Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Wstyd i przypał zdecydowanie 

Pić nie umi to niech w domu siedzi 

Widać że to jakaś opcja niemiecka albo szwecka

Ruska nie, bo by na tym przystanku tańczył 

Najśmieszniejsze jest to że tu jedyna osobą która o tym ciągle wspomina jest Rappar i do tego przytaczajacy sprawę z innego kraju  

Reszta olała Czarneckiego i w sumie słusznie, całą tę rodzinę należy olać ciepłym moczem 

Edytowane przez josephnba

3 godziny temu, RappaR napisał:

To było zostawienie męża w domu dziecmi w każdy weekend i całowanie się z innymi facetami

Ale co mnie w Polsce obchodzi jakąś premier Finlandii?

A to, że Richard Czarnecki, gdy okazało się że jego syn jest takim nieudacznikiem, że nawet praca na załatwionych przez tatę stanowiskach go przerasta, załatwił Przemkowi miejsce biorące na liście PiSu by ten imbecyl mógł sobie nic nie robić na nasz koszt, to już mnie obchodzi. 

Godzinę temu, Cardi napisał:

Typ musiał komuś loda zrobić, albo tata załatwił. Nie ma innej opcji.

Dla przypomnienia 

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1766534,1,jak-ryszard-czarnecki-holuje-syna-nowy-watek-na-tasmach.read

5 minut temu, jack napisał:

A to, że Richard Czarnecki, gdy okazało się że jego syn jest takim nieudacznikiem, że nawet praca na załatwionych przez tatę stanowiskach go przerasta, załatwił Przemkowi miejsce biorące na liście PiSu by ten imbecyl mógł sobie nic nie robić na nasz koszt, to już mnie obchodzi. 

Skoro jesteś przeciwnikiem demokracji parlamentarnej, jaki system preferujesz? Nazizm? Teokracja? Reżim wojskowy? 

16 minut temu, jack napisał:

Nie pierdol. To że jestem przeciwny wstawiania nieudaczników na miejsca biorące z listy nie znaczy, że jestem przeciwnikiem demokracji. Takie kolesiostwo to czysta patologia. 

To podaj za jaką demokracją jesteś - wtedy, kiedy czynne i bierne prawo głosu mają Ci, którym je nadasz z bożej łaski?

Chętnie poczytam o Twoich kryteriach demokracji

18 minut temu, eMeS napisał:

Skad jest ten profil Czarneckiego? Jest jakas strona podsumowujaca dzialania politykow? Czy to grafika taka po prostu?

sejm.gov.pl

Teraz, RappaR napisał:

To podaj za jaką demokracją jesteś - wtedy, kiedy czynne i bierne prawo głosu mają Ci, którym je nadasz z bożej łaski?

Chętnie poczytam o Twoich kryteriach demokracji

A co to ma do rzeczy? Głosowałeś na tego debila Czarneckiego tylko dlatego, że jego tata taki mądry? 

21 minut temu, Pablo81 napisał:

Demokracja to głupi system. Ludzie nie mają pojęcia, na kogo głosują. Ważne, że syn tatusia.

Popatrz jeszcze jakim głupim systemem jest kapitalizm - nie ważne co syn umie, dostanie spadek tatusia

Teraz, jack napisał:

A co to ma do rzeczy? Głosowałeś na tego debila Czarneckiego tylko dlatego, że jego tata taki mądry? 

Nie, ja nie głosowałem na niego. Teraz odpowiedź - skoro nie podoba Ci się demokracja parlamentarna, za jakim systemem rządów jesteś? Monarchia plemienna?

3 godziny temu, fluber napisał:

Gościu pierwszy raz został posłem gdy startował z 28 numerem

I nie miało to nic wspólnego z tym że tatuś go wspierał pozował do zdjęć i zalatwil zdjęcia z innymi znanymi pisiorami? 

Fluber weź nie pierdol 

Koleś jest sejmowym pasożytem, bez żadnych wystąpień, żadnych działań a ktoś go broni? 

Mam w dupie, że spał na przystanku, bardziej mnie denerwuje, że siedzi na moim garnuszku i nic nie robi 

2 godziny temu, RappaR napisał:

Popatrz jeszcze jakim głupim systemem jest kapitalizm - nie ważne co syn umie, dostanie spadek tatusia

Darkonza czy jak mu tam było postulował swego czasu żeby tego zaprzestać i po śmierci majątek oddać komuś obrotnemu, nie dzieciom 

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat