fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 3 minuty temu, mayor napisał: W Twoim przypadku "praca" to jest właśnie siedzenie i pisanie na forum wpisów przychylnych miłościwie panującej władzy., Przejrzałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) 5 minut temu, mayor napisał: W Twoim przypadku "praca" to jest właśnie siedzenie i pisanie na forum wpisów przychylnych miłościwie panującej władzy., Pracę możesz robić z zamiłowania ale z czasem jest możliwe jakieś wypalenie, zmęczenia…. Tutaj mamy raczej do czynienia z pasją lub byciem pożytecznym idiotom. Edytowane 4 Maja 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 9 minut temu, Koelner napisał: Tutaj mamy raczej do czynienia z pasją lub byciem pożytecznym idiotom. Meh. Wczoraj tak ładnie trafiłeś z tym dziwakiem, a dzisiaj pogrążasz się tym idiotom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Meh. Wczoraj tak ładnie trafiłeś z tym dziwakiem, a dzisiaj pogrążasz się tym idiotom patrząc na Twoją działalność na tym forum to nie ma możliwości na pogrążenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: patrząc na Twoją działalność na tym forum to nie ma możliwości na pogrążenie Serio robi Ci się lepiej od takich komentarzy?;) Kreatywność jak u księgowego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 9 minut temu, fluber napisał: Serio robi Ci się lepiej od takich komentarzy?;) Kreatywność jak u księgowego;) Właśnie o tym pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 13 godzin temu, RappaR napisał: W alternatywnym świecie pewnie masz więcej Mówię teraz o tej ziemi straszne z was leszcze, że w ogole musita pracować, żenuła 12 godzin temu, Koelner napisał: akurat to nie jest jakiś wielki skill posmeraj mi vuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 5 godzin temu, fluber napisał: Przejrzałeś mnie Nic trudnego.,Twoje wpisy tak jednoznacznie promują partię Jarosława, a w dodatku są infantylne i pozbawione polotu ,że z daleka śmierdzi PiSowskim trollem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 W dniu 3.05.2023 o 14:09, P_M napisał: Tylko wprowadzenie państwa religijnego może pomóc. Szeroko rozumianej cywilizacji zachodniej nie chce się mieć dzieci i zrzekać się własnego życia i przyjemności na rzecz odpowiedzialności. Zdecydowana większość ludzi żyje na takim poziomie, że nasi rodzice/dziadkowie mogli tylko pomarzyć. Żadne czynniki ekonomiczno-finansowo-gospodarcze nie zmienią dzietności, bez zmiany kulturowej. Najszybciej dokonamy zmiany przyjmując emigrantów zarobkowych z biedniejszych krajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Godzinę temu, jack napisał: Najszybciej dokonamy zmiany przyjmując emigrantów zarobkowych z biedniejszych krajów Tak tylko gdzie tych imigrantów pomieścić ? Jak już teraz brakuje w Polsce mieszkań ., Fawele, miasteczka namiotowe, altanki na ogródkach działkowych ? Niestety nie ten klimat, a oni za zwyczaj zmarzluchy, bo większość jest z ciepłych krajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 3 godziny temu, mayor napisał: Nic trudnego.,Twoje wpisy tak jednoznacznie promują partię Jarosława, a w dodatku są infantylne i pozbawione polotu ,że z daleka śmierdzi PiSowskim trollem. 50 minut temu, ignazz napisał: Oczywiście ze nie popadajmy w skrajności ale myśle ze właśnie osoba dojrzała zanim wypali tekstem powinna przewidywać potencjalne konsekwencje. Ogólnie kieruje się zasada ze jeżeli ktoś ma wątpliwości czy to kogoś skrzywdzi czy nie powinien odpuścić ryzyko i ostatecznie zmienić drażliwe słowo w wypowiedzi. To takie trudne? zamiast teraz rozstrzasac bliskość znaczeń slow małpa vs czarnuch odpuścić oba i nie starać się na ludzi mówić małpa. Zgoda. Ale mając ryzyko obrażenia kogoś nie warto w imię dobrych relacji odpuścić te kontrowersje? To taki dyskomfort? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 2 godziny temu, jack napisał: Najszybciej dokonamy zmiany przyjmując emigrantów zarobkowych z biedniejszych krajów Czy ja wiem czy najszybciej? Marna szansa żeby u nas zostali jak w Niemczech mają lepszy pakiet. Wprowadzenie szariatu to szybsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Godzinę temu, P_M napisał: Czy ja wiem czy najszybciej? Marna szansa żeby u nas zostali jak w Niemczech mają lepszy pakiet. Wprowadzenie szariatu to szybsze rozwiązanie. Szariat też nie działa. Cała teoria o której mówisz to po prostu feministyczna narracja zakładająca jakąś opresję kobiet, a to związku żadnego nie ma. Katar ze swoim szariatem ma dzietność 1,8. Ja w sumie bym bardziej poszedł w teorię, którą ja wysłałem na filmiku. Wraz ze zmianą kapitału relacji na kapitał majątkowy dochodzi do spadku dzietności. I w sumie nie odkryłem żadnego wyjątku do tej zasady i wręcz idealnie się pokrywa z obserwacjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 5 godzin temu, mayor napisał: Nic trudnego.,Twoje wpisy tak jednoznacznie promują partię Jarosława, a w dodatku są infantylne i pozbawione polotu ,że z daleka śmierdzi PiSowskim trollem. Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu, który stoi za tym, że poważny człowiek, do tego światowy, biznesmen i jeszcze dziadek uznaje, że to świetny pomysł napisać coś takiego na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 5 minut temu, fluber napisał: Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu, który stoi za tym, że poważny człowiek, do tego światowy, biznesmen i jeszcze dziadek uznaje, że to świetny pomysł napisać coś takiego na forum:) A Ty kiedyś byłeś za granicą?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 50 minut temu, Pablo81 napisał: A Ty kiedyś byłeś za granicą?:) Tak, 30 lat temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Z pamiętnika Karola Strasburgera Wiecie dlaczego paliwo jest droższe niż w zeszłym roku? Bo przez rok gdy paliwo podrożało, wzrosły koszty transportu i logistyki paliwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 9 minut temu, P_M napisał: Z pamiętnika Karola Strasburgera Wiecie dlaczego paliwo jest droższe niż w zeszłym roku? Bo przez rok gdy paliwo podrożało, wzrosły koszty transportu i logistyki paliwa! Żeby było weselej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 11 minut temu, P_M napisał: Z pamiętnika Karola Strasburgera Wiecie dlaczego paliwo jest droższe niż w zeszłym roku? Bo przez rok gdy paliwo podrożało, wzrosły koszty transportu i logistyki paliwa! A jak to wygląda z kosztami rafinacji ropy i podażą benzyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Teraz, RappaR napisał: A jak to wygląda z kosztami rafinacji ropy i podażą benzyny? Nie wiem, wrzuciłem sobie to bardziej w ramach heheszki Obecna sytuacja ma jeszcze z plusów delikatnie gorszy kurs złotówki 4.17 do 3.97. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi