mayor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 15 godzin temu, fluber napisał(a): W końcu się w czymś zgadzamy:) Dzięki .,W sumie typowa pisowska obłuda .,Mateusz szczyci się ojcem i buduje mu pomnik za nasze 80 milionów, a normalny facet po tym co zrobił stary jego matce i całej rodzinie takiego ojca nawet by nie chciał znać.,Ja bym wolał żeby taki bydlak wbił c***a w ścianę zamiast mnie spłodzić przynajmniej było by na czym kapelusz powiesić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 5 minut temu, mayor napisał(a): Dzięki .,W sumie typowa pisowska obłuda .,Mateusz szczyci się ojcem i buduje mu pomnik za nasze 80 milionów, a normalny facet po tym co zrobił stary jego matce i całej rodzinie takiego ojca nawet by nie chciał znać.,Ja bym wolał żeby taki bydlak wbił c***a w ścianę zamiast mnie spłodzić przynajmniej było by na czym kapelusz powiesić Romantyk z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 A co ten ojciec zrobił? Bo na razie przeczytałem czego nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Godzinę temu, ignazz napisał(a): A co ten ojciec zrobił? Bo na razie przeczytałem czego nie zrobił Zostawił żonę i związał się z kochanką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 12 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): @Koelner na tą Koble to by głosował? nie pijąca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 7 minut temu, Koelner napisał(a): nie pijąca? Nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 9 godzin temu, RappaR napisał(a): Opinia ekspercka, znasz się na ekonomii prawie tak dobrze, jak na kupowaniu aut No wiadomo, że to nie Ja chce zostać ministrem finansów więc znowu jak kula w płot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 10 godzin temu, ignazz napisał(a): A co ten ojciec zrobił? Bo na razie przeczytałem czego nie zrobił Ruchał uczennicę swojej żony i koleżankę córki., Później się do niej przeprowadził i zrobił jej syna.,Jak na konserwatystę, przykładnego katolika, ojca czterech córek i Mateusza to trochę dziwne standardy 8 godzin temu, fluber napisał(a): Zostawił żonę i związał się z kochanką Ująłeś to bardzo delikatnie, zresztą nigdy się nie rozwiódł z żoną czyli według Twojego kodeksu dotrzymał obietnicy złożonej przed ołtarzem .,Zresztą takie życie z dwoma kobietami to bigamia, nie wiem czy grzech , ale w większości cywilizowanych krajów to przestępstwo., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 24 minuty temu, mayor napisał(a): Ująłeś to bardzo delikatnie, zresztą nigdy się nie rozwiódł z żoną czyli według Twojego kodeksu dotrzymał obietnicy złożonej przed ołtarzem .,Zresztą takie życie z dwoma kobietami to bigamia, nie wiem czy grzech , ale w większości cywilizowanych krajów to przestępstwo., Przepraszam najmocniej, ale co Twoim zdaniem powinno się robić z facetami którzy wzięli ślub kościelny, a potem związali się z inną kobietą? Zamykać w wiezieniu? Chłostać? Obcinać przyrodzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 15 minut temu, fluber napisał(a): Przepraszam najmocniej, ale co Twoim zdaniem powinno się robić z facetami którzy wzięli ślub kościelny, a potem związali się z inną kobietą? Zamykać w wiezieniu? Chłostać? Obcinać przyrodzenie? kara powinna byc zalezna od pogladow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 48 minut temu, fluber napisał(a): Przepraszam najmocniej, ale co Twoim zdaniem powinno się robić z facetami którzy wzięli ślub kościelny, a potem związali się z inną kobietą? Zamykać w wiezieniu? Chłostać? Obcinać przyrodzenie? Moim zdaniem nie powinno się takich ludzi lansować i budować pomników za 80 milionów ze wspólnych pieniędzy, za prywatne środki tak, tym bardziej że Mateusza stać na taki wydatek .,Z drugiej strony za wiele mniejsze wykroczenia księża odmawiają ludziom katolickiego pochówku , a w tym wypadku prawo kanoniczne dopuszcza odmowę pogrzebu notorycznym jawnym grzesznikom., Ale obłuda i podwójne standardy u Morawieckich to norma.,Np Mati jedzie po rajtach Wałęsie- Bolkowi za UB , a sam był kapusiem Operativgruppe Warshau Stasi - Student -Jakob.Teraz napierdala na Niemcy , porównuje Webera do Prigożyna, ale nie przeszkadzały mu Niemcy Honeckera, ani nie śmierdziały pieniądze od Ericha Mielke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 35 minut temu, mayor napisał(a): Ale obłuda i podwójne standardy u Morawieckich to norma.,Np Mati jedzie po rajtach Wałęsie- Bolkowi za UB , a sam był kapusiem Operativgruppe Warshau Stasi - Student -Jakob. 5 min riserczu i pytanie: w zamach w Smoleńsku również wierzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 55 minut temu, mayor napisał(a): Moim zdaniem nie powinno się takich ludzi lansować i budować pomników za 80 milionów Dlatego się im nie buduje pomników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): 5 min riserczu i pytanie: w zamach w Smoleńsku również wierzysz? Zamach w Smoleńsku to brednie Macierewicza, takie same jak brednie Trumpa o tym że wygrał wybory 2020 , żeby w takie bzdury wierzyć to trzeba być debilem.,W te rewelacje o współpracy Mateusza ze Stasi nie całkiem wierzę, ale wierzę w to że jakby to było kłamstwo to dziennikarz Szymowski, posłowie Braun i JKM powinni mieć sprawy w Sądach za pomówienia, a sam Morawiecki powinien wystąpić do BND o odtajnienie Teczek Studenta i Jakoba żeby zdjąć z siebie odium oskarżenia.,Mateusz jednak nabrał wody w usta i siedzi cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 6 minut temu, mayor napisał(a): Zamach w Smoleńsku to brednie Macierewicza, takie same jak brednie Trumpa o tym że wygrał wybory 2020 , żeby w takie bzdury wierzyć to trzeba być debilem.,W te rewelacje o współpracy Mateusza ze Stasi nie całkiem wierzę, ale wierzę w to że jakby to było kłamstwo to dziennikarz Szymowski, posłowie Braun i JKM powinni mieć sprawy w Sądach za pomówienia, a sam Morawiecki powinien wystąpić do BND o odtajnienie Teczek Studenta i Jakoba żeby zdjąć z siebie odium oskarżenia.,Mateusz jednak nabrał wody w usta i siedzi cicho to podobnie jak np Komorowski w sprawie książki Sumlińśkiego. Wygląda na to, że nie chodzi się do sądu z tego typu sprawami, bo wtedy to dopiero daje rozgłos. no, ale w ogóle piękna logika jak nasi przeciwnicy majo dziwne teorie to brednie, za to jak my mamy teorię z dupy to jest bardzo spoko i chyba raczej prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 7 minut temu, mayor napisał(a): Zamach w Smoleńsku to brednie Macierewicza, takie same jak brednie Trumpa o tym że wygrał wybory 2020 , żeby w takie bzdury wierzyć to trzeba być debilem.,W te rewelacje o współpracy Mateusza ze Stasi nie całkiem wierzę, ale wierzę w to że jakby to było kłamstwo to dziennikarz Szymowski, posłowie Braun i JKM powinni mieć sprawy w Sądach za pomówienia, a sam Morawiecki powinien wystąpić do BND o odtajnienie Teczek Studenta i Jakoba żeby zdjąć z siebie odium oskarżenia.,Mateusz jednak nabrał wody w usta i siedzi cicho Czyli w teksty Szymowskiego o Smoleńsku nie wierzysz w ogóle a w te o Morawieckim tylko trochę? okej! Teraz, rw30 napisał(a): no, ale w ogóle piękna logika jak nasi przeciwnicy majo dziwne teorie to brednie, za to jak my mamy teorię z dupy to jest bardzo spoko i chyba raczej prawda to jest jeszcze lepsza logika: jak osobnik X ma teorię z dupy która mi nie pasuje to brednia jak ten sam osobnik X ma teorię z dupy która mi pasuje to może być to prawda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Reikai już masz potwierdzone https://www.igryfino.pl/artykul/44747,tragedia-na-torach-ksiadz-rzucil-sie-pod-pociag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 https://pl.wiktionary.org/wiki/testis_unus,_testis_nullus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 https://cyberdefence24.pl/biznes-i-finanse/znamy-dostawce-laptopow-dla-uczniow-klas-czwartych I tak oto Mateusz wybuduje stadion dla Rakowa Oczywiście pewnie zaraz jeden z drugim wpadnie i powie no dali najkorzystniejszą więc o co Ci chodzi ? A Ja nie wierze , że taki zbieg okoliczności nastał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi