fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Teraz, ignazz napisał: Jak ktoś kradnie państwowe bo zdobył władze i potrafi to ukryć lub poprzez wpływy polityczne jest bezkarny jest świetnym politykiem ale marnym człowiekiem bo złodziejem. Ty oceniasz tylko jakość polityka a nie myślisz o zwykłej ludzkiej przyzwoitości? fluber w końcu jesteśmy w domu. Ludzie są lepsi i gorsi, ale nikogo bym nie nazwał człowiekiem gorszej jakości. Możemy oceniać ich zachowania i działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 6 minut temu, fluber napisał: Ludzie są lepsi i gorsi, ale nikogo bym nie nazwał człowiekiem gorszej jakości. To jako szlachetny i przyzwoity katolik musisz się podle czuć kiedy Twój Mesjasz używa epitetów typu Polacy gorszego/najgorszego sortu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Generalnie to każdy kto podróżuje samochodem jako pasażer posiada szofera, gdyż samodzielnie nie prowadzi pojazdu. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 3 minuty temu, Pepis21 napisał: Generalnie to każdy kto podróżuje samochodem jako pasażer posiada szofera, gdyż samodzielnie nie prowadzi pojazdu. EOT. bogate te nasze kobity jak Kaczyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 26 minut temu, mayor napisał: To jako szlachetny i przyzwoity katolik musisz się podle czuć kiedy Twój Mesjasz używa epitetów typu Polacy gorszego/najgorszego sortu Bardzo mi się to nie podoba 40 minut temu, ignazz napisał: Hitler był bardzo sprawnym politykiem. Gratuluje idoli. Próbuje dyskutować na jakimś poziomie, w odpowiedzi otrzymuję info ze Hitler to mój idol. Czy poziom Twojej wypowiedzi jest spójny z poziomem jaki chcesz reprezentować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: bogate te nasze kobity jak Kaczyński U mnie w weekend zawsze kobita kieruję albo jakiś ziomeczek, czy mogę równać się z Jarkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Weźcie wy wszyscy spierdalajcie do osobnego topicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 16 minut temu, josephnba napisał: Weźcie wy wszyscy spierdalajcie do osobnego topicku Dlaczego w sytuacji, gdzie nie jest nam po drodze w orientacji politycznej, używasz zaimka dzierżawczego MY, a tutaj bardzo konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 22 minuty temu, SlaKB napisał: U mnie w weekend zawsze kobita kieruję albo jakiś ziomeczek, czy mogę równać się z Jarkiem? Jesteś wyżej w tierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 22 minuty temu, SlaKB napisał: U mnie w weekend zawsze kobita kieruję albo jakiś ziomeczek, czy mogę równać się z Jarkiem? nope Jarek by tak nie zmarnował kariery Iverkowi w simce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: nope Jarek by tak nie zmarnował kariery Iverkowi w simce! Iverek to największy choker i pechowiec, całą karierę miał legit support. Ale racja, Jarek na pewno poprowadziłby to lepiej oddając się całkowicie wyższym celom simkowym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 30 minut temu, julekstep napisał: nope Jarek by tak nie zmarnował kariery Iverkowi w simce! Odpowiednikiem Jarka jest @Qcin_69 w BeGM. Z tylnego fotela kieruje organizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 21 minut temu, Pablo81 napisał: Odpowiednikiem Jarka jest @Qcin_69 w BeGM. Z tylnego fotela kieruje organizacją. pierwsze słyszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 17 godzin temu, ignazz napisał: Nawet nie wiemy kto tam za sznurki pociąga. Kto to organizuje i kto z kim pod rękę dziadka oszukuje. Jakoś nie widzę Jarka jako zgrabnego organizatora całej tej szopki. On od lat wyglada jakby ktoś posadził go w fotelu jako kukle. Patrzymy na to jak prezentuje się Jarosław na spotkaniach i wydaje się nieprawdopodobne, że kieruje najskuteczniejszą od lat organizacją w Polsce. Wydaje mi się, że to co go trzyma u sterów to układ, który stworzył lata temu. Pod nim w piramidzie władzy są oddani mu ludzie, którzy bezwzględnie walczą o to by utrzymał się na swojej pozycji bo to bezpośrednio trzyma ich przy władzy. A to oddanie Kaczyńskiemu ma wielopoziomowe podstawy. Stara gwardia wiele razem przeszła, przetrwała utratę władzy a jedność pozwoliła im powrócić ze zdwojoną siłą. Trzeba też pamiętać, że u podstaw PISu leżały ideały bardzo górnolotne, które przyciągały ludzi chcących poświęcać się ojczyźnie a oni teraz, obecną władzę utożsamiają z ojczyzną więc wystąpienie przeciwko Kaczyńskiemu byłoby czymś w rodzaju zdrady przeciwko najwyższym wartościom. Wiadomo, że ci którzy udowodnili, że potrafią czasem nawet brutalnie zawalczyć w imieniu najwyższego lub jego zasad zostają wynagrodzeni i dotyczy to nawet tych, którzy dołączyli do organizacji później jak Tarczyński czy Czarnek. Dlatego młodzi w PISie są przede wszystkim oddani bo to jest podstawa sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 16 minut temu, jack napisał: Patrzymy na to jak prezentuje się Jarosław na spotkaniach i wydaje się nieprawdopodobne, że kieruje najskuteczniejszą od lat organizacją w Polsce. Wydaje mi się, że to co go trzyma u sterów to układ, który stworzył lata temu. Pod nim w piramidzie władzy są oddani mu ludzie, którzy bezwzględnie walczą o to by utrzymał się na swojej pozycji bo to bezpośrednio trzyma ich przy władzy. A to oddanie Kaczyńskiemu ma wielopoziomowe podstawy. Kaczyński dobrze dobrał sobie ekipę. Można powiedzieć ,że jego elity rządzące krajem i gospodarką są jak garnitur szyty na miarę prezesa .Jak się przyjrzeć jego załodze to w większości miernoty nieuki i nieudacznicy plus jeszcze kilku sprytnych złodziei.,Tacy ludzie są bezgranicznie wierni,gdyż zdają sobie sprawę z tego że poza strukturami PIS nie mieli by szans na kariery i miliony..Stworzył nową oligarchie,która za swojego bossa i dobrodzieja pójdzie w ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 21 godzin temu, josephnba napisał: Weźcie wy wszyscy spierdalajcie do osobnego topicku Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, sorry Czemu to nie jest para prezydencka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Jak coś to PiS nie podnosi podatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 2 godziny temu, Cardi napisał: Jak coś to PiS nie podnosi podatków. To nie są podatki tylko daniny i opłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 4 godziny temu, Sebastian napisał: To nie są podatki tylko daniny i opłaty. W dodatku dobrowolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi