Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 12 minut temu, fluber napisał: Ma już konto w banku, powolutku, niech robi postępy we własnym tempie. dla mnie to możesz nawet zabrać go do kina i popcorn kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 6 minut temu, P_M napisał: myślisz, że dożyje żeby skorzystać z blika? Nie, on ma Nokię 3310, a ona go przeżyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 20 minut temu, Koelner napisał: dla mnie to możesz nawet zabrać go do kina i popcorn kupić Chodzenie do kina jest próżne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Teraz, Reikai napisał: Chodzenie do kina jest próżne. Ale tu była mowa o zabraniu kogoś do kina. To szlachetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Ale tu była mowa o zabraniu kogoś do kina. To szlachetne Wydawanie pieniędzy zeby obejrzeć obrazek. Można te pieniądze lepiej przeznaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Teraz, Reikai napisał: Wydawanie pieniędzy zeby obejrzeć obrazek. Można te pieniądze lepiej przeznaczyć. na WOŚP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Wydawanie pieniędzy zeby obejrzeć obrazek. Można te pieniądze lepiej przeznaczyć. Żeby ktoś mógł obejrzeć obrazek! 2 minuty temu, Koelner napisał: na WOŚP Aukcje WOŚP są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 6 minut temu, fluber napisał: Aukcje WOŚP są najlepsze Szkoda, że Pawłowicz nie wpadła na taki pomysł albo Bellucci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Temat zamknął dla mnie Grabowski który zaoferował że odkurzy mieszkanie wygranemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 6 minut temu, Reikai napisał: Temat zamknął dla mnie Grabowski który zaoferował że odkurzy mieszkanie wygranemu Mam nadzieję, że wygra jego była żona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 22 minuty temu, Reikai napisał: Wydawanie pieniędzy zeby obejrzeć obrazek. Można te pieniądze lepiej przeznaczyć. Ziemniaki, cebula, jabłka, chleb i jajka plus woda wystarczą aby zaspokoić żywieniowe potrzeby człowieka. Mam nadzieję że nie jesz nic innego bo byłbyś próżniakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 minutę temu, Sebastian napisał: Ziemniaki, cebula, jabłka, chleb i jajka plus woda wystarczą aby zaspokoić żywieniowe potrzeby człowieka. Mam nadzieję że nie jesz nic innego bo byłbyś próżniakiem. Jabłka to zbyt duży rarytas, to już prawie jak bieżnia w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Ora et labora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 11 minut temu, Reikai napisał: Jabłka to zbyt duży rarytas, to już prawie jak bieżnia w domu. Dla mnie nie, ale dla Ciebie zapewne tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 5 minut temu, Sebastian napisał: Dla mnie nie, ale dla Ciebie zapewne tak bogol prywaciarz się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 10 godzin temu, Reikai napisał: Pisowcy oligarchowie właśnie umarli ze śmiechu. No. A cała reszta, poszła do spowiedzi, uderzyła się w pierś i wyraziła skruchę. A zrabowanie mienie oddali, ci szlachetni Szwedzi? Zapomnieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) 16 minut temu, starYfaN napisał: No. A cała reszta, poszła do spowiedzi, uderzyła się w pierś i wyraziła skruchę. A zrabowanie mienie oddali, ci szlachetni Szwedzi? Zapomnieli. Eeee Jakbyś dodał tam że 30 emotek to bym stwierdził że pisała to Pawłowicz. Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 13 minut temu, Reikai napisał: Eeee Jakbyś dodał tam że 30 emotek to bym stwierdził że pisała to Pawłowicz. No. Szwedzka Pawłowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 11 godzin temu, Reikai napisał: Pisowcy oligarchowie właśnie umarli ze śmiechu. Btw. to trochę tak jakby u nas ktoś nielegalnie polował na żubry. Węgorze w Szwecji są krytycznie zagrożone wyginięciem + składanie fałszywych zeznań. U nas też by poleciał ktoś taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Btw. to trochę tak jakby u nas ktoś nielegalnie polował na żubry. Węgorze w Szwecji są krytycznie zagrożone wyginięciem + składanie fałszywych zeznań. U nas też by poleciał ktoś taki. xD Na pewno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi