Koelner Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Teraz, julekstep napisał: cała Kongresowa się buja! muzyka elit jak na imprezach rodzinnych wjeżdża ten bit to już jestem niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: Poznałem Krawczyka osobiście, miałem przyjemność obsługiwać jego stolik w czasach mojej pracy dorywczej na studiach i to przemiły kulturalny człowiek. Chojny też, dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Teraz, josephnba napisał: Poznałem Krawczyka osobiście, miałem przyjemność obsługiwać jego stolik w czasach mojej pracy dorywczej na studiach i to przemiły kulturalny człowiek. Chojny też, dodam no i uwielbiam jego historie jak połknął blanta przed policja w Stanach , luźny ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Teraz, Koelner napisał: no i uwielbiam jego historie jak połknął blanta przed policja w Stanach , luźny ziomek Jara blanty to bardzo dobrze zna się na winach Człowiek renesansu Za to nie polecam tej baby z wielkiej gry Straszna prostaczka, znalazłaby tu paru wielbicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 3 minuty temu, josephnba napisał: Za to nie polecam tej baby z wielkiej gry Straszna prostaczka, znalazłaby tu paru wielbicieli https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,127222,25926483,stanislawa-ryster-o-powrocie-wielkiej-gry-dzisiejsza-telewizja.html pełna zgoda! jakbym czytał paru userów z tego tematu xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał: https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,127222,25926483,stanislawa-ryster-o-powrocie-wielkiej-gry-dzisiejsza-telewizja.html pełna zgoda! jakbym czytał paru userów z tego tematu xDDD Prawdą pijana, głośno przeklinajaca i chcąca palić papierosy w części dla niepalących, z będąca w zaawansowanej ciąży kobietą przy stoliku obok, "prezenterka" powołującą się na słynny tekst "wiesz kim jestem" to zaprawdę autorytet I nawet dla kogoś takiego Kurski robi coś, w czym nie chce brać udziału To dużo mówi o dzisiejszej TVP Kurde jak to jest że gazetę czytają głównie jej krytycy? Przecież rachunek jest prosty Agora leci ostro w dół Przestańcie to czytać i problem zniknie Edytowane 23 Maja 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 minutę temu, josephnba napisał: Prawdą pijana, głośno przeklinajaca i chcąca palić papierosy w części dla niepalących, z będąca w zaawansowanej ciąży kobietą przy stoliku obok, "prezenterka" powołującą się na słynny tekst "wiesz kim jestem" to zaprawdę autorytet I nawet dla kogoś takiego Kurski robi coś, w czym nie chce brać udziału To dużo mówi o dzisiejszej TVP argument na poziomie - 'nawet wiezniowie nie chca glosowac na PiS' dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Nikt nie pisał o głosowaniu na kogokolwiek tylko o standardach telewizji publicznej Nie twórz teorii w oparciu o swoje domysły, a o słowo które przeczytałeś i (mam nadzieję) choć częściowo zrozumiałeś Edytowane 23 Maja 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 minutę temu, josephnba napisał: Nikt nie pisał o głosowaniu na kogokolwiek tylko o standardach telewizji publicznej Nie twórz teorii w oparciu o swoje domysły, a o słowo które przeczytałeś i (mam nadzieję) choć częściowo zrozumiałeś Rozumiesz znaczenie zwrotu 'argument na poziomie...'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 9 minut temu, julekstep napisał: argument na poziomie - 'nawet wiezniowie nie chca glosowac na PiS' dla mnie bomba! za to krawczyk na festiwalu kurskiego w opolu spiewa pieknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Ale co racja to racja Więcej ludzi słucha disco polo i się tym jaka niż skostniałą formuła teleturnieju który był tak trudny dla przeciętnego widza (też się do takich zaliczałem) że nie dałoby się tego reaktywować Kłopot wielkiej gry polegał na tym że pytania dotyczy bardzo waskiej części jakiegoś materiału którego przeciętny, nawet więcej, wykształcony telewidz nie mógł znać bo to trzeba było wykuć na blachę jak materiał na egzamin i być specjalistą w tej waskiej dziedzinie Kiedyś się to oglądało bo nie było w sumie większego wyboru, ale teraz kiedy w świecie jest mnóstwo programów poszerzających wiedzę lub takich które edukują że skostniałą Wielka gra nie miałaby prawa bytu 15 minut temu, julekstep napisał: Rozumiesz znaczenie zwrotu 'argument na poziomie...'? A ty różnicę między robisz laski zajebac cię a robisz laski twoja sprawa? Edytowane 23 Maja 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 10 godzin temu, Mrtio napisał: Słynni amerykańscy naukowcy? Jakie to ma znaczenie kto przeprowadzał badania, skoro znana jest ich metodologia? 7 godzin temu, lorak napisał: pięknie jest obserwowac upadek PIS. Raczej myślę, że oni dopiero się rozkręcają. Po wyborach prezydenckich dostaną 3 lata spokoju a to będzie sprzyjało pozbyciu się wszelkim hamulców. Swoją drogą przykład PiS pokazał, że jednak mieliśmy dość słabe bezpieczniki. Leszek Miller i Donald Tusk również teoretycznie mogli iść w stronę autorytaryzmu/lekkiej dyktatury, ale ograniczał ich RIGCZ oraz obawy przed złym odbiorem naszego kraju zagranicą. Ponadto taki Miller miał wokół siebie silne osobowości (Cimoszewicz, Oleksy, Borowski, Kwaśniewski) podczas gdy Jarosław jest otoczony wyłącznie miernotami, przydupasami i lizusami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Pocieszające jest że jeśli faktycznie PiS będzie miał trzy lata spokoju to będą to paradoksalnie ich ostatnie trzy lata czegokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Godzinę temu, quevas napisał: TVP znów nie pokaże, ale telefon do CBOS już został wykonany, a kasa na konto Social Changes przelana, więc za chwilę wstydliwie sflaczałe notowania Dudy doznają dumnej erekcji w social changes niewiele lepiej: 41% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 41 minut temu, josephnba napisał: A ty różnicę między robisz laski zajebac cię a robisz laski twoja sprawa? Nie bardzo. Nie wnikam w dziwaczne fantasmagorie userow e-nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Komentarze złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) 45 minut temu, julekstep napisał: Nie bardzo. Nie wnikam w dziwaczne fantasmagorie userow e-nba. Zazwyczaj odpowiadasz w minutę Tu widać miałeś nie lada kłopot jak wybrnąć bo zajęło ci to prawie 20 a i tak wyszło jak wyszło Rozumiem że ciężko jest dać się pokonać w swojej grze Mam nadzieję że jakoś to przebolejesz Teraz czekamy na jakąś błyskotliwą, acz pozbawioną świeżości i polotu ripostę Edytowane 23 Maja 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 4 minuty temu, josephnba napisał: Zazwyczaj odpowiadasz w minutę Tu widać miałeś nie lada kłopot jak wybrnąć bo zajęło ci to prawie 20 a i tak wyszło jak wyszło Rozumiem że ciężko jest dać się pokonać w swojej grze Mam nadzieję że jakoś to przebolejesz Teraz czekamy na jakąś błyskotliwą, acz pozbawioną świeżości i polotu ripostę - idź po zakupy - przeczytaj że zostałeś pokonany w jakiejś grze (wtf?!?) takie rzeczy tylko na e-nba! za wszystko inne zapłacisz MasterCard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 36 minut temu, julekstep napisał: - idź po zakupy - przeczytaj że zostałeś pokonany w jakiejś grze (wtf?!?) takie rzeczy tylko na e-nba! za wszystko inne zapłacisz MasterCard To już nie macie tej apki z powiadomieniami i limitem 10 minut na ripostę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 2 minuty temu, Artlan napisał: To już nie macie tej apki z powiadomieniami i limitem 10 minut na ripostę? coś poklikałem i mi się skasowała pisoski ciemnogród nie ogarnia w smartfony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi