starYfaN Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 10 minut temu, jack napisał(a): @fluber może ty wiesz czego szukali policjanci w odbycie tej kobiety? Właśnie w tv jakiś dziad powiedział, że musieli ją przeszukać bo mogła mieć przy sobie np. granat. To proste, chcieli zgarnąć nagrodę w $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 11 minut temu, jack napisał(a): @fluber może ty wiesz czego szukali policjanci w odbycie tej kobiety? Właśnie w tv jakiś dziad powiedział, że musieli ją przeszukać bo mogła mieć przy sobie np. granat. według wczorajszej wersji to chyba niczego: - Wtedy jeszcze krwawiłam, dlatego nie zgodziłam się zdjąć bielizny. Zostałam tylko w majtkach i wykrzyczałam do nich: Czego wy właściwie ode mnie chcecie - mówiła pani Joanna. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-07-19/interwencja-policji-w-szpitalu-pani-joanna-zabrala-glos-kazaly-mi-sie-rozebrac-do-naga/ już jest zaktualizowana wersja? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) 31 minut temu, julekstep napisał(a): już jest zaktualizowana wersja? xD podobno sama chciała i kusiła jak nastolatkowie księży Edytowane 21 Lipca 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Teraz, Koelner napisał(a): podobno sama chciała wariatka zajarana różnej formy około-aborcyjnymi performensami bardzo w sumie możliwe że sama chciała zrobić ogólnopolski performens dobrze że ta przynajmniej się nie podpaliła w ramach happeningu -> Antypis nam łagodnieje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): wariatka zajarana różnej formy około-aborcyjnymi performensami bardzo w sumie możliwe że sama chciała zrobić ogólnopolski performens dobrze że ta przynajmniej się nie podpaliła w ramach happeningu -> Antypis nam łagodnieje! też obstawiam ustawkę ale nie zmienia to faktu że policyjne ścierwo to wróg największy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 @josephnba ciekawostka dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 14:58, LAF napisał(a): @rw30 PSL jest słaby a Lewica dziwna. Tu się zgodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Samozaoranie, jak ja to lubię 3 minuty temu, fluber napisał(a): Tu się zgodzę O masz w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Skoro zostałem zacytowany to coś dla rozluźnienia https://vm.tiktok.com/ZGJVQnEc2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Druga Grecja już za chwileczkę, już za momencik tam dalej w nitce macie o tym super tajnym długu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Ciekawa ta nitka, ale realny spadek zadłużenia samorządów chyba najciekawszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 23 minuty temu, fluber napisał(a): Ciekawa ta nitka, ale realny spadek zadłużenia samorządów chyba najciekawszy. Przecież robią dokładnie to samo, co podający statystyki w dziale LBJ vs MJ, czy jakoś tam Zależy czym się mierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Godzinę temu, LAF napisał(a): Skoro zostałem zacytowany to coś dla rozluźnienia https://vm.tiktok.com/ZGJVQnEc2/ Nie musisz się trudzić, każdy twój post jest śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Godzinę temu, LAF napisał(a): Skoro zostałem zacytowany to coś dla rozluźnienia https://vm.tiktok.com/ZGJVQnEc2/ Wydaje mi się, że jeszcze tylko "Rothschild" z PSLu w RPP, kokietuje elektorat, postrzeganiem ekonomii przez pryzmat funkcji karbowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 1 godzinę temu, starYfaN napisał(a): Przecież robią dokładnie to samo, co podający statystyki w dziale LBJ vs MJ, czy jakoś tam Zależy czym się mierzy. Dokładnie. W gołych cyfrach zadłużenie rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Teraz, Sebastian napisał(a): Dokładnie. W gołych cyfrach zadłużenie rośnie. Tak jak pensje urosły w ostatnim roku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 14 minut temu, Sebastian napisał(a): Dokładnie. W gołych cyfrach zadłużenie rośnie. Gołe cyfry, to gołe cyfry. Tu masz ciekawostkę. Jak zastosujesz elementy foresightu strategicznego, to musisz brać pod uwagę, że po 2030 będziesz miał dużo rodzimych kowali, do osadzania własnych wakatów Musisz hurtem inwestować w młotki i kowadła. Stosując Twoją nomenklaturę, imadła będą wracać w te pędy, za około 6 lat. Nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 odjebie nam od tego bogactwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 9 minut temu, Koelner napisał(a): odjebie nam od tego bogactwa Już nam odjebalo, w Warszawie kolejki za jagodziankami za dwie dychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 13 minut temu, Koelner napisał(a): odjebie nam od tego bogactwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi