fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Jestem w stanie uwierzyć, że twój pracodawca i rodzina niewiele od Ciebie wymagają:) Zależy który pracodawca;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 @Koelner mam potwierdzenie mailowe, weryfikacja zakończona sukcesem - co prawda nie jest to cert PSD2, ale good enough - czekam na twoją ofertę na PW. @fluber dogadamy się podziałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 11 minut temu, P_M napisał(a): Pewnie, będę mógł Koelnerowi podbić stawkę ale ja pytałem ile Ci zapłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 5 minut temu, Koelner napisał(a): ale ja pytałem ile Ci zapłacił nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 10 minut temu, P_M napisał(a): co prawda nie jest to cert PSD2 jak widziałeś profilowe flubera to prędzej PTSD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): jak widziałeś profilowe flubera to prędzej PTSD! fun fact pisząc tamtego posta pierwsze co wpisałem to właśnie PTSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): fun fact pisząc tamtego posta pierwsze co wpisałem to właśnie PTSD raczej nie przypadek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): raczej nie przypadek! w 90’ nazywano to śmiesznym pojebem a nie jakieś PTSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Stanowski w wywiadzie z Winim powiedzial, ze asystent Glapinskiego zadzwonil do niego z propozycja wystapienia w hejt parku Ten mu odpowiedzial, zeby to przemyslal jako jego asytent zeby nie bylo ze za chwile straci prace, po czym po godzinie odzwonili i razem z Glapinskim stwierdzili ze chca przyjsc, bo prezes NBP jest wielkim fanem tego formatu, w zwiazku z czym taka rozmowa sie obedzie. On chyba nie wie na co sie pisze Tzn zakladam, ze wyborcy pisu nie ogladaja wywiadow ze swoimi ludzmi poza tymi z ustawionymi pytaniami, ale chyba wlasnie wjebali sie w straszne bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 16 minut temu, Reikai napisał(a): Stanowski w wywiadzie z Winim powiedzial, ze asystent Glapinskiego zadzwonil do niego z propozycja wystapienia w hejt parku Ten mu odpowiedzial, zeby to przemyslal jako jego asytent zeby nie bylo ze za chwile straci prace, po czym po godzinie odzwonili i razem z Glapinskim stwierdzili ze chca przyjsc, bo prezes NBP jest wielkim fanem tego formatu, w zwiazku z czym taka rozmowa sie obedzie. On chyba nie wie na co sie pisze Tzn zakladam, ze wyborcy pisu nie ogladaja wywiadow ze swoimi ludzmi poza tymi z ustawionymi pytaniami, ale chyba wlasnie wjebali sie w straszne bagno. Jak Glapiński jest fanem Legii to Krzysiu będzie miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): Jak Glapiński jest fanem Legii to Krzysiu będzie miły Na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Pokażą sobie literę L na koniec i na tym się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Glapinski to go przemieli, tym bardziej że stano coś ostatnio puce walił rządzący więc będzie macanie się po jajach Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 O ja pi****le;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) 18 minut temu, fluber napisał(a): O ja pi****le;) Nie przesadzaj z reakcją, albowiem może spowszednieć https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-manfred-weber-o-pis-jest-naszym-wrogiem-i-bedzie-przez-nas-z,nId,6949513 Jak widać czereśniak-polityk, to nie jest polski ewenement. Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 8 godzin temu, starYfaN napisał(a): Nie przesadzaj z reakcją, albowiem może spowszednieć https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-manfred-weber-o-pis-jest-naszym-wrogiem-i-bedzie-przez-nas-z,nId,6949513 Jak widać czereśniak-polityk, to nie jest polski ewenement. gegner to znaczy przeciwnik lub nieprzyjaciel, można go użyć oczywiście w kontekście „wroga” ale raczej używa się innych słów więc kolejna gównoburza dla plebsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 9 minut temu, Koelner napisał(a): gegner to znaczy przeciwnik lub nieprzyjaciel, można go użyć oczywiście w kontekście „wroga” ale raczej używa się innych słów więc kolejna gównoburza dla plebsu Noch bevor der Zweite Weltkrieg begann, hatte Hitlers zeitweiliger Partner und späterer Gegner Stalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 @Roger Ty byłeś orłem z niemieckiego, co uważsasz? 9 minut temu, fluber napisał(a): Noch bevor der Zweite Weltkrieg begann, hatte Hitlers zeitweiliger Partner und späterer Gegner Stalin odpal sobie wiadomości sportowe to tego słowa używa się do przeciwników. tak też było jak leciało NBA na DSF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 @jack Zobacz, PiS chce debatować z Weberem o przyszłości stosunków polsko-niemieckich i nie ma to nic wspólnego z wyborami i marszem Tuska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 aaaaa czyli w tygodniu przekaz w PiSie dla plebsu jest „jazda z hitlersynami” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi