Pablo81 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 10 minut temu, fluber napisał(a): Przy okazji jak już jesteś jakie są Twoje doświadczenia z byciem wyśmiewanym przez ekspedientki? Zostawię to dla siebie:) Jaki był odzew na twoje "pytania kontrolne"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Zostawię to dla siebie:) Jaki był odzew na twoje "pytania kontrolne"? Zero odpowiedzi i jedna osoba która nie zrozumiała o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Zero odpowiedzi i jedna osoba która nie zrozumiała o co chodzi. Będziesz dalej zadawał "pytania kontrolne"?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Będziesz dalej zadawał "pytania kontrolne"?:) Zależy czy będzie okazja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 17 minut temu, fluber napisał(a): Przy okazji jak już jesteś jakie są Twoje doświadczenia z byciem wyśmiewanym przez ekspedientki? Ciekawe jakby Twojemu dzieciakowi ekspedientka sprzedała alkohol i jakiś "szeryf codzienności " jej zwrócił uwagę czy by Ci było do śmiechu ? Wróć -zapomniałem że Ciebie taka sytuacja nie dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 minutę temu, mayor napisał(a): Ciekawe jakby Twojemu dzieciakowi ekspedientka sprzedała alkohol i jakiś "szeryf codzienności " jej zwrócił uwagę czy by Ci było do śmiechu ? Wróć -zapomniałem że Ciebie taka sytuacja nie dotyczy Mnie tylko dziwi Twoja hipokryzja, że donosy na forum są złe a kapusiostwo w sklepie jest ok. nic nie mam do Twojej postawy ochrony dzieci przed złym światem, wiem z czego wynika, ale widzę niekonsekwencję. To forum mogą przecież czytać dzieci, a Ty mnie krytykujesz za zgłaszanie postów które mogłyby przeczytać że złym dla siebie skutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 20 minut temu, fluber napisał(a): Zależy czy będzie okazja:) Ok. To może, jak będziesz zadawał "pytania kontrolne", to sprawdź co to dokładnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 11 minut temu, fluber napisał(a): Mnie tylko dziwi Twoja hipokryzja, że donosy na forum są złe a kapusiostwo w sklepie jest ok. nic nie mam do Twojej postawy ochrony dzieci przed złym światem, wiem z czego wynika, ale widzę niekonsekwencję. To forum mogą przecież czytać dzieci, a Ty mnie krytykujesz za zgłaszanie postów które mogłyby przeczytać że złym dla siebie skutkiem Jeżeli uważasz zwrócenie uwagi sprzedawczyni w sytuacji kiedy sprzedaje wódkę ósmoklasiście(w maseczce covidowej) za "kapusiostwo w sklepie " to jest taki sam mindfuck jak przypisywanie Tuskowi podpaleń składowisk odpadów .,Może jeszcze w sytuacji jakbym wziął telefon i zadzwonił na Policję, ale szkoda zachodu bo oni mają na takie sytuacje wyjebane tak samo jak na pijanych kierowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 2 minuty temu, mayor napisał(a): Jeżeli uważasz zwrócenie uwagi sprzedawczyni w sytuacji kiedy sprzedaje wódkę ósmoklasiście(w maseczce covidowej) za "kapusiostwo w sklepie " to jest taki sam mindfuck jak przypisywanie Tuskowi podpaleń składowisk odpadów .,Może jeszcze w sytuacji jakbym wziął telefon i zadzwonił na Policję, ale szkoda zachodu bo oni mają na takie sytuacje wyjebane tak samo jak na pijanych kierowców Tak, to jest takie same "kapusiostwo" jak nazywanie kapusiostwem zgłaszania szkodliwych postów 22 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ok. To może, jak będziesz zadawał "pytania kontrolne", to sprawdź co to dokładnie jest Ja to sobie po prostu tak nazwałem, dobrego dnia w pracy jutro przyjacielu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 mayor 60na? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): mayor 60na? Mnie bardziej przeraża, że potrafi rozpoznać ucznia z podstawówki i wie z której jest klasy mimo tego że gość jest w maseczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 10 minut temu, fluber napisał(a): Tak, to jest takie same "kapusiostwo" jak nazywanie kapusiostwem zgłaszania szkodliwych postów Tak samo jak Tusk jest winny ponad 700 podpaleń składowisk odpadów w ostatnich latach.,A TVN odpowiada za pożar odpadów chemicznych w Zielonej Górze , bo wywołali ten pożar reportażem Wody Czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Teraz, mayor napisał(a): Tak samo jak Tusk jest winny ponad 700 podpaleń składowisk odpadów w ostatnich latach.,A TVN odpowiada za pożar odpadów chemicznych w Zielonej Górze , bo wywołali ten pożar reportażem Wody Czerwone Skoro tak uważasz, to dziwię się że jeszcze tego gdzieś nie zgłosiłeś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 44 minuty temu, fluber napisał(a): Skoro tak uważasz, to dziwię się że jeszcze tego gdzieś nie zgłosiłeś;) Po c*** mam zgłaszać skoro prezes wie że to Tusk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 16 godzin temu, starYfaN napisał(a): Kwestia oczekiwań. Nie wiem dlaczego współczesna ekonomia wymusza wzrost populacji (tzn wiem ) Nie ma możliwości, aby wyżywić wzrastającą populację. Dla przyszłych pokoleń, znacznie rozsądniejsza będzie redukcja. Tak więc widzisz, że jesteśmy niejako w kropce. Nie ma odważnych, którzy by powiedzieli ludziom prawdę. A może inaczej są tacy ale większość nie chce słuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 godzinę temu, Sebastian napisał(a): Tak więc widzisz, że jesteśmy niejako w kropce. Nie ma odważnych, którzy by powiedzieli ludziom prawdę. A może inaczej są tacy ale większość nie chce słuchać Wbrew pozorom, ludzki mózg nie ewoluował do abstrakcyjnego myślenia. Gro funkcji informuje, czy to co leży/wisi/pełza nadaje się do jedzenia czy nie Zapewnienie wygody/bezpieczeństwa własnej d.... na chwilę obecną, plus koordynacja ruchowa, zajmują większość przestrzeni obliczeniowej. 12 godzin temu, fluber napisał(a): Pytanie które pomoże mi sprawdzic czy to ( o co pytam) jest normalne i powszechne czy nie. W ten sposób nie uzyskasz miarodajnej odpowiedzi, na dręczące Cię pytanie Zamiast zadawać pytania jako random, zrób ankietę w swojej jednostce administracyjnej. Prawdopodobnie poznasz dowcip o powidłach i zmienisz nastawienie do ankiet i programów badawczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Czy Mayor jest "Silny razem", bo tak mi nim śmierdzi? Pytam dla kolegi żeby nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 2 godziny temu, Pepis21 napisał(a): Czy Mayor jest "Silny razem", bo tak mi nim śmierdzi? Pytam dla kolegi żeby nie było. A co to za grupa ci silni razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 6 minut temu, josephnba napisał(a): A co to za grupa ci silni razem? Chyba kibole znaczy pseudokibice, bo oni są mocni w grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Godzinę temu, josephnba napisał(a): A co to za grupa ci silni razem? W Polskim politycznym uniwersum spi****lenia Silni Razem to wyborcy Platformy. Piszą właśnie posty w stylu bardzo podobnym do Mayora. Jest to najzabawniejsza grupa w całym uniwersum, śmieszniejsza od Pisiorów, Kuców a nawet Julek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi