julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 55 minut temu, Pablo81 napisał: Ogólnie te twoje docinki itp też przynoszą nie za dużo dobrego. Lubisz włożyć szpile w środku dyskusji, żeby zaognić sytuację. Nawet wchodzisz na subfora, jak np beGM i też wrzucasz swoje 3 grosze. Wazne, żeby płonęło. Zawsze w tle mi leci Great Balls of Fire jak odpalam forumek! bte - pa @MarcusCamby jak palblito zgapia Twoje teksty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 7 minut temu, julekstep napisał: Zawsze w tle mi leci Great Balls of Fire jak odpalam forumek! bte - pa @MarcusCamby jak palblito zgapia Twoje teksty! Nie ma co się śmiać. Jesteś przyczyną całego zła na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Nie ma co się śmiać. Jesteś przyczyną całego zła na forum! ja jestem lekiem na cale zlo mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: ja jestem lekiem na cale zlo mordko Tja, jasne. Dawaj pańszczyznę odrobić do Simbasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Tja, jasne. Dawaj pańszczyznę odrobić do Simbasketu dawac to Ty mi mozesz co najwyzej Tatuma z draftu! xD 1 godzinę temu, Koelner napisał: jak ktoś napisze, że gdańszczanie to Niemcy to mnie to nie rusza. chcialbys KASZUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Godzinę temu, RappaR napisał: Za to, że nazwał mnie pijaczyną mordującą dzieci? Średnio zamierzam za to przepraszać. Dzięki wcale mi nie zależy na przeprosinach, przeciwnie osoba na tak niskim poziomie kultury osobistej nie jest mnie w stanie obrazić .,Nie mam też zamiaru pisać donosów do adminów, tak że spokojnie możesz się napić i ubliżać mi do woli.,Tylko nie nakręcaj się za bardzo, bo nigdzie nie nazwałem Ciebie "pijaczyną mordującą dzieci. " .To że masz jakiś problem z alkoholem i kobietami to sam sobie taką laurkę wystawiłeś.,Przecież sam pisałeś po pijaku posty w których się przechwalałeś zarobkami rzędu 100 tysięcy na miesiąc, ruchaniem dziewuch na obczyźnie ( a bramki strzelone na wyjeździe liczą się podwójnie ).,Powiem tylko tyle z mojego doświadczenia, że typ ,który tak się nachalnie chwali zarobkami i podbojami seksualnymi, to w realu żyje tylko dzięki kroplówce finansowej od mamusi i tatusia , a całe bogactwo życia intymnego sprowadza się do bicia Niemca po hełmie przed monitorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 15 minut temu, mayor napisał: bicia Niemca po hełmie 28 minut temu, julekstep napisał: chcialbys KASZUBIE nie wiem co gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: nie wiem co gorsze 2 godziny temu, RappaR napisał: że tacy fałszywi gdańszczanie gwałcą dzieci, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Rappar bije Koelnera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Ogólnie te twoje docinki itp też przynoszą nie za dużo dobrego. Lubisz włożyć szpile w środku dyskusji, żeby zaognić sytuację. Nawet wchodzisz na subfora, jak np beGM i też wrzucasz swoje 3 grosze. Wazne, żeby płonęło. Dokładnie. Wczoraj przez Julka pomyślałeś, że Ci wbijam szpilkę, gdy w rzeczywistości tak nie było. Otwórz oczy i zobacz jak chce nas skłócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 SZATAN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 14 minut temu, julekstep napisał: Rappar bije Koelnera? marszczy julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 12 minut temu, fluber napisał: Dokładnie. Wczoraj przez Julka pomyślałeś, że Ci wbijam szpilkę, gdy w rzeczywistości tak nie było. Otwórz oczy i zobacz jak chce nas skłócić. Teraz widzę to bardzo dobrze. Wyhodowałeś żmiję na własnym łonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Teraz widzę to bardzo dobrze. Wyhodowałeś żmiję na własnym łonie To co? BFF?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 2 minuty temu, fluber napisał: To co? BFF?:) Tak To wszystko była wina Julka. A przecież tyle nas łączy! 2 minuty temu, fluber napisał: To co? BFF?:) Tak To wszystko była wina Julka. A przecież tyle nas łączy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 20 minut temu, julekstep napisał: SZATAN! Miłość zawsze zwycięży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 5 minut temu, fluber napisał: To co? BFF?:) 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Tak To wszystko była wina Julka. A przecież tyle nas łączy! Wzruszyłem się. Ten wątek już nigdy nie będzie taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Miłość zawsze zwycięży! kochajcie sie ile wlezie grunt zeby mi Pablo dobry pick w simce zalatwil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Pamiętajcie o zabezpieczeniach nawet jak sobie popijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Ale jajca. Mayor nazywa RappaRa ch**** nieukiem, alkoholikiem który doprowadza do śmierci pacjentów po czym połowa tutejszych "wrażliwych" bierze w obronę....... tego pierwszego!!!! Nie dziwi mnie to wcale. Pamiętam jak ci sami z RappaRem na czele przyklaskiwali jak pewien forumowy żulik wylał na moją rodzinę wiadro pomyj. Takie standardy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi