mayor Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 12 minut temu, Koelner napisał(a): zdrowiej jest oglądać dobre dupy Naturalnie rude -góra i dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 14 minut temu, Koelner napisał(a): zdrowiej jest oglądać dobre dupy Na pewno nie na tik toku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Na pewno nie na tik toku. chyba jednak zdrowiej niż polityków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 kolorowych jarmarków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 2 godziny temu, P_M napisał(a): Ogolenie się na łyso nie sprawia, że przestajesz być ryżym, to tylko kamuflaż Ja się nie ogoliłem Natura tak chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Też wam się na YT wyświetlają przed filmem co chwilę reklamy z mentzenem czy tylko ja mam takiego farta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 13 godzin temu, Koelner napisał(a): kolorowych jarmarków! Pomyślcie sobie jakbyście szefowi podali w robocie, że po wnikliwej analizie należy: -kupić od 200 do 400 samochodów do floty; -koniecznie zamówić od 200 do 400 laptopów; -zamówić 4 albo 8 jachtów; itp; - wybudować 2 albo 4 bloki; q....wa ci ludzie nie nadawaliby się do żadnej roboty, bo nie zdają sobie sprawy, że każda twórczość ich kompromituje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Też wam się na YT wyświetlają przed filmem co chwilę reklamy z mentzenem czy tylko ja mam takiego farta? a YT nie personalizuje reklam przypadkiem? kucu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Też wam się na YT wyświetlają przed filmem co chwilę reklamy z mentzenem czy tylko ja mam takiego farta? Przestań wyszukiwać informację związane z estońskim tłumaczem i powinieneś dostać bardziej randomowy pakiet 1 minutę temu, julekstep napisał(a): a YT nie personalizuje reklam przypadkiem? kucu xD google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): a YT nie personalizuje reklam przypadkiem? kucu xD A nie wiem nawet co mam tam w ustawieniach reklam wrzucone, ale może po wieku wpisanym na koncie spersonalizowalo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): A nie wiem nawet co mam tam w ustawieniach reklam wrzucone, ale może po wieku wpisanym na koncie spersonalizowalo;) udajesz młodszego w internecie? robi się coraz ciekawiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): udajesz młodszego w internecie? robi się coraz ciekawiej! Żona udaje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 14 minut temu, fluber napisał(a): Też wam się na YT wyświetlają przed filmem co chwilę reklamy z mentzenem czy tylko ja mam takiego farta? nam wyświetla dobre dupy 14 minut temu, starYfaN napisał(a): Pomyślcie sobie jakbyście szefowi podali w robocie, że po wnikliwej analizie należy: -kupić od 200 do 400 samochodów do floty; -koniecznie zamówić od 200 do 400 laptopów; -zamówić 4 albo 8 jachtów; itp; - wybudować 2 albo 4 bloki; q....wa ci ludzie nie nadawaliby się do żadnej roboty, bo nie zdają sobie sprawy, że każda twórczość ich kompromituje. może skopiowali od niemieckich przemysłowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Coraz weselnej u nazioli! Polmozgi chcące zagłosować na Konfe powinni poznać historię tego człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 9 minut temu, josephnba napisał(a): Coraz weselnej u nazioli! Polmozgi chcące zagłosować na Konfe powinni poznać historię tego człowieka Lepsze jest to, że wyślizgał brata. To raczej oznacza, że nie jest ten braciszek tak czysty jak wcześniej przekonywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 10 minut temu, josephnba napisał(a): Coraz weselnej u nazioli! Polmozgi chcące zagłosować na Konfe powinni poznać historię tego człowieka Znieważenie policjantów to nawet plus w dzisiejszych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Fajnie wywracaja stolik, zaraz pol Pisu tam do nich przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 9 godzin temu, Reikai napisał(a): Mikke Braun Mentzen Wipler jak z listy Ruchu Autonomii Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Cytat W Polsce rodzi się coraz mniej dzieci. W ciągu ostatnich dwunastu miesięcy w kraju urodziło się ok. 291 tys. dzieci - wynika z danych, które podał we wtorek Główny Urząd Statystyczny. To najgorszy wynik w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi