Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, starYfaN napisał:

A nie uważasz za dziwne, że spadło w najbardziej nieodpowiednim momencie?

Zatrudnienie spada od 30 lat, tak sobie robimy restrukturyzacje. 

Inflacja wysoka, kredyty wysokie a górnikom płacimy 120 tysięcy oslonowki za odejście z pracy. Nic dziwnego że odchodzą

4 minuty temu, fluber napisał:

Zatrudnienie spada od 30 lat, tak sobie robimy restrukturyzacje. 

Inflacja wysoka, kredyty wysokie a górnikom płacimy 120 tysięcy oslonowki za odejście z pracy. Nic dziwnego że odchodzą

Wykonują wytyczne EU dotyczące odejścia od węgla. Mnie interesuje drastyczny spadek produkcji od kwietnia, gdzie już wszyscy wiedzieli, że będzie problem. O ile dobrze pamiętam, pisałeś o zwiększeniu produkcji. A ta od wiosny zdechła jak zaczarowana.

Edytowane przez starYfaN

4 minuty temu, starYfaN napisał:

Wykonują wytyczne EU dotyczące odejścia od węgla. Mnie interesuje drastyczny spadek produkcji od kwietnia, gdzie już wszyscy wiedzieli, że będzie problem. O ile dobrze pamiętam, pisałeś o zwiększeniu produkcji. A ta od wiosny zdechła jak zaczarowana.

4 tysiące górników odeszło w tym roku z pracy i nie zostali zastąpieni a politycy mówią że Unia nie pozwala zwiększyć zatrudnienia i tym samym wydobycia. Średnio mnie to przekonuje

2 godziny temu, fluber napisał:

Nie wszyscy głosują na partie ktore nigdy nie wchodzą w skład koalicji rządzącej

Czyli najlepiej głosują dotychczas wyborcy PSL  

No i ci głosujący na Czarneckiego bo on był chyba wszędzie choć nigdy nie zrobił nic dobrego 

1 minutę temu, josephnba napisał:

Czyli najlepiej głosują dotychczas wyborcy PSL  

No i ci głosujący na Czarneckiego bo on był chyba wszędzie choć nigdy nie zrobił nic dobrego 

Nie bardzo rozumiem dlaczego z tego co napisałem miałoby wynikać że najlepiej głosują dotychczas wyborcy psl

Sprawdziłem sobie dzisiaj apkę Orlenu w poszukiwaniou kuponów, takich samych jak były w wakacje. Znalazłem kupony na płyn do spryskiwaczy i mieszankę studencką.

Czyli gdy ON był po 7.70 w wakacje, to Orlen nam fundował obniżkę, a gdy jest po 8.10 w piździerniku, to już nie. 

W sumie nie spodziewałem się po nich logiki, ale jest strasznie i śmiesznie. Jak wiadomo w wakacje ludzie muszą jeździć, bo jadą na wakacje i trzeba im ulżyć, a w piździerniku już nikt samochodami nie jeździ.

Logiczne.

14 minut temu, Reikai napisał:

Ze tez nikt go w szafie nie zamknął i nie zabronili tego Tour po kraju.

Chlop wbija gwóźdź do trumny sobie i swojej ukochanej partii.

Mam takiego wujka, głosuje na PiS odkąd pamiętam, myślę że dla twardego elektoratu to nie ma znaczenia. 

Zresztą dla tego mniej twardego to i tak ekonomia będzie kluczową. 

Jednak Kaczyński mówiący ze tylko zdrowszych nóg mu brakuje do przebiegniecia maratonu w 5 godzin z hakiem to jest pokaz oderwania od rzeczywistości

2 minuty temu, fluber napisał:

Jednak Kaczyński mówiący ze tylko zdrowszych nóg mu brakuje do przebiegniecia maratonu w 5 godzin z hakiem to jest pokaz oderwania od rzeczywistości

19 minut temu, Reikai napisał:

Chlop wbija gwóźdź do trumny sobie i swojej ukochanej partii.

Przecież to hiperbola. Chłop robi sobie jaja i dokładnie wiadomo z kogo.

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat