Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 1 godzinę temu, fluber napisał: Tak, 30 lat temu:) Tak myślałem Paszportu nie masz ŚWIATOWIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Tak myślałem Paszportu nie masz ŚWIATOWIEC Ja?:) Skądże:) jestem na tyle stary, że doskonale pamiętam kto wyjeżdżał z Polski na Zachód i ja się do tej grupy światowców nie zaliczałem, zapewniam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Ja?:) Skądże:) jestem na tyle stary, że doskonale pamiętam kto wyjeżdżał z Polski na Zachód i ja się do tej grupy światowców nie zaliczałem, zapewniam;) Ale kto mówił o wyjeździe na Zachod? Można zwiedzać też północ, południe i wschód np Mozna jechać na wakacje też lub na wycieczkę. Ty po prostu nigdzie nie byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ty po prostu nigdzie nie byłeś Znowu kłamiesz, dopiero co napisałem, że byłem 30 lat temu za granicą:) Czy to jakiś rodzaj nałogu, że nie możesz się powstrzymać przed pisaniem nieprawdy?:) 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Ale kto mówił o wyjeździe na Zachod? Można zwiedzać też północ, południe i wschód np No ja, używając słowa "światowy" w odniesieniu do Mayora, który wyjechał na Zachód:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Znowu kłamiesz, dopiero co napisałem, że byłem 30 lat temu za granicą:) Czy to jakiś rodzaj nałogu, że nie możesz się powstrzymać przed pisaniem nieprawdy?:) No ja, używając słowa "światowy" w odniesieniu do Mayora, który wyjechał na Zachód:) Akurat się nie dziwie, że przez 30 lat nie wjeżdżałeś nigdzie Musiałbyś odejść od komputera Niestety pewnie w realu byś przeżył wstrząs anafilaktyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Akurat się nie dziwie, że przez 30 lat nie wjeżdżałeś nigdzie A skąd masz informację, że przez 30 lat nigdzie nie wjeżdżałem? Przestań zmyślać człowieku, to chore:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 11 minut temu, fluber napisał: Znowu kłamiesz, dopiero co napisałem, że byłem 30 lat temu za granicą:) Czy to jakiś rodzaj nałogu, że nie możesz się powstrzymać przed pisaniem nieprawdy?:) Tak wsiąkł w swój alternatywny świat, w którym posiada nawet swoje wymarzone wyższe wykształcenie, że nie jest w stanie odróżnić ułudy od rzeczywistości, stąd tak nałogowo pisze nieprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 2 minuty temu, fluber napisał: A skąd masz informację, że przez 30 lat nigdzie nie wjeżdżałem? Przestań zmyślać człowieku, to chore:) 3 godziny temu, Pablo81 napisał: A Ty kiedyś byłeś za granicą?:) 2 godziny temu, fluber napisał: Tak, 30 lat temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Właśnie takie braki w logice i w znajomości języka polskiego pokazują jasno, że wyższe wykształcenie jest dla Ciebie absolutnie nieosągalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Tak wsiąkł w swój alternatywny świat, w którym posiada nawet swoje wymarzone wyższe wykształcenie, że nie jest w stanie odróżnić ułudy od rzeczywistości, stąd tak nałogowo pisze nieprawdę Kurcze trochę słabe oceny masz w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Przecież ja doskonale wiem, czego nie zrozumiałeś, ale mimo wszystko liczyłem na to, że przy drugim czytaniu się zorientujesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Właśnie takie braki w logice i w znajomości języka polskiego pokazują jasno, że wyższe wykształcenie jest dla Ciebie absolutnie nieosągalne Jak uznajesz moje braki w wiedzy w logice i j. polskim, to jak możesz zarzucać mi kłamstwo? A pisali, że jesteś miły. Niekompetentny, ale miły 1 minutę temu, fluber napisał: Przecież ja doskonale wiem, czego nie zrozumiałeś, ale mimo wszystko liczyłem na to, że przy drugim czytaniu się zorientujesz;) Wszystko zrozumiałem bardzo dobrze. To gdzie byłeś najdalej przez ostatnie 29 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Jak uznajesz moje braki w wiedzy w logice i j. polskim, to jak możesz zarzucać mi kłamstwo? Braki w logice i w języku polskim nie wykluczają tego, że kłamiesz na temat wyższego wykształcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Teraz, RappaR napisał: Braki w logice i w języku polskim nie wykluczają tego, że kłamiesz na temat wyższego wykształcenia Czekaj, zaraz wrzucę dyplom Ktory wolisz - mgr czy inz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Wszystko zrozumiałem bardzo dobrze. To gdzie byłeś najdalej przez ostatnie 29 lat? Najdalej dotarłem do 4 bazy;) 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Czekaj, zaraz wrzucę dyplom Ktory wolisz - mgr czy inz? Inż. Kogo interesuje magisterka w tych czasach?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Teraz, fluber napisał: Najdalej dotarłem do 4 bazy;) Wspaniałe Na świecie porcelany w Bolesławcu? Czy dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał: Czekaj, zaraz wrzucę dyplom Ktory wolisz - mgr czy inz? Ale kogo? Sąsiada czy kuzyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Wspaniałe Na świecie porcelany w Bolesławcu? Czy dalej? Dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Dalej:) To gdzie? No napisz, napisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: To gdzie? No napisz, napisz! Jeżeli myślisz, że będę się chwalił na forum tym, gdzie wyjechałem za granicę, to jesteś w błędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi