fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Bo widzisz z programem to jest taki problem, że po pierwsze nikt go nie zna o ile taki w ogóle jest a ludzie glosują na hasełka, slogany i ewentualnie na kasę do ręki jak z 500+. Partia, która merytorycznie bez podlizywania się wyborcom postanowi zreformować państwo, nie ma szans na przekroczenie progu bo zostanie zniszczona przez konkurencję pyskówkami, głupotami i obietnicami bez pokrycia. Polska w ruinie, Polska w Europie, 500 zł ma każde dziecko, zielona wyspa, likwidacją podatków - to ludzi interesuje a nie jakieś programy Nie martw się ludźmi. Zastanów się nad tym co interesuje CIEBIE! i jakie Ty masz oczekiwania wobec osób na które głosujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): No stary, nie możesz krytykować socjalu i jednocześnie deklarować że głosujesz na koalicję w skład której wchodzi Polska Partia Socjalistyczna i Partia Razem. Ale ja jestem za rozsądnym, sprawiedliwym socjalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Te referendum to pic na wodę https://vm.tiktok.com/ZGJpXXRsk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Zastanów się nad tym co interesuje CIEBIE! i jakie Ty masz oczekiwania wobec osób na które głosujesz. Oooo, właśnie osoby, nie partie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Ale ja jestem za rozsądnym, sprawiedliwym socjalem. Każdy jest za "sprawiedliwym" socjalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Każdy jest za "sprawiedliwym" socjalem A czy teraz mamy go ? Bo Ja uważam, że NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): A czy teraz mamy go ? Bo Ja uważam, że NIE No właśnie zależy kogo zapytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): No właśnie zależy kogo zapytasz No przecież wiadomo, że dla wyborców PiS jest sprawiedliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 19 minut temu, LAF napisał(a): A czy teraz mamy go ? Bo Ja uważam, że NIE Nikogo nie obchodzi twoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Każdy jest za "sprawiedliwym" socjalem Godzinę temu, LAF napisał(a): No przecież wiadomo, że dla wyborców PiS jest sprawiedliwa Ja mam w dupie socjal, który niczego nie zmienia tak naprawdę. problem z PiS jest taki ze ich decyzje są głupie, niebezpieczne, często sprzeczne i nie stanowiące jednego kierunku rozwojowego, dodatkowo reagują na efekty zamiast na objawy. Są tez burakami, karierowiczami, złodziejami. a największym problem jest opozycja która poza ***** *** nic nie wnosi, a często pomysły ekonomiczne ma jeszcze głupsze niż PiS. A lewica nie tylko ekonomiczne. ( o partii kuców nie pisze bo to oczywiste) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, jack napisał(a): Ale ja jestem za rozsądnym, sprawiedliwym socjalem. Udało mi się znaleźć definicję sprawiedliwego socjalu "taki na którym ja korzystam, który mnie nie kosztuje i daje mi poczucia bycia dobrym i altruistycznym" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @jack to Twoja jedynka na liście i jej priorytety programowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): @jack to Twoja jedynka na liście i jej priorytety programowe? O ku*wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 B’nai B’brith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): @jack to Twoja jedynka na liście i jej priorytety programowe? Na niego akurat bym nie głosował bo to zwykły atencjusz. Co do treści no to chyba nie zaprzeczysz, że pedofile tez mają prawa. Natomiast nie rozumiem, czemu nie można ich piętnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 13 minut temu, jack napisał(a): Na niego akurat bym nie głosował bo to zwykły atencjusz. Co do treści no to chyba nie zaprzeczysz, że pedofile tez mają prawa. Natomiast nie rozumiem, czemu nie można ich piętnować. A na kogo z lewicy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 tam nawet dobrych dupeczek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 18 minut temu, josephnba napisał(a): A na kogo z lewicy warto? A są już listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 3 godziny temu, fluber napisał(a): @jack to Twoja jedynka na liście i jej priorytety programowe? Ciekawe czy ma takie same zdanie na temat rasistów i homofobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 19 minut temu, RappaR napisał(a): Ciekawe czy ma takie same zdanie na temat rasistów i homofobów i antysemitów lub nawet antysyjonistów gość był/jest/c*** wie jest wysoko w strukturach Zakonów Synów Przymierza B’nai B’brith w Polsce. to żadne unimilati, masoni ale normalnie oficjalna organizacja. domniemam, że ich kierunek i poglądy nie są zbieżne w 100% z interesami RP. bardzo niebezpieczna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi