fluber Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 23 godziny temu, Cardi napisał: Jak ogarną, że dzielenie skóry na niedźwiedziu skończy się protokołem 4.76% to coś się da uratować. Oddam każde pieniądze* za poważną liberalną ekonomicznie i neutralną światopoglądowo partię w Cebulandzie. * - max 2 dychy bo drogo. Protokół chyba uruchomiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Protokół chyba uruchomiony Memcen się panoszy, to się może dobrze nie skończyć, tym bardziej że jak stary Korwin postanowi się schować to zostanie im bezbeczny Berkowicz no i Memcen, a próbuje dzielić miejsca jak Prezes Kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Ta partia to mem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 minuty temu, Sewer napisał: Ta partia to mem. Okazało się że najbardziej stonowani są narodowcy. Ale zakładając, że Konfie dawali 3 miesiące zanim ich podkupi PiS to i tak wytrwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Sebastian napisał: Swoją drogą widziałem fajny wykres pokazujący strukturę zmian managerów w firmach prywatnych w porównaniu do firm państwowych. Znalazłem: Mnie do tego tabel nie było potrzeba Edytowane 25 Października 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Okazało się że najbardziej stonowani są narodowcy. Ale zakładając, że Konfie dawali 3 miesiące zanim ich podkupi PiS to i tak wytrwali Szczerze to nie wiem czy już ktoś inny ich nie podkupił Ciężko w ogóle traktować poważnie jakikolwiek głos wychodzący z tego memu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Armia "Nowego wzoru" czy co tam Błaszczak z Gepettem chcą stworzyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Godzinę temu, Sebastian napisał: Armia "Nowego wzoru" czy co tam Błaszczak z Gepettem chcą stworzyć: Koleś po lewej i laska po prawej do wojsk pancernych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 8 minut temu, josephnba napisał: Koleś po lewej i laska po prawej do wojsk pancernych Dzikie Oko spod telewizora do kontrwywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) W dniu 21.10.2022 o 13:44, fluber napisał: Amerykański rynek obligacji jest zagrożony krachem, ciekawy artykuł https://www.forbes.pl/finanse/polskie-obligacje-traca-na-wartosci-najszybciej-na-swiecie-to-moze-sie-skonczyc/6n8jxv3 Edytowane 26 Października 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 6 minut temu, Koelner napisał: https://www.forbes.pl/finanse/polskie-obligacje-traca-na-wartosci-najszybciej-na-swiecie-to-moze-sie-skonczyc/6n8jxv3 Jakby to powiedział Rappar - a bo to Polska będzie pierwszym krajem, który zbankrutuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 minutę temu, Sebastian napisał: Jakby to powiedział Rappar - a bo to Polska będzie pierwszym krajem, który zbankrutuje ? poprawka - jak Ci się nie podoba to możesz zmienić kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 25 minut temu, Sebastian napisał: Jakby to powiedział Rappar - a bo to Polska będzie pierwszym krajem, który zbankrutuje ? @RappaR by powiedział pewnie to samo co powiem i ja. Który to już raz czytam, że zbankrutujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 35 minut temu, Koelner napisał: poprawka - jak Ci się nie podoba to możesz zmienić kraj Tobie nawet pomogę się spakować 37 minut temu, Sebastian napisał: Jakby to powiedział Rappar - a bo to Polska będzie pierwszym krajem, który zbankrutuje ? Pożyjem, uwidim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 19 minut temu, RappaR napisał: Tobie nawet pomogę się spakować Pożyjem, uwidim A to oczywiste. Jak mówię, Chiny mogą trochę Europie spaść z nieba a nam w szczególności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: @RappaR by powiedział pewnie to samo co powiem i ja. Który to już raz czytam, że zbankrutujemy? patrząc na wiedzę którą nam przekazuje na objeździe Jarek to całkiem możliwe że nawet nie zorientują się jak to się stanie ( btw wnuk folksdojcza też jest niezły ) Godzinę temu, RappaR napisał: Tobie nawet pomogę się spakować pijesz, dobrze zarabiasz, masz poczucie humoru i jeszcze chcesz mnie samemu spakować. po co nam kobity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 27 minut temu, Koelner napisał: pijesz, dobrze zarabiasz, masz poczucie humoru i jeszcze chcesz mnie samemu spakować. po co nam kobity? ten jak Bundy'ego udaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 5 minut temu, julekstep napisał: ten jak Bundy'ego udaje striptiz jest średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: striptiz jest średni Bo byłeś na średnim striptizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 1 minutę temu, josephnba napisał: Bo byłeś na średnim striptizie nie byłem w żadnym -> koledzy tylko opowiadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi