starYfaN Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 16 godzin temu, fluber napisał: Spadło. Tak jak zatrudnienie w górnictwie A nie uważasz za dziwne, że spadło w najbardziej nieodpowiednim momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 22 minuty temu, starYfaN napisał: A nie uważasz za dziwne, że spadło w najbardziej nieodpowiednim momencie? Zatrudnienie spada od 30 lat, tak sobie robimy restrukturyzacje. Inflacja wysoka, kredyty wysokie a górnikom płacimy 120 tysięcy oslonowki za odejście z pracy. Nic dziwnego że odchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał: Zatrudnienie spada od 30 lat, tak sobie robimy restrukturyzacje. Inflacja wysoka, kredyty wysokie a górnikom płacimy 120 tysięcy oslonowki za odejście z pracy. Nic dziwnego że odchodzą Wykonują wytyczne EU dotyczące odejścia od węgla. Mnie interesuje drastyczny spadek produkcji od kwietnia, gdzie już wszyscy wiedzieli, że będzie problem. O ile dobrze pamiętam, pisałeś o zwiększeniu produkcji. A ta od wiosny zdechła jak zaczarowana. Edytowane 23 Października 2022 przez starYfaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 4 minuty temu, starYfaN napisał: Wykonują wytyczne EU dotyczące odejścia od węgla. Mnie interesuje drastyczny spadek produkcji od kwietnia, gdzie już wszyscy wiedzieli, że będzie problem. O ile dobrze pamiętam, pisałeś o zwiększeniu produkcji. A ta od wiosny zdechła jak zaczarowana. 4 tysiące górników odeszło w tym roku z pracy i nie zostali zastąpieni a politycy mówią że Unia nie pozwala zwiększyć zatrudnienia i tym samym wydobycia. Średnio mnie to przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: 4 tysiące górników odeszło w tym roku z pracy i nie zostali zastąpieni a politycy mówią że Unia nie pozwala zwiększyć zatrudnienia i tym samym wydobycia. Średnio mnie to przekonuje Unia nie zabrania wydobycia węgla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 2 godziny temu, fluber napisał: Nie wszyscy głosują na partie ktore nigdy nie wchodzą w skład koalicji rządzącej Czyli najlepiej głosują dotychczas wyborcy PSL No i ci głosujący na Czarneckiego bo on był chyba wszędzie choć nigdy nie zrobił nic dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 1 minutę temu, josephnba napisał: Czyli najlepiej głosują dotychczas wyborcy PSL No i ci głosujący na Czarneckiego bo on był chyba wszędzie choć nigdy nie zrobił nic dobrego Nie bardzo rozumiem dlaczego z tego co napisałem miałoby wynikać że najlepiej głosują dotychczas wyborcy psl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Nie bardzo rozumiem dlaczego z tego co napisałem miałoby wynikać że najlepiej głosują dotychczas wyborcy psl Bo PSL prawie zawsze był w koalicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 5 godzin temu, fluber napisał: Aaa, źle rozliczone kilometrowki. Ale szczerze nie sadze że znalazły się jakikolwiek poważny polityk w pl bez nieprzyzwoitego zachowania na koncie Ulubiona argumentacja - bo wszyscy kradną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 12 minut temu, Pablo81 napisał: Ulubiona argumentacja - bo wszyscy kradną Jedyna logiczna jeżeli wybierasz między 5 złodziejami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 8 minut temu, fluber napisał: Jedyna logiczna jeżeli wybierasz między 5 złodziejami. Nie. Zwykły ogólnik mający usprawiedliwić złodziejstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie. Zwykły ogólnik mający usprawiedliwić złodziejstwo. Ależ ja go wcale nie usprawiedliwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 3 godziny temu, josephnba napisał: Bo PSL prawie zawsze był w koalicji Przy mitycznym 5,01% poparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Godzinę temu, starYfaN napisał: Przy mitycznym 5,01% poparcia. c***owo ale stabilnie Popatrz ilu ich koalicjantów zniknęło w międzyczasie z polityki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: c***owo ale stabilnie Popatrz ilu ich koalicjantów zniknęło w międzyczasie z polityki Mam nadzieję, że znikną również oni. Czas najwyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Lepszych dowodów na odklejenie już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Sprawdziłem sobie dzisiaj apkę Orlenu w poszukiwaniou kuponów, takich samych jak były w wakacje. Znalazłem kupony na płyn do spryskiwaczy i mieszankę studencką. Czyli gdy ON był po 7.70 w wakacje, to Orlen nam fundował obniżkę, a gdy jest po 8.10 w piździerniku, to już nie. W sumie nie spodziewałem się po nich logiki, ale jest strasznie i śmiesznie. Jak wiadomo w wakacje ludzie muszą jeździć, bo jadą na wakacje i trzeba im ulżyć, a w piździerniku już nikt samochodami nie jeździ. Logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 41 minut temu, fluber napisał: Lepszych dowodów na odklejenie już nie będzie Ze tez nikt go w szafie nie zamknął i nie zabronili tego Tour po kraju. Chlop wbija gwóźdź do trumny sobie i swojej ukochanej partii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 14 minut temu, Reikai napisał: Ze tez nikt go w szafie nie zamknął i nie zabronili tego Tour po kraju. Chlop wbija gwóźdź do trumny sobie i swojej ukochanej partii. Mam takiego wujka, głosuje na PiS odkąd pamiętam, myślę że dla twardego elektoratu to nie ma znaczenia. Zresztą dla tego mniej twardego to i tak ekonomia będzie kluczową. Jednak Kaczyński mówiący ze tylko zdrowszych nóg mu brakuje do przebiegniecia maratonu w 5 godzin z hakiem to jest pokaz oderwania od rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Jednak Kaczyński mówiący ze tylko zdrowszych nóg mu brakuje do przebiegniecia maratonu w 5 godzin z hakiem to jest pokaz oderwania od rzeczywistości 19 minut temu, Reikai napisał: Chlop wbija gwóźdź do trumny sobie i swojej ukochanej partii. Przecież to hiperbola. Chłop robi sobie jaja i dokładnie wiadomo z kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi