agresywnychomik Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Najlepsze że @fluber nawet herbaty nie dopił wyrzucając wyniki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Ok Zaphod dyskutujący z lorakiem o jedwabnem: Przykro mi, nie jestem historykiem z zawodu, a raczej jest to moje hobby i nie mam dostępu do innych danych niż te zawarte w publikacji IPN i szczególnie jego decyzji o umorzeniu. Szczególnie polecam się zapoznać z tym drugim dokumentem - http://www.djvu.com.pl/djvu/IPN/Sledztwa/source_pdf/jedwabne_postanowienie.pdf . Tam znajdują się wszystkie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Negowanie go uznaję za fałszerstwo intelektualne i celowe wprowadzanie w błąd. To wszystko, co mam na ten temat do powiedzenia, insynuacje szemranych "naukowców" mnie nie interesują. Rappar włącza się do dyskusji Zdajesz sobie sprawę, że ten link jest zaprzeczeniem wszystkiego co twierdzisz? Zaphod Ponieważ Rappar Ponieważ informacje jakie są w nim zawarte przeczą twoim tezom, które postawiłeś w tym temacie. Jeśli nie jesteś w stanie tego pojąć, znaczy to, że twoja edukacja w zakresie zdolności czytania posiada istotne braki. Zaphod Aha. No to trudno, widocznie taki już ze mnie niekumaty gość wrzucający linki potwierdzające swoją niekompetencję. To ma sens. Przecież go nie obraziłem. A jeśli uważasz, że to co ja napisałem to obraża, to w takim razie wcześniej mnie obraził: "insynuacje szemranych "naukowców" I nie chodzi mi o te 500 euro, zarobię je szybciej niż Ronnie znajdzie chętnych na tego tysiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @fluberno to teraz się nie wyprze. Ale poproś go o dowod wpłaty @RappaR jeszcze coś mamy znaleźć, czy starczy ci już wydatków na dziś ? ja nadal podtrzymuje tez to i zbieram chętnych : Deklaruje ze wpłacam 100€ na cele charytatywne flubera jesli RappaR przez miesiąc nie napisze zadnego posta przez miesiąc. Potrzebujemy niestety jeszcze 900€, kto chetny się dorzucić, może to być dowolna kwota, niech wpisze się na listę poniżej: 1. Ronnie 100€ 2. ? 3. kopiujcie i wklejanie, udostępniajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Przecież go nie obraziłem. A jeśli uważasz, że to co ja napisałem to obraża, to w takim razie wcześniej mnie obraził: "insynuacje szemranych "naukowców" I nie chodzi mi o te 500 euro, zarobię je szybciej niż Ronnie znajdzie chętnych na tego tysiaka Lorak napisał to: jakie jest wasze zdanie na temat tego, co Gross napisał w swojej książce? nie było żadnego Twojego wcześniejszego wpisu w temacie niż te które podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Deklaruje ze wpłacam 100€ na cele charytatywne flubera jesli RappaR przez miesiąc nie napisze zadnego posta przez miesiąc. Potrzebujemy niestety jeszcze 900€, kto chetny się dorzucić, może to być dowolna kwota, niech wpisze się na listę poniżej: 1. Ronnie 100€ 2. ? 3. kopiujcie i wklejanie, udostępniajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Lorak napisał to: jakie jest wasze zdanie na temat tego, co Gross napisał w swojej książce? nie było żadnego Twojego wcześniejszego wpisu w temacie niż te które podałem. Jeśli moje słowa na Zaphoda są obrażą, w takim wypadku jego wypowiedzi wcześniejsze są także obrażą: W dniu 4.05.2015 o 19:02, Zaphod napisał(a): Przykro mi, nie jestem historykiem z zawodu, a raczej jest to moje hobby i nie mam dostępu do innych danych niż te zawarte w publikacji IPN i szczególnie jego decyzji o umorzeniu. Szczególnie polecam się zapoznać z tym drugim dokumentem - http://www.djvu.com.pl/djvu/IPN/Sledztwa/source_pdf/jedwabne_postanowienie.pdf . Tam znajdują się wszystkie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Negowanie go uznaję za fałszerstwo intelektualne i celowe wprowadzanie w błąd. To wszystko, co mam na ten temat do powiedzenia, insynuacje szemranych "naukowców" mnie nie interesują. W dniu 4.05.2015 o 17:01, Zaphod napisał(a): Więcej dowiecie się w oficjalnych publikacjach IPN-u na ten temat. Pewnie dla co poniektórych jest to instytucja żydowska, ale tutaj medycyna jest już bezradna. http://ipn.gov.pl/publikacje/ksiazki/wokol-jedwabnego Chyba, że oficjalnie przyznasz, że to co napisał Zaphod w tych podkreślonych słowa to są komplementy i pochlebne opinie o ludziach, jeśli tak napiszesz to przyznam się do błędu i wpłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Najlepsze że @fluber nawet herbaty nie dopił wyrzucając wyniki xD Gdzie jest Robert Bernatowicz ja się pytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @RonnieArtestics propsy Za rozpętanie wojny Polsko Polskiej @RappaR vs @fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Nie no, znajdźcie coś trudniejszego, niech się ten @fluber choc trochę namęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 40 minut temu, RappaR napisał(a): Mało, oj mało Dam Ci 500 euro, jeśli znajdziesz kogoś, kogo obraziłem pierwszy, zanim mnie obraził 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Jeśli moje słowa na Zaphoda są obrażą, w takim wypadku jego wypowiedzi wcześniejsze są także obrażą: Chyba, że oficjalnie przyznasz, że to co napisał Zaphod w tych podkreślonych słowa to są komplementy i pochlebne opinie o ludziach, jeśli tak napiszesz to przyznam się do błędu i wpłacę Ecce homo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ecce homo Mnie zaliczył do tych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Mnie zaliczył do tych ludzi Ciebie? Jaki masz stopień naukowy naukowcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 20 minut temu, RappaR napisał(a): Czyli jeśli ktoś powie, że Polacy to podludzie, a mnie nie zna, to w takim razie mnie nie obraził? Jak najbardziej można obrazić kogoś, obrażając daną grupę, do której należy Myślę że Twoje porównanie jest zbyt mocne jak na nasze forumowe pogaduchy. Cóż trzeba mieć takt, jak widać nie wszystko da się przykryć samodoskonaleniem. Zaznaczam że nie wiem co powiedział Mentzen odnośnie socjalistów ale uważam że jeżeli wziąłeś to do siebie to naprawde musisz być mocno przerażliwiony. Ja rozumiem ze nie chcesz płacić, przegrać czy być zdyskredytowanym ale cóż nie zawsze można wygrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ciebie? Jaki masz stopień naukowy naukowcu? Wystarczający do bycia "naukowcem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 7 minut temu, RappaR napisał(a): Jeśli moje słowa na Zaphoda są obrażą, w takim wypadku jego wypowiedzi wcześniejsze są także obrażą: Chyba, że oficjalnie przyznasz, że to co napisał Zaphod w tych podkreślonych słowa to są komplementy i pochlebne opinie o ludziach, jeśli tak napiszesz to przyznam się do błędu i wpłacę Przecież nie widzę żeby zaphod ciebie obraził tu w jakikolwiek sposób, to ze wyśmiał twoje źródła obraza ciebie personalnie? Well, znów umiejetność czytania ze zrozumieniem się tu ewidentnie kłania. Możemy tak lecieć jeszcze długo, bo mysle ze przez dziesięć lat tworzczosci fluber znajdzie jeszcze wiele takich osób, ale jak już Się zdeklarowales to przyjmij to na klate Teraz, a nie zachowujesz się jak dziecko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Ciebie? Jaki masz stopień naukowy naukowcu? Plus zaznaczyłem Ci aż 3 zwroty. Jak klasyfikujesz zwrot fałszerz intelektualny? 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Przecież nie widzę żeby zaphod ciebie obraził tu w jakikolwiek sposób, to ze wyśmiał twoje źródła obraza ciebie personalnie? Well, znów umiejetność czytania ze zrozumieniem się tu ewidentnie kłania. Możemy tak lecieć jeszcze długo, bo mysle ze przez dziesięć lat tworzczosci fluber znajdzie jeszcze wiele takich osób, ale jak już Się zdeklarowales to przyjmij to na klate Teraz, a nie zachowujesz się jak dziecko. Masz Flubera jako bezstronnego sędzię. Jeśli stwierdzi, że żaden z tych zwrotów nie był w żaden sposób obraźliwy, zapłacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Przecież nie widzę żeby zaphod ciebie obraził tu w jakikolwiek sposób, to ze wyśmiał twoje źródła obraza ciebie personalnie? Well, znów umiejetność czytania ze zrozumieniem się tu ewidentnie kłania. Możemy tak lecieć jeszcze długo, bo mysle ze przez dziesięć lat tworzczosci fluber znajdzie jeszcze wiele takich osób, ale jak już Się zdeklarowales to przyjmij to na klate Teraz, a nie zachowujesz się jak dziecko. Niech szuka dalej, trzeba zapracować na hajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Plus zaznaczyłem Ci aż 3 zwroty. Jak klasyfikujesz zwrot fałszerz intelektualny? A ty klasyfikujesz taki zwrot jako obrażanie? To pograzasz się dalej, bo fluberowi bedzie jeszcze łatwiej znaleźć osobę którą obraziłeś, zanim obraziła ciebie. Długo się będziesz jeszcze próbował wyślizgnąć z tego co zadeklarowałeś ? 300zl nie boli, ale 500€ jak widac już troszkę tak, nawet takiego bogola jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Wystarczający do bycia "naukowcem" Słowem się nie odezwałeś w temacie, te słowa w żaden sposob nie mogły się z tego powodu odnosić do Ciebie. Ja to wiem, Ty to wiesz i wszyscy czytający wątek to wiedzą Na przyszłość po prostu nie rzucaj pochopnie kwotami, które przekraczają Twoje aktualne możliwości finansowe. Dla mnie eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Słowem się nie odezwałeś w temacie, te słowa w żaden sposob nie mogły się z tego powodu odnosić do Ciebie. Ja to wiem, Ty to wiesz i wszyscy czytający wątek to wiedzą Na przyszłość po prostu nie rzucaj pochopnie kwotami, które przekraczają Twoje aktualne możliwości finansowe. Dla mnie eot Odnosiły się do osób negujących oficjalną wersję Jedwabne. Ja do takowych należę. Wpłacę jeśli zgodzisz się z którymś z tych dwóch: 1) stwierdzisz, że osoba negująca oficjalną wersję Jedwabne nie mogła odebrać tych słów jako o takich osobach jak ona 2) zwroty te nie były obrażliwe. Krótkie tak na któreś z tych i od razu wpłacam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi