Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Też już odkryłem że idealizm na nic się wskóra, zmiany są nieuniknione. Po prostu trzeba jak najlepiej się ustawić, by nic nie żałować i tyle. Starać się i by sumienie nie kłuło, i by nie było żal swojej sytuacji życiowej. Tyle. Sam wiem że rozpad PiSu jest nieunikniony i po nim sam wstępuje do polityki do najbliższej partii centrowej. Masz mój głos. 1 minutę temu, julekstep napisał: ale by była inba na politycznym jakby @RappaR został posłem xDDDD Ministrem Zdrowia i oczywiście Ministrem Gospodarki i w sumie Rolnictwa też k**** jego mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: Masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Masz mój głos. Znaczy jeśli nie uda mi się nostryfikacja. Siedzę w Kolumbii teraz i zdecydowałem. Nie chcę żyć w Polsce. Nie, bo ludzie, nie, bo zarobki, nie, bo polityka. Ale k**** jak się siedzi dwa tygodnie w pięknie pogodzie, piękne widoki i się widzi jak ludzie sobie siedzą po pracy na dworze. No nie c***a, USA wygrywa bo jako jedyne na sensowne zarobki, albo jakby mi dali chcoiaz z 5k$ miesięcznie w Kolumbii, to bym tylko poprosił mamę o przysłanie mi kota tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Znaczy jeśli nie uda mi się nostryfikacja. Siedzę w Kolumbii teraz i zdecydowałem. Nie chcę żyć w Polsce. Nie, bo ludzie, nie, bo zarobki, nie, bo polityka. Ale k**** jak się siedzi dwa tygodnie w pięknie pogodzie, piękne widoki i się widzi jak ludzie sobie siedzą po pracy na dworze. No nie c***a, USA wygrywa bo jako jedyne na sensowne zarobki, albo jakby mi dali chcoiaz z 5k$ miesięcznie w Kolumbii, to bym tylko poprosił mamę o przysłanie mi kota tutaj Ruszyłeś trochę dupę w świat i zmieniła się perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 53 minuty temu, Koelner napisał: Ten PiS to ma za łatwo Pisowski faflun niech popracuje nad aktorstwem bo to kręcenie głową i patrzenie w sufit mało wiarygodnie mu wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 10 minut temu, Koelner napisał: Ruszyłeś trochę dupę w świat i zmieniła się perspektywa To też. W sumie dawno już przestałem być rasistą i homofobem. Tylko krowa i delta nie zmieniają swoich obyczajów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 56 minut temu, Reikai napisał: I co proponujesz zrobic, skoro nie ma zadnej partii na ktora mozna zaglosowac bez bolu w serduszku? Bo latwo jest rzucac ogolnikami o obudzeniu sie, trudniej jest zaproponowac wyjscie z rzadow c***owych politykow, kiedy lepszych nie ma. Kukiz i JOWy to był całkiem rozsądny pomysł Edit: ale ogólnie to całkiem spoko w tej Polsce, także ten Edytowane 10 Stycznia 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 3 minuty temu, rw30 napisał: Kukiz i JOWy to był całkiem rozsądny pomysł głosował! i co? i jeden wielki c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 33 minuty temu, jack napisał: Do tej pory pisałeś o partii a nie samorządzie. Czyli u Ciebie na prowincji samorząd z jakiejś tam partii łamie prawo co tuszuje komendant policji a Ty i Twoi ziomkowie w ramach podzięki wybieracie ich w wyborach. Nieźle. Ta partia to Platforma Obywatelska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Ta partia to Platforma Obywatelska no dziwne że miałby to być PiS lub Gowinowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 6 minut temu, Koelner napisał: głosował! i co? i jeden wielki c*** ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 5 godzin temu, mayor napisał: Policja podlega Komendantowi Głównemu Szymczykowi mianowanemu przez PiS -temu który strzelił z granatnika dla zabawy, a on podlega Ministrowi Spraw Wewnętrznych Kamińskiemu -temu ,który był skazany na 3 lata bezwzględnego więzienia i 10 letni zakaz pełnienia funkcji państwowych, a został mimo tego obsadzony przez PiS., Samorządy żadnego wpływu na Policje nie mają Taaaaa. A poseł jest głosem wyborców a nie szefa partii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 3 godziny temu, jack napisał: A co marzy ci się granatnik? Co ty na to betonie? 2 godziny temu, jack napisał: Agituj dalej betonie, już i tak wszyscy wiedzą 1 godzinę temu, jack napisał: Partii czy samorządu? A chodził do kościoła bo wtedy mógł być jeszcze człowiekiem czarnej mafii Albo mieć ból d...y, że w wodociągach zatrudnili żonę. 52 minuty temu, jack napisał: Czyli u Ciebie na prowincji samorząd z jakiejś tam partii łamie prawo co tuszuje komendant policji a Ty i Twoi ziomkowie w ramach podzięki wybieracie ich w wyborach. Nieźle. Wygląda na to, że nieświadomie sprawiłem Ci przykrość. Rozważ odwyk od pisania, do momentu, aż ochłoniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 25 minut temu, fluber napisał: Ta partia to Platforma Obywatelska Policjanci z Pruszkowa próbują wywieść nastolatki do lasu - > policja zawsze wiąże się w związki mafijne z samorządami - > emerytowany komendant z fluberowej prowincji startował z listy PO w jakiś tam wyborach - > Tusk stworzył struktury mafijne porywające nastolatki do lasu Jakie to proste Edytowane 10 Stycznia 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 29 minut temu, rw30 napisał: Kukiz i JOWy to był całkiem rozsądny pomysł Był. Okazał się nierentowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1 minutę temu, jack napisał: Policjanci z Pruszkowa próbują wywieść nastolatki do lasu policja zawsze wiąże się w związki mafijne z samorządami emerytowany komendant z fluberowej prowincji startował z listy PO w jakiś tam wyborach Tusk stworzył struktury mafijne porywające nastolatki do lasu Jakie to proste Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1 minutę temu, jack napisał: Policjanci z Pruszkowa próbują wywieść nastolatki do lasu policja zawsze wiąże się w związki mafijne z samorządami emerytowany komendant z fluberowej prowincji startował z listy PO w jakiś tam wyborach Tusk stworzył struktury mafijne porywające nastolatki do lasu Jakie to proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: I co proponujesz zrobic, skoro nie ma zadnej partii na ktora mozna zaglosowac bez bolu w serduszku? Bo latwo jest rzucac ogolnikami o obudzeniu sie, trudniej jest zaproponowac wyjscie z rzadow c***owych politykow, kiedy lepszych nie ma. Pokojowo ? Pokojowo to zorganizować się ze znajomymi, kumplami, kolegami z pracy i spróbować zmian na szczeblu lokalnym. Wybrać takich ludzi, którzy w najgorszym razie będą patrzyli władzy na ręce a w najlepszym będą rządzić inaczej. A nie pokojowo ? Rozmawiać z ludźmi i zorganizować się i zebrać na protest jak w sprawie ACTA. Na pewno się da - Polacy mają w tych sprawach nieliche doświadczenie. A przede wszystkim mówić ludziom jak się sprawy mają. A z tego co widzę to tutaj jedni napierdalają na PiS a drudzy na PO tym samym potwierdzając układ i go legitymując. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 13 minut temu, Sebastian napisał: Pokojowo ? Pokojowo to zorganizować się ze znajomymi, kumplami, kolegami z pracy i spróbować zmian na szczeblu lokalnym. Wybrać takich ludzi, którzy w najgorszym razie będą patrzyli władzy na ręce a w najlepszym będą rządzić inaczej. A nie pokojowo ? Rozmawiać z ludźmi i zorganizować się i zebrać na protest jak w sprawie ACTA. Na pewno się da - Polacy mają w tych sprawach nieliche doświadczenie. A przede wszystkim mówić ludziom jak się sprawy mają. A z tego co widzę to tutaj jedni napierdalają na PiS a drudzy na PO tym samym potwierdzając układ i go legitymując. Daj znać od ilu lat realizujesz ten plan i jakie masz efekty i na kiedy oczekujesz zmian, jaki rok sobie dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 9 minut temu, Sebastian napisał: Pokojowo ? Pokojowo to zorganizować się ze znajomymi, kumplami, kolegami z pracy i spróbować zmian na szczeblu lokalnym. Wybrać takich ludzi, którzy w najgorszym razie będą patrzyli władzy na ręce a w najlepszym będą rządzić inaczej. A nie pokojowo ? Rozmawiać z ludźmi i zorganizować się i zebrać na protest jak w sprawie ACTA. Na pewno się da - Polacy mają w tych sprawach nieliche doświadczenie. A przede wszystkim mówić ludziom jak się sprawy mają. A z tego co widzę to tutaj jedni napierdalają na PiS a drudzy na PO tym samym potwierdzając układ i go legitymując. Apelujesz do ludzi, którzy są najbardziej sterowalni w całej Polsce - jak jest potrzeba to stoją w kilkukilometrowych kolejkach w strugach deszczu bo "darmo" dajo jakąś supermegamarvelowską szczepionkę, rok później krzyczą Slava Ukrainie, jutro będą drżeć z powodu - 4 stopni Celsjusza i opadów śniegu, a pojutrze jak w TV odpowiednio to opakują to będą chwalić chiński model trzymania za jaja, miasta 15minutowe, brak gotówki i czwartą rewolucję Schwaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi