Koelner Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 3 minuty temu, RappaR napisał: Nie wiem czy tez macie takie wrażenie, ale wydaje mi się, ze polityka strasznie wyciszyła się w ostatnim czasie w społeczeństwie na żywo. Narzekanie na ceny to jedno, ale znowu - nikogo wśród osób, które znam nie dotyka to w taki sposób, by zmieniało to w jakikolwiek sposób ich styl bycia, poza tym praktycznie w ogóle się nie gada o polityce wedlug mnie duży plus spokojnie zaraz święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 7 minut temu, RappaR napisał: Nie wiem czy tez macie takie wrażenie, ale wydaje mi się, ze polityka strasznie wyciszyła się w ostatnim czasie w społeczeństwie na żywo. Narzekanie na ceny to jedno, ale znowu - nikogo wśród osób, które znam nie dotyka to w taki sposób, by zmieniało to w jakikolwiek sposób ich styl bycia, poza tym praktycznie w ogóle się nie gada o polityce wedlug mnie duży plus Mam zupełnie odmienne wrażenie. U mnie w branży cały czas jest gadka o tym co PiS zrobił i jakie są konsekwencje. Natomiast rzeczywiście sporów już nie ma - wszyscy są zgodni, że PiS spierdolił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Wyciszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: Wyciszone po tym ciosie Jaro już się nie podniesie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: po tym ciosie Jaro już się nie podniesie! w siną dal. Ale dziadzia w kurtce granatowej szubi dubi ken dens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 10 godzin temu, Cardi napisał: Wyciszone Tej siły już nie zatrzymacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) 10 godzin temu, RappaR napisał: Nie wiem czy tez macie takie wrażenie, ale wydaje mi się, ze polityka strasznie wyciszyła się w ostatnim czasie w społeczeństwie na żywo. Narzekanie na ceny to jedno, ale znowu - nikogo wśród osób, które znam nie dotyka to w taki sposób, by zmieniało to w jakikolwiek sposób ich styl bycia, poza tym praktycznie w ogóle się nie gada o polityce wedlug mnie duży plus Narzekanie na ceny, drożyzna, galopująca inflacja to wszystko wymysły propagandy TVNu .W rzeczywistości wszystko tanieje, a pietruszka to staniała nawet bardzo -z 25 zł na 8 zł .Idąc tym samym trybem rozumowania -nikogo wśród osób, które znam nie bije kobieta,. A tu się okazuje że są tacy ,których bije .,I jeszcze to bicie skutecznie ogranicza sprawność intelektualną u bitego osobnika Edytowane 15 Listopada 2022 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 24 minuty temu, mayor napisał: Narzekanie na ceny, drożyzna, galopująca inflacja to wszystko wymysły propagandy TVNu .W rzeczywistości wszystko tanieje, a pietruszka to staniała nawet bardzo -z 25 zł na 8 zł .Idąc tym samym trybem rozumowania -nikogo wśród osób, które znam nie bije kobieta,. A tu się okazuje że są tacy ,których bije .,I jeszcze to bicie skutecznie ogranicza sprawność intelektualną u bitego osobnika Przyznaję szczerze, faktycznie znam nikogo kogo deportowali z USA i bije swoją kobietę. Przynajmniej na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 30 minut temu, fluber napisał: Tej siły już nie zatrzymacie Tak na oko to pasują do elektoratu PIS więc jednak na minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 21 minut temu, mayor napisał: Narzekanie na ceny, drożyzna, galopująca inflacja to wszystko wymysły propagandy TVNu .W rzeczywistości wszystko tanieje, a pietruszka to staniała nawet bardzo -z 25 zł na 8 zł .Idąc tym samym trybem rozumowania -nikogo wśród osób, które znam nie bije kobieta,. A tu się okazuje że są tacy ,których bije .,I jeszcze to bicie skutecznie ogranicza sprawność intelektualną u bitego osobnika Do imigracyjnego w Stanach miej pretensję, że z tej krainy miodem i mlekiem płynącej, ( "rekordowej niskiej inflacji jak na warunki amerykańskie, wzroście spadku przestępczości i drogiej taniej benzynie." ) Ciebie deportowali, a nie do propagandy tvn-owskiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 3 minuty temu, RappaR napisał: Przyznaję szczerze, faktycznie znam nikogo kogo deportowali z USA i bije swoją kobietę. Przynajmniej na żywo Nie znam też nikogo, kogo deportowali z USA .,Jedynie właściciel firmy dla której pracowałem ok 15 lat temu, spędził w areszcie deportacyjnym 9 miesięcy, ale wyszedł .O tych masowych deportacjach ze Stanów to też jest totalna ściema, kto takie głupoty pierdoli to od razu pokazuje że nie ma bladego pojęcia o życiu w US, tylko zna kogoś kto był i mu opowiedział to i owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 1 godzinę temu, jack napisał: Tak na oko to pasują do elektoratu PIS więc jednak na minus. nah stara ubecja współtworzyła antypis od samiusieńkiego początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: nah stara ubecja współtworzyła antypis od samiusieńkiego początku Wiesz ile ubecji jest w propisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 17 minut temu, josephnba napisał: Wiesz ile ubecji jest w propisie? ze trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 23 minuty temu, julekstep napisał: ze trzech W rządzie, a ilu jest wśród wyznawców? Obaj wiemy że tu się głowy mniej więcej po równo rozkładają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 2 minuty temu, josephnba napisał: W rządzie, a ilu jest wśród wyznawców? Obaj wiemy że tu się głowy mniej więcej po równo rozkładają Szczególnie po ustawie dezubekizacyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W przyszłym roku, przed wyborami, zostanie wypłacona 13., 14., ale też 15. emerytura. Jest na to zgoda Jarosława Kaczyńskiego. Koszt? Łącznie ponad 30 mld zł. Iksde Walka z inflacja trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 7 minut temu, fluber napisał: Szczególnie po ustawie dezubekizacyjnej Taką sama jak ta z nepotyzmem Ci co mają mieć to mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 48 minut temu, josephnba napisał: Taką sama jak ta z nepotyzmem Ci co mają mieć to mają Aha. Czyli nagle wszyscy wyborcy PiSu dostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Godzinę temu, Reikai napisał: W przyszłym roku, przed wyborami, zostanie wypłacona 13., 14., ale też 15. emerytura. Jest na to zgoda Jarosława Kaczyńskiego. Koszt? Łącznie ponad 30 mld zł. Iksde Walka z inflacja trwa. Najlepiej się rozdaje cudze .Ponad 200 tyś nadmiarowych zgonów to dodatkowe miliardy w ZUS, gdyż w Polsce nikt nie dziedziczy pieniędzy na koncie emerytalnym tak jak z 401K.,Do tego od stycznia większe minimalne wynagrodzenie to wyższe składki ZUS. Kaczyński nie odejmie od pyska sobie ,ani swoim aparatczykom, oligarchom w spółkach czy innym pisowskim pasożytom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi