Reikai Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 @RappaR propsy Rappar, kiedys mialem 100% zajawke na USA, potem myslalem ze z tego wyroslem, bo przeciez w USA to strzelaja i w ogole bialy czlowiek ma przesrane, sluzba zdrowia droga i w ogole, a teraz znowu jestem na etapie ze o k****, ale fajnie byloby mieszkac w super miejscu w USA przy dobrej pogodzie przez caly rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Godzinę temu, RappaR napisał: , to bym tylko poprosił mamę o przysłanie mi kota tutaj Witamy w 2023 roku. Ciekawe czy wychowywanie kota jest równie trudne jak psa? Teraz, Reikai napisał: @RappaR propsy Rappar, kiedys mialem 100% zajawke na USA, potem myslalem ze z tego wyroslem, bo przeciez w USA to strzelaja i w ogole bialy czlowiek ma przesrane, sluzba zdrowia droga i w ogole, a teraz znowu jestem na etapie ze o k****, ale fajnie byloby mieszkac w super miejscu w USA przy dobrej pogodzie przez caly rok. Tylko Teksas. Połowa USA tam już spieprza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 7 minut temu, DLT_Braddock napisał: Apelujesz do ludzi, którzy są najbardziej sterowalni w całej Polsce - jak jest potrzeba to stoją w kilkukilometrowych kolejkach w strugach deszczu bo "darmo" dajo jakąś supermegamarvelowską szczepionkę, rok później krzyczą Slava Ukrainie, jutro będą drżeć z powodu - 4 stopni Celsjusza i opadów śniegu, a pojutrze jak w TV odpowiednio to opakują to będą chwalić chiński model trzymania za jaja, miasta 15minutowe, brak gotówki i czwartą rewolucję Schwaba Prowadź Wodzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 6 minut temu, DLT_Braddock napisał: Witamy w 2023 roku. Ciekawe czy wychowywanie kota jest równie trudne jak psa? Tylko Teksas. Połowa USA tam już spieprza. Floryda chyba tez jest calkiem normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 6 minut temu, DLT_Braddock napisał: Tylko Teksas. Połowa USA tam już spieprza. Coś wolno im idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: Prowadź Wodzu! Na Kowno czy na Kijów? RappaR mi przypomniał z tą Kolumbią, że tam chciał najprawdopodobniej uciec Sierhiej Mul z Ukraińskiej Straży Granicznej. Chłopina się dorobił, ale chyba nie podzielił i wpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Na Kowno czy na Kijów? Do salonu Lamborghini, Lwów i Wilno nikomu niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Sebstein i Deltuś prowadzący lud na barykady (2026, pomnikowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 38 minut temu, Sebastian napisał: Pokojowo ? Pokojowo to zorganizować się ze znajomymi, kumplami, kolegami z pracy i spróbować zmian na szczeblu lokalnym. Ale oni są albo za PiS albo za po 22 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Witamy w 2023 roku. Ciekawe czy wychowywanie kota jest równie trudne jak psa? Zdecydowanie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 8 minut temu, fluber napisał: Zdecydowanie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 16 minut temu, julekstep napisał: Sebstein i Deltuś prowadzący lud na barykady (2026, pomnikowane) kontrrewolucja julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 33 minuty temu, Reikai napisał: @RappaR propsy Rappar, kiedys mialem 100% zajawke na USA, potem myslalem ze z tego wyroslem, bo przeciez w USA to strzelaja i w ogole bialy czlowiek ma przesrane, sluzba zdrowia droga i w ogole, a teraz znowu jestem na etapie ze o k****, ale fajnie byloby mieszkac w super miejscu w USA przy dobrej pogodzie przez caly rok. Znaczy ogólnie ja dalej podpisuje się pod wszystkimi wadami USA, po prostu bieganie po promenadzie wzdłuż Oceanu go uczucie 10/10. Byłem w Nicei, ale jednak 16 stopni w listopadzie to nie 25 w styczniu, ceny podobnie drogie, zarobki gorsze i do tego francuski. 10 stopni zastępuje z nadmiarem strzelaniny. Mógłbym żyć też w Tel Awiwie, ale niestety mam za długiego 35 minut temu, DLT_Braddock napisał: Witamy w 2023 roku. Ciekawe czy wychowywanie kota jest równie trudne jak psa? Patrząc po Tobie, to jednak trudno wychować psa. 29 minut temu, Reikai napisał: Floryda chyba tez jest calkiem normalna. Tylko Floryda(ewentualnie Kalifornia. W sumie Texas też się łapie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 7 minut temu, RappaR napisał: Tylko Floryda(ewentualnie Kalifornia. W sumie Texas też się łapie) Ha! A jeszcze nie byłeś na Key West Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Szkoda(i dobrze), że nie jest tak łatwo tam się dostać i legalnie pracować. Formalności od c***a pewnie, a i byle kogo tam pewnie nie biorą, trzeba mieć wyjątkowy zawod/znajomosci/dobrze trafić z firmą jeśli chodzi o relokacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Teraz, Reikai napisał: Szkoda(i dobrze), że nie jest tak łatwo tam się dostać i legalnie pracować. Formalności od c***a pewnie, a i byle kogo tam pewnie nie biorą, trzeba mieć wyjątkowy zawod/znajomosci/dobrze trafić z firmą jeśli chodzi o relokacje. Yup, widziałem egzamin i zrobili mega podchwytliwy. Abcde, gdzie masz nie wybrać prawidłową odpowiedź, tylko jak najbardziej właściwą cokolwiek to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 13 minut temu, RappaR napisał: Młody chłop z kotem - pachnie gejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał: Młody chłop z kotem - pachnie gejem. Witamy konesera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Witamy konesera! Dziękuje. Złego słowa użyłem - zmieniam na chłopiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Ja jestem jeszcze młodszy, też mam kotkę i nie wyobrażam sobie nie mieć kota przez całe swoje życie, a do geja mi daleko. Kto nie lubi kotów ten stał tam gdzie zomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Młody chłop z kotem - pachnie gejem. Musisz się bardziej postarać by mnie obrazić. Mamy 2023, Mayor jako homofob by pewnie się oburzył, mnie bawi, że dałeś głos na komendę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi