Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, mayor napisał:

Taki inteligent jak Stanisław Anioł z Alternatywy 4 kierownik domu kultury z prowincji po liceum 

A ty nie prosiłeś o usunięcie konta ze względu na rasizm panujący na forum? Jak tam sytuacja w NYC, przygotowani jesteście na powrót faszystów republikanów do władzy i masowe wywożenie libtardów do gitmo?

11 godzin temu, the_secret napisał:

A ty nie prosiłeś o usunięcie konta ze względu na rasizm panujący na forum? Jak tam sytuacja w NYC, przygotowani jesteście na powrót faszystów republikanów do władzy i masowe wywożenie libtardów do gitmo?

Prosiłem dosyć dawno, ale moja prośba została rozpatrzona negatywnie. Od tego czasu rasizm na forum stracił znacznie na sile, a wydaje się że wybór prawdziwego Polaka do SAS będzie gwoździem to trumny tego skruwysyństwa .Jeżeli chodzi o. NYC to czerwoni mają zerowe szanse na dojście do władzy, a nawet jeżeli przejmą kontrole nad Kongresem to NY sobie i tak poradzi. Zresztą od ponad 2 i pół roku nie mieszkam w NYC , cofnąłem wskazówki zegarka o 50 lat i przeprowadziłem się do PL .Od tego czasu forum zmieniło się na lepsze, nie tylko pod względem rasizmu, ale też ciszej jest ze strony klakierów dobrej zmiany i trubadurów polskiego cudu gospodarczego. Dziwne , gdyż jesteśmy świadkami prawdziwego cudu gospodarczego -w Polsce brakuje węgla i spada wydobycie 

1 minutę temu, mayor napisał:

Prosiłem dosyć dawno, ale moja prośba została rozpatrzona negatywnie. Od tego czasu rasizm na forum stracił znacznie na sile, (...)  cofnąłem wskazówki zegarka o 50 lat i przeprowadziłem się do PL .Od tego czasu forum zmieniło się na lepsze, nie tylko pod względem rasizmu, ale też (...)

Wyprowadziłeś się z USA, przeprowadziłeś do Polski i przestałeś widzieć rasizm na każdym kroku? Co za zaskoczenie.

1 godzinę temu, mayor napisał:

Prosiłem dosyć dawno, ale moja prośba została rozpatrzona negatywnie. Od tego czasu rasizm na forum stracił znacznie na sile, a wydaje się że wybór prawdziwego Polaka do SAS będzie gwoździem to trumny tego skruwysyństwa .Jeżeli chodzi o. NYC to czerwoni mają zerowe szanse na dojście do władzy, a nawet jeżeli przejmą kontrole nad Kongresem to NY sobie i tak poradzi. Zresztą od ponad 2 i pół roku nie mieszkam w NYC , cofnąłem wskazówki zegarka o 50 lat i przeprowadziłem się do PL .Od tego czasu forum zmieniło się na lepsze, nie tylko pod względem rasizmu, ale też ciszej jest ze strony klakierów dobrej zmiany i trubadurów polskiego cudu gospodarczego. Dziwne , gdyż jesteśmy świadkami prawdziwego cudu gospodarczego -w Polsce brakuje węgla i spada wydobycie 

Wciąż lubimy oglądać wyskakanych murzynów i nie przeszkadza nam, że jeden ma polski paszport :) A jeszcze jeden taki ciemny zaczął mówić głośno o tym co każdy wie ale boi się powiedzieć :)

A i odkryłem, że strzelectwo to rasistowski sport. Otóż chodzi w nim o to aby strzelać w czarne, strzelanie w białe jest złe i słabo punktowane :)

Edytowane przez Sebastian

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polacy-wracaja-z-emigracji-8211632.html

mnie bardziej od 'deklarowanej chęci' (bo wiadomo modnie jest popi*****ić o tym jak jest źle i dodać 8 gwiazdek) interesują faktyczne cyferki wyjazdów/powrotów :) 

no ale w sumie nihil novi -> antypis od zawsze wojuje głównie za pomocą uczuć i pisania scenariuszy tego co może się wydarzyć :) 

4 minuty temu, julekstep napisał:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polacy-wracaja-z-emigracji-8211632.html

mnie bardziej od 'deklarowanej chęci' (bo wiadomo modnie jest popi*****ić o tym jak jest źle i dodać 8 gwiazdek) interesują faktyczne cyferki wyjazdów/powrotów :) 

no ale w sumie nihil novi -> antypis od zawsze wojuje głównie za pomocą uczuć i pisania scenariuszy tego co może się wydarzyć :) 

Czytałeś ten artykuł??? Drugie zdanie i zagadka wyjaśniania - Brexit i zmiana warunków pobytu w GB. Więc nie manipuluj.

A określenie ANTYPIS jest tak megalomanskie, że aż nieprzyzwoite. PIS jest tak cudowny, że inni przyjmują nazwy w odniesieniu do niego. I jeszcze potęguje wrażenie oblężenia i zaszczucia.

❤️

na koniec.

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Czytałeś ten artykuł??? Drugie zdanie i zagadka wyjaśniania - Brexit i zmiana warunków pobytu w GB. Więc nie manipuluj.

to nie ja wklejam wyniki ankiet 'deklaracji' jako argument za czymkolwiek xD

2 minuty temu, Pablo81 napisał:

A określenie ANTYPIS jest tak megalomanskie, że aż nieprzyzwoite. PIS jest tak cudowny, że inni przyjmują nazwy w odniesieniu do niego. I jeszcze potęguje wrażenie oblężenia i zaszczucia.

też mi przykro z tego powodu że opozycja w PL sprowadziła się do roli antypisu 🤷‍♂️

1 minutę temu, julekstep napisał:

to nie ja wklejam wyniki ankiet 'deklaracji' jako argument za czymkolwiek xD

też mi przykro z tego powodu że opozycja w PL sprowadziła się do roli antypisu 🤷‍♂️

Deklaracje nie świadczą o nastrojach społecznych? :)

Jak jest gites to czemu chcą wyjechać?

Skąd ta myśl?

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat