ignazz Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Znam wielu ludzi którzy zdali prawo jazdy i mają partnerkę i trudno mi jest określić ich ludzki sukcesu. Rządzenie 40milionowym krajem przez łącznie 10 lat to jednak obiektywnie coś co osiąga nieporownywalnie niższy odsetek ludzi. Poza tym to tylko spekulacja z mojej strony, pisałem że nie wiem jak jest Nawet nie wiemy kto tam za sznurki pociąga. Kto to organizuje i kto z kim pod rękę dziadka oszukuje. Jakoś nie widzę Jarka jako zgrabnego organizatora całej tej szopki. On od lat wyglada jakby ktoś posadził go w fotelu jako kukle. Edytowane 3 Listopada 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: Czyli jest kilka szczebli w drabinie społecznej, ale także i ewolucyjniej? Bo w historii swiata było kilku większych od niego, co nie przeszkadzało im mieć rodzin. Chyba, że jest największy i osiąga najwyższe cele? Jak to jest? No fajnie, ale to jest żadne osiągnięcie przecież. Nie będę pisał że Cejrowski jest nieudacznikiem bo chodzi boso a ja mam buty. Teraz, ignazz napisał: Nawet nie wiemy kto tam za sznurki pociąga. Kto to organizuje i kto z kim pod rękę dziadka oszukuje. Jakoś nie widzę Jarka jako zgrabnego organizatora całej tej szopki. Bo jesteś uprzedzony i nieobiektywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 2 minuty temu, fluber napisał: No fajnie, ale to jest żadne osiągnięcie przecież. Nie będę pisał że Cejrowski jest nieudacznikiem bo chodzi boso a ja mam buty. Bo jesteś uprzedzony i nieobiektywny Co nie jest żadnym osiągnięciem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 30 minut temu, Pablo81 napisał: Mogło tak być. Ale dużo bardziej prawdopodobne jest, że jaraja go rzeczy których on sam nie akceptuje i tłumi to w sobie. Odsetek homoseksualistów jest podobny do odsetka aseksualnych 9 minut temu, mayor napisał: Pierwszy raz to czytam .,Jeżeli rzeczywiście. Rajmund był profesorem belwederskim to poproszę o źródło Faktycznie, mój błąd, jednak nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: No fajnie, ale to jest żadne osiągnięcie przecież. Nie będę pisał że Cejrowski jest nieudacznikiem bo chodzi boso a ja mam buty. Bo jesteś uprzedzony i nieobiektywny Możliwe ze tak jest. Ale działalność ostatnich lat Jarosława i jego przemówienia w stylu Aleksandrów Kujawski i seniorzy czytający pytania z kartki mnie jakoś nie mogą przekonać ze jest inaczej. Brakuje mi takich przykładów gdzie gość sam z siebie do siebie by mnie przekonał. Po prostu nawet on nie kreuje okazji do tego. Wyglsda to bojaźliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Co nie jest żadnym osiągnięciem? Posiadanie partnerki 1 minutę temu, ignazz napisał: Możliwe ze tak jest. Ale działalność ostatnich lat Jarosława i jego przemówienia w stylu Aleksandrów Kujawski i seniorzy czytający pytania z kartki mnie jakoś nie mogą przekonać ze jest inaczej. Brakuje mi takich przykładów gdzie gość sam z siebie do siebie by mnie przekonał. Po prostu nawet on nie kreuje okazji do tego. Wyglsda to bojaźliwie. Ogladasz schyłek goata. Jarek jest jak lebron z tego sezonu, może i jumper nie domaga, może i spudluje spod kosza, ale ciągle ma przebłyski i nic nie zmaze tego ile wygrał w ciągu ostatnich kilkunastu lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: On od lat wyglada jakby ktoś posadził go w fotelu jako kukle. Na tle pozostałych dyktatorów czy tyranów świata rzeczywiście wygląda ch..owo ,może Salazar miał podobny image.,Ale za to we łbie ma tak nasrane jak nie miał żaden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 6 minut temu, fluber napisał: Posiadanie partnerki A posiadanie szofera jest. Materialistyczne podejście. Kasa>miłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: A posiadanie szofera jest. Materialistyczne podejście. Kasa>miłość. Statystyczne podejście. Znacznie trudniej mieć w życiu szofera niż partnerkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 8 minut temu, RappaR napisał: Faktycznie, mój błąd, jednak nie był Z tego co można znaleźć to nawet nie był doktorem , ale w tamtych czasach nie było takich nacisków na wykładowców i pracowników naukowych żeby szybko się doktoryzować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 27 minut temu, Reikai napisał: Obajtek z Morawieckim mowili o nim w mailach per "najwyzszy" Ludzie którzy go znają znacznie lepiej niż my, zapewne mają lepszy obraz rzeczywistej wartości Jarka, także jest to ważny głos w dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 6 minut temu, fluber napisał: Statystyczne podejście. Znacznie trudniej mieć w życiu szofera niż partnerkę. I takie jest twoje zdanie? Katoliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: I takie jest twoje zdanie? Katoliku? To nie jest moje zdanie. To jest fakt. Dane statystyczne to potwierdzają. Nie obrażaj się na rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: To nie jest moje zdanie. To jest fakt. Dane statystyczne to potwierdzają. Nie obrażaj się na rzeczywistość. Jakie jest twoje zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Jakie jest twoje zdanie? Że fakt > opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Że fakt > opinia A jaka jest twoja opinia? Masz prawo ja mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: A jaka jest twoja opinia? Masz prawo ja mieć. Nie mam własnej opinii w kwestii tego wokół czego się obraca ziemia albo ile jest por roku. Trudniej jest mieć szofera niż partnerkę, są 4 pory roku i ziemia obraca się wokół słońca. Mogę się pod tym podpisać, ale żadne z powyższych nie jest moja opinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 32 minuty temu, fluber napisał: To nie jest moje zdanie. To jest fakt. Dane statystyczne to potwierdzają. Nie obrażaj się na rzeczywistość. Nieprawda. Posiadanie partnerki w większości przypadków jest droższe niż korzystanie z szofera. Po prostu posiadanie szofera nie jest koniecznością i korzystają z tego osoby które nie prowadzą, są po alkoholu lub też wykorzystują czas jazdy na jakąś formę pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 31 minut temu, fluber napisał: Nie mam własnej opinii w kwestii tego wokół czego się obraca ziemia albo ile jest por roku. Trudniej jest mieć szofera niż partnerkę, są 4 pory roku i ziemia obraca się wokół słońca. Mogę się pod tym podpisać, ale żadne z powyższych nie jest moja opinią. Nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie? Jaka ta dyskusja ma wartość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 3 godziny temu, RappaR napisał: A ta niepowiązana z aparatem władzy miała źle? Rzepiliński głodował? Był bezdomny? bezdomnym nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi