręki nie mogą mieć to rozumiem Mam informację z oczu jak wygląda pójście do lekarza z prośbą o tabletkę dzień po. Drugi akapit to rozumiem wyraz Twojej frustracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): A tak szczerze to dostęp do tabletki "po" w Polsce jest tak naprawdę za łatwy, bo spotykam kobiety, które stosują to jako środek antykoncepcyjny. Hahahaha uważaj bo ci nos rośnie. Wiadomo, całkowity upadek cywilizacji. Dobrze, że mamy takich jak ty białych rycerzy co tabletki po nie przepiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, jack napisał(a): Hahahaha uważaj bo ci nos rośnie. Wiadomo, całkowity upadek cywilizacji. Dobrze, że mamy takich jak ty białych rycerzy co tabletki po nie przepiszą. Znowu kłamiesz. Ale u osoby na Twoim poziomie wiele się spodziewać nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Mam informację z oczu jak wygląda pójście do lekarza z prośbą o tabletkę dzień po. Tak, jasne. Wiadomo, każdy ortopeda czy okulista ma potężne doświadczenie w wypisywaniu tabletek dzień po Teraz, RappaR napisał(a): Znowu kłamiesz. Ale u osoby na Twoim poziomie wiele się spodziewać nie można. Ho ho, pogarda. Ciężko musi się życz wśród robaków takim wybitnym jednostkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Tak, jasne. Wiadomo, każdy ortopeda czy okulista ma potężne doświadczenie w wypisywaniu tabletek dzień po Pracowałem w POZ i w NPL(w tym drugim zdecydowanie za długo), więc akurat w tym miejscu się zdobywa potężne doświadczenie w wypisaniu tabletek dzień po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Masz informację od żony, dziewczyny jak wygląda pójście do lekarza pierwszego kontaktu z prośbą o zapisanie tabletki dzień po? Czy tak sobie piszesz na podstawie memów? To, że @fluber czy @RappaR takich informacji z pierwszej ręki nie mogą mieć to rozumiem Na razie to Ty piszesz na podstawie memów. Ja podałem statystyki i podrzucilem link do artykułu na ten temat. Napisałeś o stąpaniu po polu minowym w kontekście recept na tabletkę dzień po i problemów z tym w porównaniu do przeszłości, gdy wypisywanych jest ich rekordowo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Ho ho, pogarda. Ciężko musi się życz wśród robaków takim wybitnym jednostkom. Nie lubię kłamców, faktycznie ciężko się wśród nich żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Na razie to Ty piszesz na podstawie memów. Ja podałem statystyki i podrzucilem link do artykułu na ten temat. Napisałeś o stąpaniu po polu minowym w kontekście recept na tabletkę dzień po i problemów z tym w porównaniu do przeszłości, gdy wypisywanych jest ich rekordowo dużo. Gdybyś nie zaniżał poziomu dyskusji i czytał to co piszą inni to zwróciłbyś uwagę, że ja piszę o wizycie U LEKARZA i o tym jak polityka pis (ta na sztandarach) spowodowała, że wielu patałachów nagle obudziło w sobie odwagę do odmowy. Ty jako kontrargument podajesz e-recepty. No zajebiście się z tobą dyskutuje choć i tak lepiej niż z tym upadłym dokturem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 25 minut temu, jack napisał(a): Gdybyś nie zaniżał poziomu dyskusji i czytał to co piszą inni to zwróciłbyś uwagę, że ja piszę o wizycie U LEKARZA i o tym jak polityka pis (ta na sztandarach) spowodowała, że wielu patałachów nagle obudziło w sobie odwagę do odmowy. Ty jako kontrargument podajesz e-recepty. No zajebiście się z tobą dyskutuje choć i tak lepiej niż z tym upadłym dokturem Patałachy to głównie tchórzliwie szczują z internetu. Ale u takich zachowania standardów nie ma co się spodziewać Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Gdybyś nie zaniżał poziomu dyskusji i czytał to co piszą inni to zwróciłbyś uwagę, że ja piszę o wizycie U LEKARZA i o tym jak polityka pis (ta na sztandarach) spowodowała, że wielu patałachów nagle obudziło w sobie odwagę do odmowy. Ty jako kontrargument podajesz e-recepty. No zajebiście się z tobą dyskutuje choć i tak lepiej niż z tym upadłym dokturem Po pierwsze ja podaję informacje na temat wszystkich recept. Po drugie e-recepty podaje jako przykład ułatwienia dostępności recept na tabletki dzień po jako element polityki PiS, który te możliwość sam wprowadził. Po trzecie twierdzę że to co nazywasz polityka PiS na sztandarach jest sztucznie wykreowanym tworem na potrzeby pelikanów. Po czwarte to co piszesz o patalachach to wciąż co najwyżej powtarzanie memów. Nie podajesz na to żadnych weryfikowalnych danych statystycznych w przeciwieństwie do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 22 minuty temu, fluber napisał(a): Po trzecie twierdzę że to co nazywasz polityka PiS na sztandarach jest sztucznie wykreowanym tworem na potrzeby pelikanów. Ale to właśnie pelikany takie jak @RappaR odmawiają wypisania recepty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Ale to właśnie pelikany takie jak @RappaR odmawiają wypisania recepty Właśnie o tym piszę. Twoja argumentacja sprowadza się do rzucania poważnych oskarżeń dotyczących sposobu wykonywania zawodu zaufania publicznego. A oskarżenia te bierzesz z dupy. Nie można tego co piszesz traktować poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Ale to właśnie pelikany takie jak @RappaR odmawiają wypisania recepty Nigdy nie odmówiłem wydania recepty na tabletkę poronną Kłamcy to żałośni, sfrustrowana ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi