Reikai Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 A no, bezczelnosc level hard. https://wiadomosci.wp.pl/lex-butapren-czyli-projekt-odklejony-od-wyborcow-nieoficjalnie-projekt-dzieli-koalicje-i-moze-upasc-6826806657334176a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 41 minut temu, Reikai napisał: A no, bezczelnosc level hard. https://wiadomosci.wp.pl/lex-butapren-czyli-projekt-odklejony-od-wyborcow-nieoficjalnie-projekt-dzieli-koalicje-i-moze-upasc-6826806657334176a O sk****syn. Nie wiem jak to skomentować nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 6 minut temu, Cardi napisał: O sk****syn. Nie wiem jak to skomentować nawet. Lepiej patrz co w tym czasie próbują przepchnąć innego, bo to nie przejdzie na pewno, a tylko zrobi dym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 49 minut temu, Reikai napisał: A no, bezczelnosc level hard. https://wiadomosci.wp.pl/lex-butapren-czyli-projekt-odklejony-od-wyborcow-nieoficjalnie-projekt-dzieli-koalicje-i-moze-upasc-6826806657334176a Jestem spokojny Rząd latem wprowadził politykę zapobiegającą nepotyzmowi przecież, więc w radach zostali tylko eksperci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Lepiej patrz co w tym czasie próbują przepchnąć innego, bo to nie przejdzie na pewno, a tylko zrobi dym. Ktoś się włamał na konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 minuty temu, Cardi napisał: Ktoś się włamał na konto? Komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Teraz, fluber napisał: Komu? No przecież nie mi, gdzie się podziała ta bezkrytyczna miłość do obozu rządzącego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Teraz, Cardi napisał: No przecież nie mi, gdzie się podziała ta bezkrytyczna miłość do obozu rządzącego? Czyja? Nigdy nie charakteryzowała mnie bezkrytyczna miłość do obozu rządzącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Czyja? Nigdy nie charakteryzowała mnie bezkrytyczna miłość do obozu rządzącego XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Dobra jest jeszcze ustawa o obronie ojczyzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Godzinę temu, Reikai napisał: A no, bezczelnosc level hard. https://wiadomosci.wp.pl/lex-butapren-czyli-projekt-odklejony-od-wyborcow-nieoficjalnie-projekt-dzieli-koalicje-i-moze-upasc-6826806657334176a @starYfaN dajesz. Wiem, że potrafisz wskazać to czego nie dostrzegamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 6 minut temu, jack napisał: @starYfaN dajesz. Wiem, że potrafisz wskazać to czego nie dostrzegamy Przecież masz napisane. Cytat Celem projektowanych przepisów jest wprowadzenie rozwiązania gwarantującego zwiększenie stabilności składu rad nadzorczych i zarządów spółek o strategicznym znaczeniu dla bezpieczeństwa państwa i regionu Chcesz, żeby spółki o strategicznym znaczeniu dla bezpieczeństwa państwa i regionu stały się niestabilne ruska onuco????!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 (edytowane) 12 minut temu, fluber napisał: Przecież masz napisane. Chcesz, żeby spółki o strategicznym znaczeniu dla bezpieczeństwa państwa i regionu stały się niestabilne ruska onuco????!!!!! Swoją drogą widziałem fajny wykres pokazujący strukturę zmian managerów w firmach prywatnych w porównaniu do firm państwowych. Znalazłem: Edytowane 25 Października 2022 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Parafrazując panią z broszką Te posady im się należały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 26 minut temu, fluber napisał: Chcesz, żeby spółki o strategicznym znaczeniu dla bezpieczeństwa państwa i regionu stały się niestabilne ruska onuco????!!!!! To może by tak pójść o krok dalej i zabezpieczyć państwo przez wprowadzenie rozwiązania gwarantującego zwiększenie stabilności składu sejmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 3 minuty temu, jack napisał: To może by tak pójść o krok dalej i zabezpieczyć państwo przez wprowadzenie rozwiązania gwarantującego zwiększenie stabilności składu sejmu Nadzwyczajne sytuacje wymagają nadzwyczajnych rozwiązań. 26 minut temu, Sebastian napisał: Swoją drogą widziałem fajny wykres pokazujący strukturę zmian managerów w firmach prywatnych w porównaniu do firm państwowych. Znalazłem: No właśnie widać kogo najtrudniej oderwać od koryta i jak prywaciarze blokują możliwości awansu ( sarkazm alert) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 58 minut temu, jack napisał: @starYfaN dajesz. Wiem, że potrafisz wskazać to czego nie dostrzegamy Chciałbym kiedyś dostrzec sens w twoich wpisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 minuty temu, starYfaN napisał: Chciałbym kiedyś dostrzec sens w twoich wpisach. My w twoich też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 1 minutę temu, josephnba napisał: My w twoich też Potoczni my, czyli jak kandydat "trudno powiedzieć" na lidera partii. Dostrzegasz sen w komentowaniu wróbla i przerzucaniu się politycznym łajnem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 15 minut temu, starYfaN napisał: Potoczni my, czyli jak kandydat "trudno powiedzieć" na lidera partii. Dostrzegasz sen w komentowaniu wróbla i przerzucaniu się politycznym łajnem? No dobra, ale powiedz jaki jest sens takich rzeczy jak ustawa o obronie ojczyzny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi