julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) Deltuś #muremzaRapparem! mocne plot twisty dziś czekam na większy input od Sebsteina! Edytowane 11 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Próba przekonania wyborców PiS, żeby zagłosowali na PO vol. 3657 A potem skąd tyle nienawiści na forum. Zachowujemy się jak politycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 5 minut temu, fluber napisał: Próba przekonania wyborców PiS, żeby zagłosowali na PO vol. 3657 A potem skąd tyle nienawiści na forum. Zachowujemy się jak politycy Raczej tych niezdecydowanych/ nie głosujących bk elektoratu pisu nie da się przekonać choćby niewiadomo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 7 minut temu, Reikai napisał: Raczej tych niezdecydowanych/ nie głosujących bk elektoratu pisu nie da się przekonać choćby niewiadomo co. I jak ma ich to przekonać?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, fluber napisał: I jak ma ich to przekonać?:) Myślę ze mógłbyś się zdziwić jak wiele ludzi ma dość sociali, nie pracujących ludzi pod blokiem pijących piwko, gdy ty idziesz do pracy, rozdawania publicznych pieniedzy(Mati jadący do Częstochowy mówiący że dam wam na stadion jakby to było jego). Stąd też wynik konfederacji np moim zdaniem. Btw wiesz który to już raz w dniach gdy wyskakuje pisowski przypal(tym razem rakieta) wrzucasz coś o Tusku, nie komentując przypału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Myślę ze mógłbyś się zdziwić jak wiele ludzi ma dość sociali, nie pracujących ludzi pod blokiem pijących piwko, gdy ty idziesz do pracy, rozdawania publicznych pieniedzy(Mati jadący do Częstochowy mówiący że dam wam na stadion jakby to było jego). Stąd też wynik konfederacji np moim zdaniem. Btw wiesz który to już raz w dniach gdy wyskakuje pisowski przypal(tym razem rakieta) wrzucasz coś o Tusku, nie komentując przypału? Wyskoczyła dziś jakaś rakieta? Znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, fluber napisał: Wyskoczyła dziś jakaś rakieta? Znowu? Nie, dziś tylko Błaszczak ośmieszył się kłamiąc publicznie że o niczym nie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Nie, dziś tylko Błaszczak ośmieszył się kłamiąc publicznie że o niczym nie wiedział. Czyli to to samo co tłuką od początku majówki? https://natemat.pl/485138,sikorski-o-rakiecie-pod-bydgoszcza-pyta-dlaczego-nie-zostala-stracona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, fluber napisał: Czyli to to samo co tłuką od początku majówki? https://natemat.pl/485138,sikorski-o-rakiecie-pod-bydgoszcza-pyta-dlaczego-nie-zostala-stracona Nic sie nie stalo, mozna sie rozejsc rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Nic sie nie stalo, mozna sie rozejsc rozumiem. Ja się pytam czemu nie można nic napisać, bo wiążesz moje posty z tym wydarzeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, fluber napisał: Ja się pytam czemu nie można nic napisać, bo wiążesz moje posty z tym wydarzeniem? Po prostu juz ktorys raz zauwazylem, ze jak wybucha jakis przypal to zazwyczaj tego nie komentujesz, a w tym samym czasie nagle wyjezdzasz z jakims randomowym Tuskiem Ciekawi mnie czy to przypadek, czy celowe dzialanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Po prostu juz ktorys raz zauwazylem, ze jak wybucha jakis przypal to zazwyczaj tego nie komentujesz, a w tym samym czasie nagle wyjezdzasz z jakims randomowym Tuskiem Ciekawi mnie czy to przypadek, czy celowe dzialanie. I jak myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 14 minut temu, fluber napisał: I jak myślisz? Nie wiem, za glupi jestem, dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 53 minuty temu, Reikai napisał: nie pracujących ludzi pod blokiem pijących piwko, gdy ty idziesz do pracy xD faktycznie WSZĘDZIE ICH WIDZĘ geez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: xD faktycznie WSZĘDZIE ICH WIDZĘ geez Warszawka to nie Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 4 minuty temu, Reikai napisał: Warszawka to nie Polska. to nie Ty tu pisałeś jakiś czas temu że Włocałweczek mega na plus w ostatnich latach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, julekstep napisał: to nie Ty tu pisałeś jakiś czas temu że Włocałweczek mega na plus w ostatnich latach? Tak, np postawiono nowy blok 100% socjalny gdzie od rana trwają balety. Powodzi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 niech żyje wolność, wolność i swoboda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, Koelner napisał: niech żyje wolność, wolność i swoboda niech żyje zabawa i legia warszawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi